Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='evaxon']hejjjj:multi:
a tak patrze i patrze i jest TZ siostra przyjaciolki ale ciebie nie widze:shake: pokazala bys sie z Gamą:loveu:[/quote]

A TZ to umorusany jeszcze po pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja sie pokaże.... no może z wakacji Wam zdjęcie wstawię :D

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Wyjątek']A TZ to umorusany jeszcze po pracy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja sie pokaże.... no może z wakacji Wam zdjęcie wstawię :D[/quote]
może może .. .morze to jest szerokie i głębokie:eviltong:

Posted

A w nim pływa rybka co sie zowie "chyba" :eviltong: :evil_lol:

Jutro wyjeżdżam. Wracam w niedziele za tydzień. :D
Żegnam sie juz bo mam mnóstwo sprzatania na dziś i pakowania i prasowania. Postaram sie jeszcze wpaść ale nie gwarantuję:roll:

Posted

Dopiero skończyłam pakowanie. Znaczy takie wstępne:eviltong: jeszcze z rana małe porzadki i prasowanie kilku rzeczy i o 10 jedziemy!! :multi:

Nie przysłali mi z Krakowa obróżki i spray'u przeciw kleszczom:angryy: nie doszło:angryy:
Ale zadzwoniłam do mojego weta i uratował mi tyłek- mamy Frontline dla szceniorków powyżej 8 tygodnia życia:multi::multi:

aha, Gama juz nie tylko zasuwa po schodach w góre ale i w dół!

No i jeszcze to że dzis była 3 h sama i................. NIC!!!!!!!!!:loveu::loveu::multi:

Pilnujcie tu porzadku cioteczki! Wracamy w niedzielę :)

Posted

Jedziemy jutro o 10 na mazury :D

w niedziele postaram sie wstawić zdjęcia gery bo w sobote będziemy w mińsku na weselu.
Oczywiscie mowa o przyszłym tyg ;)

Trzymajcie się!!:)

Posted

[COLOR=Red][FONT=Arial][I][B]:pno to udanego urlopiku

A ja mam taka sugestię do Ciebie ...zrób dziewczynkom wspólną galeryjkę ...przecież po co ma osobno mieć Gera osobno Gama ....pomyśl o tym .Fajnie by tak było .:p
[/B][/I][/FONT][/COLOR]

Posted

oj widzę że już Tygra nie pobiega z Gerusią - szkoda. Bardzo mi przykro, że nie wyrobiłam się na choć jeszcze jeden spacerek naszych dziewczynek.
Mam nadzieję że będziesz wstawiała fotki mojej ulubienicy choć czasem

może to głupie ale chce mi się płakać....

ja bym się wkurzyła jakby ktoś bez mojej wiedzy wziął drugiego psa, chciałabym mieć wpływ na wybór. Ale dobrze że szczeniak Cię urzekł, mam nadzieję że będzie równie mądra jak Gera. Rodzice Pawła wiedzieli co robią _Gerunia jest taka śliczna i słodziutka

Posted

Cześć!
Zdjęcia Gery dopiero jutro bo starsznie zabalowaliśmy na weselu. Wrócilismy do domu wczoraj w nocy :D

[B]Alu [/B]pomysł ze wspólną galerią fajny :D Czemu ja ta to nie wpadłam:oops: Tylko jak to teraz zrobic zeby wszystkie posty z galerii Gamy przenieśc tu? Mod to może zrobić??