Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy! :multi: Ale nas dawno nie było :oops: Oj dziewuchy:mad: Ale żeście sie rozgadały:evil_lol: Panterka jest śliczna :) A Lucky super wygląda na łóżku jak śpi, nawet podusie ma pod główką ;-) Naszemu nie pozwalamy wchodzić na łóżko :)

Posted

[quote name='Anecioreczek']Bry!:cool3:
troszke nas nie było..:shake:
ale powracamy!
czkemay na foteczki w Poniedziałek..ale czemu tak późno?:angryy:
[/quote]

mnie tez nie bylo, ale jestem!!:lol:
Co slychac?

Posted

[IMG]http://images4.fotosik.pl/263/0a77b1cb65654cef.jpg[/IMG]

Jaki piekny mordziach. No wlasnie zaczela sie sesja czyli koszmar wieczny studenta, ja zdalam juz 3 egzaminy,jeszcze dwa mi zostaja do zdania trzymajcie kciuki 4 lutego.

Posted

[B]przepraszam, że tak długo mnie nie było, ale czasu mam bardzo mało :( [/B]
[B]kolokwia... hmmm.. Część juz zaliczona :multi: ale jeszcze trochę zostało :( trzymajcie jutro kciuki, bo mam aż 3 zaliczenia, ale najgorzej będzie w czwartek, bo mam teorię z analizy i interpretacji... Jak tylko będę mieć wolne (sobota :p) to wrzuce Lucky'ego fotki. [/B]
[B]Dzierkuję bardzo za odwiedziny i komentarze :) Odwiedzę Wasze galerię jak tylko bedę mieć już wolne i skończą się kolokwia. U mnie egzaminy nie bedą taie złe, bo z przyjemnych przedmiotów. Kolokwia gorsze....[/B]

Posted

[quote name='justys95']Heloł wszystkim!!!jak ja dawno nie widziałam Luckiego...jak tam u niego? :)[/quote]
Ja też go dawno nie widziałam, bo od wczoraj :p Rozleniwił się chłopak, bo nie mamy już tyle czasu na wspólne ćwiczenia, ale przez ferie postaram się nadrobić :)

Posted

Madziu-damy rade!;)

Ja też mam egzaminy w miare, ale te kolosy...:roll: Mnie do zaliczenia zostało tyle samo co jeszcze niezaliczonych, byle do ferii...to już tylko 3 tygodnie:loveu:

Wyściskaj Lackusia!