Jump to content
Dogomania

Grina pojechała do domu... Trzymamy mocno kciuki! I za nią i za jej Ludzi!

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poruszam ostatecznie temat zabezpieczenia przeciw kleszczowego. Proponuje obroże KILTIX
[URL="http://allegro.pl/obroza-kiltix-duza-66-cm-i1566521809.html"]http://allegro.pl/obroza-kiltix-duza...566521809.html[/URL]

Obroża niby ma działać 7 miesięcy, koszt: duża 42,97, średnia 43,40 - nie wiem dlaczego średnia drożej. Będę zamawiać więcej, więc wydaje mi się że Pan podaruje koszty wysyłki. Jutro będę dzwonić.
Proszę o wyrażenie zgody lub zaproponowanie czegoś innego.

Posted

Nie znam się niestety. Ale z opisu wygląda b. dobrze. Lilu, czy dasz radę założyć pieniądze? Siedzę w Katarze i nie chciałabym się logować do banku z tutejszej kawiarenki int. 6-go maja prześlę pieniążki. Może tak być? :roll:

Posted

Pewnie wszyscy jesteśmy za;):p.

Korzystając ze sposobności.
[B]Pięknie prosimy o wpłaty na hotelik za kwiecień na Konto Bjuty[/B]

bo dziś już 18 kwietnia, a zaraz Święta i kochani wydajcie wszystko na jajecka;):p

Posted

[quote name='Syla']Bardzo lubię jajecka :lol: nawet jak nie ma świąt.Jutro wpłacę Grince za kwiecień.[/QUOTE]

Bardzo dziekujemy.

Tez lubię jajeczka - najchetniej zajdłabym takie prawdziwe, gdzie kurka sobie chodzi i dziobie.;)

Posted

Ukradłam ;):oops: , z wątku Colaczka, który jest u Lilu, film:
W rolach głównych - staruszek Coli - nie wiem jak sie nazwya:oops:

W pozostałych rolach: Grina i reszte rozbrykanego towarzystwa.:lol:

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=LAI2tr72Hbk[/URL]

Posted

Lilu, jaki ona ma stosunek do psiaków? Wydaje mi się, że wcale nie jest taka chętna do figli z innymi psiakami. Czy to tylko takie wrażenie jest?
Biedny ten colli, staruszek. Z trudem drepcze. B. sympatyczny się wydaje!

Posted

Jakoś w tym tygodniu chyba 18 - mija 1 miesiąc jak Grina jest u Lilu.

Tam pod koniec filmu jest fragment jak pieski brykają i tak jakby Grina chciała się przyłączyc - widać chyba tylko dupke Griny - taki krótki fragment.

A tak to pewnie jeszcze taki nieufny obserwator z niej.

Posted

hehe, sama miałam tu wkleić ten filmik, dziękuję za wyręczenie. Jak na filmiku widać Grina chce się bawić z innymi psami i to robi. Biega z dwoma małymi suczkami. Jak dołącza się większy piesek wtedy się wycofuje. Ale pięknie się gania. Dla nas jest też już całkiem inna niż to co widziały dziewczyny. To tak do obcych się zachowuje. Tak się też zachowywała u mnie na początku. Teraz np gania między ogrodem a salonem na górze.
Ale np na wybiegu mam nowego Onka, i do niego wyskoczyła z takimi zębami że nie uwierzyłybyście. Czyli broni swojego stada czy miejsca.

Posted

Pewnie broni i stada i miejsca - ciekawe co z czasem jeszcze pokaże, tzn, jaki będzie miała charakter, czy będzie łagodna cz tez trzeba będzie na nią uważać.

Posted

Kochani przepraszam, mam nadzieje ze Grina nie pogniewa sie :)

Ale brakuje mi pomysłów --> matka i szczeniaki zaraz zginą pod kołami TIR-ów :(
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/206171-Matka-i-szczeniaki[/URL]

Posted

[quote name='ALMA2']
Korzystając ze sposobności.
[B]Pięknie prosimy o wpłaty na hotelik za kwiecień na Konto Bjuty[/B]
[/QUOTE]

Bjutka ja wpłaciłam za kwiecień 09.IV., nie widze w rozliczeniu... Doszło?

Posted

[quote name='marta0731']Bjutka ja wpłaciłam za kwiecień 09.IV., nie widze w rozliczeniu... Doszło?[/QUOTE]

Bjutka robila rozliczenie 04.04. Pisala tez ze nie chce wchodzic na swoje konto za granica z wiadomych wzgledow. Dlatego rozliczenie od 04.04 pojawi sie po Jej powrocie do Polski :)

Posted

[quote name='LILUtosi']hehe, sama miałam tu wkleić ten filmik, dziękuję za wyręczenie. Jak na filmiku widać Grina chce się bawić z innymi psami i to robi. Biega z dwoma małymi suczkami. Jak dołącza się większy piesek wtedy się wycofuje. Ale pięknie się gania. Dla nas jest też już całkiem inna niż to co widziały dziewczyny. To tak do obcych się zachowuje. Tak się też zachowywała u mnie na początku. Teraz np gania między ogrodem a salonem na górze.
Ale np na wybiegu mam nowego Onka, i do niego wyskoczyła z takimi zębami że nie uwierzyłybyście. Czyli broni swojego stada czy miejsca.[/QUOTE]

Na filmiku staruszek pięknie spaceruje, przecież na poczatku u Lilu on wogóle nie chodził, i ma tyyyyyyle lat:crazyeye:
I Parówka i Reksio biegają z nim:cool3:

A Grina?
Ja w szoku jestem, ona wyszła spod stołu:crazyeye::crazyeye::crazyeye:;) Ja wiem Lilu że ona się nas bardziej bała, obcych, i nasza wizyta nie była miarodajna jak ona do Ciebie podchodzi, i na dodatek stresująca, ale i tak cóż za odmiana:crazyeye::multi::multi::multi:
Chcialabym teraz dopiero do Ciebie przyjechać i taką ją zobaczyć
Chyba jej słońca brakowało:evil_lol:

Posted

[quote name='marta0731']Bjutka ja wpłaciłam za kwiecień 09.IV., nie widze w rozliczeniu... Doszło?[/QUOTE]

[quote name='obraczus87']Bjutka robila rozliczenie 04.04. Pisala tez ze nie chce wchodzic na swoje konto za granica z wiadomych wzgledow. Dlatego rozliczenie od 04.04 pojawi sie po Jej powrocie do Polski :)[/QUOTE]

Dzięki! :lol: No właśnie, ja będę w Polsce dopiero 6-go maja i dopiero wtedy zrobię rozliczenia - bardzo przepraszam, ale nie chcę się logować do banku z hotelowych kafejek. Jestem co prawda w kraju, gdzie kradzieże się prawie nie zdarzają (np. nadałam nie zamkniętą szyfrem walizkę i - przyjechała w całości!) no ale jednak nie chcę ryzykować. :shake:

Posted

[quote name='Bjuta']A bo nawet jak mi ktoś skradnie hasło na dogo - to najwyżej wpisze jakieś głupie posty... :evil_lol:[/QUOTE]
Pewnie dorwała bogatego szejka z wypasionym laptopem :eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='Syla']Pewnie dorwała bogatego szejka z wypasionym laptopem :eviltong::evil_lol:[/QUOTE]

Oby szejk nie znał j.polskiego i nie mógł się tu podszywać z głupimi postami ;):D