asiaf1 Posted September 13, 2010 Author Posted September 13, 2010 ale mnie dzisiaj dziad wkur.... Zadzwonił w sprawie Luny, mówię mu o starylizacji a on , że nie chce żeby ją sterylizować to ja pytam dlaczego a on że jest taka młod ato by jeszcze mogła mieć szczeniaki, to ja mu mówię, że takich szczeniaków to są są całe schroniska, a on do mnie że on ją bierze i że nnie chce jej wysterylizowanej. No to ja mu juz w szale, że on to sobie może chcieć bo psa i tak mu nie wydam. Wkur.. na stanie w korakach to nic przy tym jak mi dziad ciśnienie podniósł. Quote
megii1 Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 Przepraszam za offa ale szukam kogoś do zrobienia wizyty przedaadopcyjnej dla kaukazki Mafii z Ostrowii w Łosicach (podlasie). Znacie kogoś z tych okolic? Quote
mysza 1 Posted September 14, 2010 Posted September 14, 2010 asiaf1 napisał(a):ale mnie dzisiaj dziad wkur.... Zadzwonił w sprawie Luny, mówię mu o starylizacji a on , że nie chce żeby ją sterylizować to ja pytam dlaczego a on że jest taka młod ato by jeszcze mogła mieć szczeniaki, to ja mu mówię, że takich szczeniaków to są są całe schroniska, a on do mnie że on ją bierze i że nnie chce jej wysterylizowanej. No to ja mu juz w szale, że on to sobie może chcieć bo psa i tak mu nie wydam. Wkur.. na stanie w korakach to nic przy tym jak mi dziad ciśnienie podniósł. Też mi nowość;) raczej reguła. Sterylizacja- oj nie, trzeba ją dopuścić :evil_lol: takie teksty słyszę często. ładne nowe zdjecia Lunki, zmienię później w allegro. I Amiguś sie załapał. Kurde, on taki ładny a domu nie ma, porażka:shake: Quote
Cantadorra Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Podczytujemy, a jakże, tylko nie wiem co pisać :) Quote
asiaf1 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 po Lunkę dzwonią albo jacyś rozmnażacze albo menele-ratunku!!! Quote
mysza 1 Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 asiaf1 napisał(a):po Lunkę dzwonią albo jacyś rozmnażacze albo menele-ratunku!!! Nie ma szczęścia bidulka :( Quote
megii1 Posted September 23, 2010 Posted September 23, 2010 Zapraszam na wątek Małej (Mafii) ze schroniska w Ostrowii Mazowieckiej:) Naszej małej tymczasowiczki:) http://www.dogomania.pl/threads/193304-Ma%C5%82a-wielka-pluszowa-przytulanka-prosi-o-dom!!!! Quote
mysza 1 Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 Nie było sensownego telefonu w sprawie Lunki? Quote
asiaf1 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 niestety nie było sensownych choć telefonów było kilka Quote
megii1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Zapraszam na wątek moich tymczasowiczów - szczeniaczków Perełki i Szafirka - warto - są cudne:) Proszę tylko o ogłoszenia: http://www.dogomania.pl/threads/195044-Dwa-pi%C4%99kne-szczeniaki-pere%C5%82ka-i-szafirek-szukaj%C4%85-super-dom%C3%B3w!!!! Quote
megii1 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Sunia miała ostatnio nieprzyjemny wypadek:( Ma cieczkę, nie lubi suk, została więc zamknięta sama w kojcu a nie tak jak wcześniej z kolegą. Ale niestety Luna tak nie lubi suk ,że uganiała się za każda przechodząca koło kojca. Tak ganiała że udzerzyła w coś okiem. W jednym oku zrobił się obrzęk i stan zapalny, z drugiego zza gałki ocznej poleciała strużka krwi. Wyglądało to strasznie. Pojechaliśmy do lekarza, Sunia została zbadana (stwierdzona uraz mechaniczny) , dostała leki przeciwzapalne i krople do oczu. Dziś już nie ma po wszystkim śladu. A to nowe allegro Luny - ode mnie, zrobione przez Idusiek:) I nowe fotki w allegro:) http://allegro.pl/luna-1-5-roczny-owczarek-niemiecki-suczka-i1286290516.html Quote
asiaf1 Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 Za kilka dni odezwie sie do mnie Bonsai czy udało się jej znaleźć kogoś do sprawdzenia. Domek zapowiada sie obiecująco ale zobaczymy Quote
megii1 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 asiaf1 napisał(a):Za kilka dni odezwie sie do mnie Bonsai czy udało się jej znaleźć kogoś do sprawdzenia. Domek zapowiada sie obiecująco ale zobaczymy Też do niej pisałam:) Ale napisała że napisałaś już wcześniej:) Quote
Olga7 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Zapisuję wątek po dawnym już pw od Asiaf1 ,choć pomóc niewiele mogę,niestety... Piekna jest ta Luna/ choć z charakterem trochę trudnym innym suniek/ .Dobrze ,że nie bylo dotąd sterylk,i bo byla wczesniej mocno wychudzona.Teraz pewnie już dużo lepiej wygląda-zajrzę pozniej ,poczytam. Quote
megii1 Posted October 25, 2010 Posted October 25, 2010 Suńka z okiem była u tego samego weta, u którego była zaraz po znalezieniu. Zachwycił się nią, powiedział, że ma teraz idealną wagę i takie wyniki krwi, ze może być dawcą:) A sterylizacji mieć nie może bo ma cieczkę - od dwóch tygodni. Quote
megii1 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 I jeszcze Lunka - moim zdaniem wypiękniała Sunia. Quote
asiaf1 Posted November 1, 2010 Author Posted November 1, 2010 super zdjęcia, rzeczywiście wypiękniała, sierść się jej zrobiła taka mięciutka Quote
mysza 1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 asiaf1 napisał(a):super zdjęcia, rzeczywiście wypiękniała, sierść się jej zrobiła taka mięciutka Zdecydowanie, koniecznie w allegro podmień. Na tamtych wyglądała kiepsko, sierść jasna, chuda... A teraz przytyła znacznie, bardzo ładnie wygląda. Quote
megii1 Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 [quote name='megii1'] W porównaniu do tego stanu, rzeczywiście - piękna jest. Ona jest takim drobnym owczarkiem ale przez to będzie zdrowsza . Quote
Cantadorra Posted November 1, 2010 Posted November 1, 2010 Nie poznalabym Luny. To cudowne widziec ją z taką piękną sierścią. Jej oczy wyszły niesamowicie. Jakoś inaczej niż innym psom. Czy tylko ja to tak widzę? Quote
asiaf1 Posted November 3, 2010 Author Posted November 3, 2010 [FONT=Times New Roman]Zapraszamy na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/195702-AUDIOBOOKI-PŁYTY-DVD-np-Autor-Widmo-Świnka-Pepa-do-14.11.10-g.20.00-na-psiaki-asif1 http://www.dogomania.pl/threads/195641-Pluszowy-mops-buldożek-książki-o-winie-atlasy-opaski-dla-dzieci-na-psy-asif1-12.11.10 [/FONT] Quote
Recommended Posts