Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']Efffcia Ty pijoku!! :eviltong: Ja juz rady nie dam:grab:[/quote]
gadasz głupoty:evil_lol:

a ja napisalam 2000 post u ciebi ei nie wypiłam za to :crazyeye:
:drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='evaxon']:beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug:[/quote]

[quote name='Wyjątek']Bonitka, lepiej mi- pijemy dalej ;)

:drink1::drinking::beerchug:[/quote]

[IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/027.gif[/IMG] Fajnie :loveu:

Posted

[quote name='Wyjątek']Witanko Agusiu! Brawo! Kto bedzie 3?? Dla 3 pierwszych osób piwko z rana jak smiatana!! :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote]
:diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: trzecia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Paweł zrobił Gamusi piękny sosnowy kojec, z gumoleum na podłodze i grewnianym 'lożeczkiem' wyścielanym takim czyms co na plastikowe siedzenia na taras :D wiecie taka gabka fanjna :D

:multi::multi::multi:

aaaale jej sie podoba :D caly czas tam spi i spedza czas na zabawie. jak zostaje sama w nim to nic sie nie dzieje. uczymy sie siedziec w zamknietym

Posted

[quote name='Wyjątek']Paweł zrobił Gamusi piękny sosnowy kojec, z gumoleum na podłodze i grewnianym 'lożeczkiem' wyścielanym takim czyms co na plastikowe siedzenia na taras :D wiecie taka gabka fanjna :D

:multi::multi::multi:

aaaale jej sie podoba :D caly czas tam spi i spedza czas na zabawie. jak zostaje sama w nim to nic sie nie dzieje. uczymy sie siedziec w zamknietym[/quote]

to ja poprosze fote kojca:loveu::loveu:

Posted

[B][COLOR=Purple]przyszłam do Was wyjątkowe, co by Wam dobrej nocki życzyć :loveu::loveu::loveu:

P.S. Effka to ma wątrobę ze stali! :crazyeye: pije i pije...boszz....:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple]
P.S. Effka to ma wątrobę ze stali! :crazyeye: pije i pije...boszz....:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote]
:grin: hahahaha lata na dogo .... :grin:

Posted

[quote name='evaxon']:grin: hahahaha lata na dogo .... :grin:[/quote]

[B][COLOR=Purple]bosszzz.... nie dość, że tyle pije, to jeszcze lata na dogo...? :roll: :crazyeye:
a gdzie masz skrzydełka? :cool3: :evil_lol:
też chcem umieć latać:loveu:

witanko i buziaczki Wyjątkowi!!:p
mizianko dla panny nietoperkowej :evil_lol::loveu:
[/COLOR][/B]