Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

Posted

[quote name='hotel_lilki']Dla Raji wpłyneło 40zł 29.05.13r.Rajcia pozdrawia cioteczki i czeka na słoneczko:lol:[/QUOTE]
no to zostaje 10zl dlugu + 18zl odrobaczenie + 100zl na czerwiec..Monia bedziesz miec tyle??

kurde na OTOZIe juz spory dlug za Raje:(

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

na poczatku jak bralismy Raje do hoteliku byly deklaracje z dogomani...tylko jak to zwykle bywa po czasie duzo osob sie wykruszyło i zaczeło brakowac pieniedzy - zrobilismy wydarzenie na facebooku by dozbierac brakujaca czesc i te wplaty szly na OTOZ ale nawet z facebooka ludzie sie wykruszyli a za hotel trzeba przeciez zaplacic, wiec doplacamy brakujaca czesc z pieniedzy zebranymi na inne psy - tylko te tez sie koncza i co teraz...?? oddac z powrotem Raje do schroniska:shake:

Posted

Lu_Gosiak dzięki za naświetlenie sprawy. Oczywiście, że nie można Rajci oddać do schronu. Czy wydarzenie na FB jest ciągle aktywne? Niestety sunia jest już jak dobrze pamiętam 3 rok u Lilki.

• 5 weeks later...
Posted

Lilko ja nie zapominam i jak tyko się pojawia wpis o Rajci to już jestem. Ile lat ma sunia? No i co z tym ogłoszeniami i FB? Ma czy nie? aaaaa tak po ciuchu to sobie myślę gdzie ona będzie miała lepiej niż u Lilki. Przestrzeń, ganianie po polach, druga młodość, radość to jest to.......

Posted (edited)

Rajcia ma ok 9 lat chyba...co do ogłoszeń to nie wiem czy ma, ja sie tym nie zajmowałam.
Cisza....Rajcia opala się na słoneczku...raz dzienne prysznicuje się z węża żeby było chłodniej...daje rade Rajcia...przypominam o opłacie, brakuje 100zł.

Edited by hotel_lilki
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Raja miała ok.2 lat kiedy trafiła do schronu, była tam 7 lat plus 3 w hotelu, więc ma ok.12, przynajmniej starość ma godziwą....

Posted

zapraszam na bazarek 50% przeznaczam na Raję. Proszę o podrzucanie no i kupowanie :-) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246185-Austarlian-geographic-oraz-inne-drobiazgi?p=21187251#post21187251[/URL]

• 3 weeks later...
Posted

Zebrałam z bazarku dla Raii vel Torpedy 31.50 PLN dodatkowo wpłacam od siebie 40.00 PLN Razem wpłynie do hotelu 71.50 PLN Kiedy trzeba zapłacić do Lilki? Chyba mam konto z poprzedniego bazarku. proszę Lilkę jak kaska wpłynie o potwierdzenie na wątku bazarkowym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246185-Austarlian-geographic-oraz-inne-drobiazgi-do-21-08-13[/URL]

Posted

[quote name='hotel_lilki']Otrzymałam od OTOZU 300zł na wrzesień i jeśli wpłynie jeszcze od was ta kwota to powiedzmy, że jestesmy na czysto.[/QUOTE]

u mnie na koncie 300 raczej nie bedzie,jakies 200 gora, ad okladnie podlicze i przeleje w poniedzialek, bo jestem do niedz,na urlopie.

Posted

[quote name='Secia']Zebrałam z bazarku dla Raii vel Torpedy 31.50 PLN dodatkowo wpłacam od siebie 40.00 PLN Razem wpłynie do hotelu 71.50 PLN Kiedy trzeba zapłacić do Lilki? Chyba mam konto z poprzedniego bazarku. proszę Lilkę jak kaska wpłynie o potwierdzenie na wątku bazarkowym [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/246185-Austarlian-geographic-oraz-inne-drobiazgi-do-21-08-13[/URL][/QUOTE]

Miałam na myśli ten post i tą kwotę, ale ja się już pogubiła...policzcie sobie

• 1 month later...
Posted

słuchajcie kochani nesca znalazłą dom tymczasowy dla dwóch starszych psiaków - podjęłyśmy decyzję, zeby dać tam Rajusie - cena niższa bo 225zl miesiecznie, natomiast co jest najważniejsze psiaki chodzą luzem po ogromnym terenie a jak chca to mieszkają w domu..Rajusia jest juz stara, po tylu latach siedzenia w kojcu myśle, ze Jej sie nalezy wolność...tym bardziej, ze Ona tak kocha człowieka a tu będzie mogła byc przy nim non stop...warunki sprawdzone, miejsce urocze, ma tam jechac z drugą sunia tez od Lilki, wiec mam nadzieje, ze szybko sie tam zaklimatyzuja..no i idzie zima, wiec dla starego psa bycie w domku a nie w kojcu to ogromna różnica...co Wy na to????????

wpłynelo na OTOZ 20zl od Inez R.
Monia ile jest na Twoim koncie na Raje??
juz masa osob niestety wykruszyla sie z deklaracji ale co mamy zrobic - oddac Ja z tego powodu do schronu..
prosze nei zostawiajcie Nas z tym samych bo mamy kupe psow i robimy co mozemy zeby jakos zaplacic co miesiac hotele
Raja zostala w calosci za wrzesien zaplacona z OTOZu, wiec mam nadzieje, ze na pazdziernik bedzie z deklaracji
Monia odezwij sie podam Ci na pw nowe konto

Posted

Ja jestem gotowa z wpłątą 71.50 gdzie słąć do Lilki? Oczywiście Rajka nie może wróćić do schronu. To nieludzkie, więc trzeba się sprężać z wpłatami.