Wyjątek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Efffcia Ty pijoku!! :eviltong: Ja juz rady nie dam:grab: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='Wyjątek']Efffcia Ty pijoku!! :eviltong: Ja juz rady nie dam:grab:[/quote] gadasz głupoty:evil_lol: a ja napisalam 2000 post u ciebi ei nie wypiłam za to :crazyeye: :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='bonita']Nie zdążyłam na popijawę :shake:[/quote] :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Wyjątek Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Bonitka, lepiej mi- pijemy dalej ;) :drink1::drinking::beerchug: Quote
bonita Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='evaxon']:beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug:[/quote] [quote name='Wyjątek']Bonitka, lepiej mi- pijemy dalej ;) :drink1::drinking::beerchug:[/quote] [IMG]http://www.ajlawgifs.yoyo.pl/gify32/027.gif[/IMG] Fajnie :loveu: Quote
Wyjątek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 No ładnie, popiłyście i teraz wstać nie możecie :evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 Witanko Agusiu! Brawo! Kto bedzie 3?? Dla 3 pierwszych osób piwko z rana jak smiatana!! :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 [quote name='Wyjątek']Witanko Agusiu! Brawo! Kto bedzie 3?? Dla 3 pierwszych osób piwko z rana jak smiatana!! :evil_lol::evil_lol::diabloti:[/quote] :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: trzecia:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Wyjątek Posted September 28, 2007 Author Posted September 28, 2007 aaaa wiedziałam ze to bedzie Effcia :D No to chlust w ten gupi dziub ;):lol::diabloti::diabloti:] Mój żeby nie było! Chyba, że Wy tez sie [poczuwacie?? :D Quote
e.v.a Posted September 28, 2007 Posted September 28, 2007 :loveu: Ewa zawsze wie kiedy wpasc:evil_lol: :beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug::beerchug: Quote
Wyjątek Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 Paweł zrobił Gamusi piękny sosnowy kojec, z gumoleum na podłodze i grewnianym 'lożeczkiem' wyścielanym takim czyms co na plastikowe siedzenia na taras :D wiecie taka gabka fanjna :D :multi::multi::multi: aaaale jej sie podoba :D caly czas tam spi i spedza czas na zabawie. jak zostaje sama w nim to nic sie nie dzieje. uczymy sie siedziec w zamknietym Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='Wyjątek']Paweł zrobił Gamusi piękny sosnowy kojec, z gumoleum na podłodze i grewnianym 'lożeczkiem' wyścielanym takim czyms co na plastikowe siedzenia na taras :D wiecie taka gabka fanjna :D :multi::multi::multi: aaaale jej sie podoba :D caly czas tam spi i spedza czas na zabawie. jak zostaje sama w nim to nic sie nie dzieje. uczymy sie siedziec w zamknietym[/quote] to ja poprosze fote kojca:loveu::loveu: Quote
basia2202 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [B][COLOR=Purple]przyszłam do Was wyjątkowe, co by Wam dobrej nocki życzyć :loveu::loveu::loveu: P.S. Effka to ma wątrobę ze stali! :crazyeye: pije i pije...boszz....:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B] Quote
Jagoda1 Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='evaxon']to ja poprosze fote kojca:loveu::loveu:[/quote] Mnie tez ciekawi manufaktura...:razz: Quote
e.v.a Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='basia2202'][B][COLOR=Purple] P.S. Effka to ma wątrobę ze stali! :crazyeye: pije i pije...boszz....:roll: :evil_lol:[/COLOR][/B][/quote] :grin: hahahaha lata na dogo .... :grin: Quote
basia2202 Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 [quote name='evaxon']:grin: hahahaha lata na dogo .... :grin:[/quote] [B][COLOR=Purple]bosszzz.... nie dość, że tyle pije, to jeszcze lata na dogo...? :roll: :crazyeye: a gdzie masz skrzydełka? :cool3: :evil_lol: też chcem umieć latać:loveu: witanko i buziaczki Wyjątkowi!!:p mizianko dla panny nietoperkowej :evil_lol::loveu: [/COLOR][/B] Quote
tygra Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 cześć Monika mam prośbe w podpisie mam link do wątku suni której szukam domku, jak możesz podniesć ją czasem, bo sprawa jest pilna Quote
Recommended Posts