Wyjątek Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='evaxon']hejjjj:multi: a tak patrze i patrze i jest TZ siostra przyjaciolki ale ciebie nie widze:shake: pokazala bys sie z Gamą:loveu:[/quote] A TZ to umorusany jeszcze po pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie pokaże.... no może z wakacji Wam zdjęcie wstawię :D Quote
e.v.a Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 [quote name='Wyjątek']A TZ to umorusany jeszcze po pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja sie pokaże.... no może z wakacji Wam zdjęcie wstawię :D[/quote] może może .. .morze to jest szerokie i głębokie:eviltong: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 A w nim pływa rybka co sie zowie "chyba" :eviltong: :evil_lol: Jutro wyjeżdżam. Wracam w niedziele za tydzień. :D Żegnam sie juz bo mam mnóstwo sprzatania na dziś i pakowania i prasowania. Postaram sie jeszcze wpaść ale nie gwarantuję:roll: Quote
drzalka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witamy " do re mi fa sol la si do" czyli GAMe :loveu: Quote
Akadna Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [COLOR=royalblue]Wytaj Moniko i Gamciu:D[/COLOR] Quote
Kate I Luka Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Jaki puszek okruszek do przytulania :loveu: [url]http://images29.fotosik.pl/59/deb6199baaa03923.jpg[/url] Witajcie :multi: Quote
Wyjątek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Dopiero skończyłam pakowanie. Znaczy takie wstępne:eviltong: jeszcze z rana małe porzadki i prasowanie kilku rzeczy i o 10 jedziemy!! :multi: Nie przysłali mi z Krakowa obróżki i spray'u przeciw kleszczom:angryy: nie doszło:angryy: Ale zadzwoniłam do mojego weta i uratował mi tyłek- mamy Frontline dla szceniorków powyżej 8 tygodnia życia:multi::multi: aha, Gama juz nie tylko zasuwa po schodach w góre ale i w dół! No i jeszcze to że dzis była 3 h sama i................. NIC!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi: Pilnujcie tu porzadku cioteczki! Wracamy w niedzielę :) Quote
Wyjątek Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Jedziemy jutro o 10 na mazury :D w niedziele postaram sie wstawić zdjęcia gery bo w sobote będziemy w mińsku na weselu. Oczywiscie mowa o przyszłym tyg ;) Trzymajcie się!!:) Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pno to udanego urlopiku A ja mam taka sugestię do Ciebie ...zrób dziewczynkom wspólną galeryjkę ...przecież po co ma osobno mieć Gera osobno Gama ....pomyśl o tym .Fajnie by tak było .:p [/B][/I][/FONT][/COLOR] Quote
ferraribox Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dawno mnie tu nie było:cool3: Troszkę się naczytałam,troszkę mi smutno sie zrobiło. Pozdrawiam cieplutko mieszaną galeryjkę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Quote
olifka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Udanego wyjazdu i będziemy tęsknić :) Wracajcie szybko! Quote
Kate I Luka Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Witajcie, urlopujcie się i żegnajcie do zajrzenia znów :) Quote
tygra Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 oj widzę że już Tygra nie pobiega z Gerusią - szkoda. Bardzo mi przykro, że nie wyrobiłam się na choć jeszcze jeden spacerek naszych dziewczynek. Mam nadzieję że będziesz wstawiała fotki mojej ulubienicy choć czasem może to głupie ale chce mi się płakać.... ja bym się wkurzyła jakby ktoś bez mojej wiedzy wziął drugiego psa, chciałabym mieć wpływ na wybór. Ale dobrze że szczeniak Cię urzekł, mam nadzieję że będzie równie mądra jak Gera. Rodzice Pawła wiedzieli co robią _Gerunia jest taka śliczna i słodziutka Quote
Jagoda1 Posted August 23, 2007 Posted August 23, 2007 Pozdrawiamy śliczne dziewczynki i Pańcię, też śliczną... Quote
Wyjątek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Czeeesc!!! Jesteśmy z powrotem :multi::multi::multi: A zdjęcia będą potem :eviltong: Czyli jutro:evil_lol: Quote
Wyjątek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Cześć! Zdjęcia Gery dopiero jutro bo starsznie zabalowaliśmy na weselu. Wrócilismy do domu wczoraj w nocy :D [B]Alu [/B]pomysł ze wspólną galerią fajny :D Czemu ja ta to nie wpadłam:oops: Tylko jak to teraz zrobic zeby wszystkie posty z galerii Gamy przenieśc tu? Mod to może zrobić?? Quote
Kitka20 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 OOO Witamy Witamy jak tam po wakacjach??? Quote
Kitka20 Posted August 27, 2007 Posted August 27, 2007 Wróciliście:multi::multi::multi: Cześc Moniczko opowiadaj jak tam na wakacjach Quote
Wyjątek Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 A cos sie fajnego wydarzyło ale Wam nie powiem:diabloti: Quote
Recommended Posts