Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ALMA2']Marta, ja też w branży budowlanej:p.

Bjutko od ciotek z dogomani bardzo podziękuj Panom za wsparcie.

Bjutko ja obstawiam około:roll: 30 zł za wsciekliznę i 30 -40 za choroby. Zobaczymy:p.

W piatek wpłacę 10,00 na szczepienia

A ciekawe jak nasza pannica się zachowywała, ja chyba mam czarny nastrój ale przeczuwam wybryki związane z tymi szczepieniami ze strony naszej Grinki.[/QUOTE]

Też jestem bardzo ciekawa. Na razie posyłam do LILU 80 zł, bo znikam sprzed dogomanii na 4 dni. W poniedziałek wyrównam.

[quote name='obraczus87']SUPER Bjutka :)!!!![/QUOTE]

No, oni są naprawdę fajni.

Posted

Grinka nie była na wycieczce tylko góra przyjechała do nas ;-).
Dzisiaj był wet i zaszczepił dziewczynkę ......w łazience. Oglądnął i orzekł: zdrowy egzemplarz. Był pod wrażeniem jej mięciutkiej sierści.
Co do szczepień to komplet za 50zł +5zł z podziału za dojazd (50zł).

Posted

Nawet podchodziła blisko. Ale do szczepienia musiałam ją zamknąć w łazience. Co do cen to rzeczywiście wet stara się zejść jak może. Za transport tylko 50zł a jedzie z Wrocławia (z rogatek jest 33 km.) Właściwi tyle co za paliwo.

Posted

[quote name='LILUtosi']Nawet podchodziła blisko. Ale do szczepienia musiałam ją zamknąć w łazience. Co do cen to rzeczywiście wet stara się zejść jak może. Za transport tylko 50zł a jedzie z Wrocławia (z rogatek jest 33 km.) Właściwi tyle co za paliwo.[/QUOTE]

Porządny człowiek:p

Posted

No to naprawdę świetnie. Lilu - poslalam wcześniej 80 ale na stare konto, dopiero teraz zobaczylam PW z nowym nr. Mam nadzieję, że to nie klopot?

Posted

Nie wiedziałam, że Grina dostała kredkę do oczu i maluje sobie kreski ;):loveu:.
Ładnie jej w pomalowanych oczkach:lol:

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-66j5fAWNvE4/TeqjC0EQNGI/AAAAAAAAICE/NzL3ejuXLK8/s912/IMG_4714.JPG[/url]

Posted

[quote name='ALMA2']Nie wiedziałam, że Grina dostała kredkę do oczu i maluje sobie kreski ;):loveu:.

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-66j5fAWNvE4/TeqjC0EQNGI/AAAAAAAAICE/NzL3ejuXLK8/s912/IMG_4714.JPG[/url][/QUOTE]

Faktycznie :) !!!!!!!

Posted

[quote name='ALMA2']Nie wiedziałam, że Grina dostała kredkę do oczu i maluje sobie kreski ;):loveu:.

[url]https://lh6.googleusercontent.com/-66j5fAWNvE4/TeqjC0EQNGI/AAAAAAAAICE/NzL3ejuXLK8/s912/IMG_4714.JPG[/url][/QUOTE]

To foto tak wyszło, czy ona tak ma? :)

Posted

Cioteczki a może by tytuł zmienić? To że Grina szuka deklaracji, to chyba tylko odstrasza:evil_lol: kazdy ma tych deklaracji do płacenia tyle...
Jakiś bardziej chwytliwy, ale zastrzegam, że ja nie mam do tego weny:eviltong: Kora78 coś by wymysliła na pewno:evil_lol:

Posted

[quote name='marta0731']Cioteczki a może by tytuł zmienić? To że Grina szuka deklaracji, to chyba tylko odstrasza:evil_lol: kazdy ma tych deklaracji do płacenia tyle...
Jakiś bardziej chwytliwy, ale zastrzegam, że ja nie mam do tego weny:eviltong: Kora78 coś by wymysliła na pewno:evil_lol:[/QUOTE]

Można, ale trzeba prosić moderatora, bo ja wątek przejęłam - a w takich przypadkach nie da się edytować tytułu. Chyba.

Posted

mozna edytowac. ja watki przejmowalam i edytowalam. wchodzisz w opcje zaawansowane i tam juz jest mozliwoac zmiany tytulu. jak zawsze, jak w kazdym normalnym przypadku, gdy masz 1 post od poczatku. identycznie

Posted

Grinusia pokazuj sie!

Niestety koosiek nie wywiązała się z wykonania ogloszen (Watek: [url]http://www.dogomania.pl/threads/208091-10-og%C5%82osze%C5%84-za-z%C5%82ot%C3%B3wk%C4%99-zestawy-10-20-30-40-50-og%C5%82osze%C5%84-allegro-ZAWIESZONY[/url]) :roll: a wiec Grina ogłoszeń nie ma.... wkurzyłam się tylko...no nic muszę poszukać innego bazaru...

Posted

[B][CENTER][COLOR="red"]OBRACZUS - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Dużo, dużo, dużo miłości :loveu:i szczęścia.:lol:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/CENTER][/B]

Posted

[quote name='ALMA2'][B][CENTER][COLOR="red"]OBRACZUS - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia.
Dużo, dużo, dużo miłości :loveu:i szczęścia.:lol:

:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/COLOR][/CENTER][/B][/QUOTE]

Dziękuję bardzo :)