Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ale mnie dzisiaj dziad wkur....
Zadzwonił w sprawie Luny, mówię mu o starylizacji a on , że nie chce żeby ją sterylizować to ja pytam dlaczego a on że jest taka młod ato by jeszcze mogła mieć szczeniaki, to ja mu mówię, że takich szczeniaków to są są całe schroniska,
a on do mnie że on ją bierze i że nnie chce jej wysterylizowanej. No to ja mu juz w szale, że on to sobie może chcieć bo psa i tak mu nie wydam.
Wkur.. na stanie w korakach to nic przy tym jak mi dziad ciśnienie podniósł.

• Replies 119
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

asiaf1 napisał(a):
ale mnie dzisiaj dziad wkur....
Zadzwonił w sprawie Luny, mówię mu o starylizacji a on , że nie chce żeby ją sterylizować to ja pytam dlaczego a on że jest taka młod ato by jeszcze mogła mieć szczeniaki, to ja mu mówię, że takich szczeniaków to są są całe schroniska,
a on do mnie że on ją bierze i że nnie chce jej wysterylizowanej. No to ja mu juz w szale, że on to sobie może chcieć bo psa i tak mu nie wydam.
Wkur.. na stanie w korakach to nic przy tym jak mi dziad ciśnienie podniósł.

Też mi nowość;) raczej reguła. Sterylizacja- oj nie, trzeba ją dopuścić :evil_lol: takie teksty słyszę często.

ładne nowe zdjecia Lunki, zmienię później w allegro. I Amiguś sie załapał. Kurde, on taki ładny a domu nie ma, porażka:shake:

• 4 weeks later...
Posted

Sunia miała ostatnio nieprzyjemny wypadek:( Ma cieczkę, nie lubi suk, została więc zamknięta sama w kojcu a nie tak jak wcześniej z kolegą. Ale niestety Luna tak nie lubi suk ,że uganiała się za każda przechodząca koło kojca. Tak ganiała że udzerzyła w coś okiem. W jednym oku zrobił się obrzęk i stan zapalny, z drugiego zza gałki ocznej poleciała strużka krwi. Wyglądało to strasznie. Pojechaliśmy do lekarza, Sunia została zbadana (stwierdzona uraz mechaniczny) , dostała leki przeciwzapalne i krople do oczu. Dziś już nie ma po wszystkim śladu.
A to nowe allegro Luny - ode mnie, zrobione przez Idusiek:) I nowe fotki w allegro:)

http://allegro.pl/luna-1-5-roczny-owczarek-niemiecki-suczka-i1286290516.html

Posted

asiaf1 napisał(a):
Za kilka dni odezwie sie do mnie Bonsai czy udało się jej znaleźć kogoś do sprawdzenia.
Domek zapowiada sie obiecująco ale zobaczymy

Też do niej pisałam:) Ale napisała że napisałaś już wcześniej:)

Posted

Zapisuję wątek po dawnym już pw od Asiaf1 ,choć pomóc niewiele mogę,niestety...
Piekna jest ta Luna/ choć z charakterem trochę trudnym innym suniek/ .Dobrze ,że nie bylo dotąd sterylk,i bo byla wczesniej mocno wychudzona.Teraz pewnie już dużo lepiej wygląda-zajrzę pozniej ,poczytam.

Posted

Suńka z okiem była u tego samego weta, u którego była zaraz po znalezieniu. Zachwycił się nią, powiedział, że ma teraz idealną wagę i takie wyniki krwi, ze może być dawcą:) A sterylizacji mieć nie może bo ma cieczkę - od dwóch tygodni.

Posted

asiaf1 napisał(a):
super zdjęcia, rzeczywiście wypiękniała, sierść się jej zrobiła taka mięciutka

Zdecydowanie, koniecznie w allegro podmień. Na tamtych wyglądała kiepsko, sierść jasna, chuda...
A teraz przytyła znacznie, bardzo ładnie wygląda.