Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 197
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

oj był był :) Miałam z tym niemały zgryz. To jest w ogóle kolejny panikarz na moim łonie - najpierw Muminisko wrzeszczące wniebogłosy jak tylko nie tak się go dotknęło he he, a teraz Miodzisław. Te małe psiaki coś mają w sobie histerycznego :)

Po kastracji dzisiejszej dzwoni do mnie wetka: pani Anito niech go pani zabiera szybko, bo drze się na całą lecznicę!!
Jak przyjechałam to już przestał, ale mówili, że nie do wytrzymania płakał :evil_lol::razz::razz:

Posted

nie czuje się dobrze. Jest osowiały i nieszczęśliwy. Nie wiem czy za mną płakał, bo to też trochę panikarzyna marny jest tak jak Mumsi. No ale mogę sobie poprawić humor wiarą, że za mną.
Od jutra antybiotyki :)

Paniusia już się rozmyśliła; na miesiąc przyjeżdża siostra z Szikago (dowiedziała się zapewne dopiero wczoraj) i sprawa z Miodkiem jest nieaktualna. Ech ci ludziska..

Posted

Haliza - nie mam czarnego w obróżce... Moje czarne są w domu i nie chodzą w obrożach, tylko w szelkach na spacery, ale są izolowane od Miodziska :) NIE wiem czy mogłaś widzieć, chyba że przejeżdżałaś polną drogą. A Ty wiesz w ogóle gdzie ja mieszkam?
A tak przy okazji to ja też się zawsze zbieram żeby Cię zapytać w której aptece pracujesz żeby Cię nawiedzić, ale ciągle tyle spraw, że zapominam :)

Posted

Niestety to się pomyliłam :roll: - zmylił mnie taki podobny rudasek. Wybrałam się dzisiaj rowerkiem na spacerek ale główną drogą :evil_lol: (w przychodni :eviltong: )

Posted

allegro Miodzistemu się skończyło i chcę mu wystawić nowe, ale do kompa wkradł się wirus i nie mogę zrzucić nowych fotek. A ze starymi nie chcę go wystawiać, bo nie były zbyt atrakcyjne.. Muszę małżowinę zmusić, żeby nareperował drugiego kompa (też wirus :( ) i może tam się da zrzucić..

Poza tym wszystko u Miodzistego w porzo. Rozlizywał sobie szwy gdy zdejmowałam mu ubranko do przepierki, ale już się goi i psina jest mocno zadowolona.

I teraz znowu zapomniałam kiedy mogę go zaszczepić..

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
allegro Miodzistemu się skończyło i chcę mu wystawić nowe, ale do kompa wkradł się wirus i nie mogę zrzucić nowych fotek. A ze starymi nie chcę go wystawiać, bo nie były zbyt atrakcyjne.. Muszę małżowinę zmusić, żeby nareperował drugiego kompa (też wirus :( ) i może tam się da zrzucić..

Poza tym wszystko u Miodzistego w porzo. Rozlizywał sobie szwy gdy zdejmowałam mu ubranko do przepierki, ale już się goi i psina jest mocno zadowolona.

I teraz znowu zapomniałam kiedy mogę go zaszczepić..

Ok dwóch tygodni od momentu kiedy poczuł sie dobrze.

Posted

dzisiaj ta pani przysłała maila, żę rezygnuje z Miodka przez rodzinę, która jest niechętna psiakowi. Nie rozumiem jak można mieszkać w domu wolnostojącym i nie mieć choć jednego psa... No ale cóż, czekamy na inny domek, mam nadzieję że nie tak długo jak czekał Muminek..

Posted

haliza napisał(a):
To domek nie dla zwierzaczków :shake: więc nie ma czego żałować :cool3: - znajdzie się ten prawdziwy :loveu:

też jestem za-Miodzio doczekasz się na swój domek :)

Posted

trzymajcie bardzo mocno kciuki - jutro przyjeżdżają Państwo z Hrubieszowa, zdecydowani na Miodka. Mam nadzieję, że spodoba się na żywo tak samo jak na fotkach.

Wizyty przedadopcyjnej nie ma, ale będzie potrzebna po. Ale zdaje się, że z Hrubieszowa to nikogo nie ma na dogo :(

Posted

Rodzice Maciusia :) napisał(a):
trzymajcie bardzo mocno kciuki - jutro przyjeżdżają Państwo z Hrubieszowa, zdecydowani na Miodka. Mam nadzieję, że spodoba się na żywo tak samo jak na fotkach.

Wizyty przedadopcyjnej nie ma, ale będzie potrzebna po. Ale zdaje się, że z Hrubieszowa to nikogo nie ma na dogo :(

Mamy w Hrubieszowie swoją dziewczynę:cool3:
Trzymam kciuki

Posted

Miodowy dzisiaj pojechał do swojego domku. Przyjechali po niego bardzo mili ludzie, i mały gentleman, ich syneczek. Od razu zapanowała obopólna miłość, Miodzisław został zakuty w obróżkę i pojechał.
Później lub jutro podam adres wątku pani Agacie i się zalogują aby zdać sprawozdanie :)