Jump to content
Dogomania

Torpeda ( RAJA)- 7 lat w schr.(Radom)czeka na dom w hotelu-pomocy w ogłoszeniach!

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

u lilki jestesmy rozliczeni...poszlo z OTOZu tam jest jakis dlug
u Marty placimy 225zl miesiecznie
na numer konta czekam
Monia a ile jest na Raje ??

Edited by Lu_Gosiak
Posted

[quote name='Secia']fotki wspaniałe, Rajcia bosko uśmięchnięta :-) przypominam, że mam kaskę dla Rajki.............[/QUOTE]
ja pamietam:multi: tylko Marta u ktorej jest Raja chciala by zaplacic na poczatku grudnia i nie mam jeszcze Jej numeru konta..ale bardzo sie ciesze, ze Raja ma cos na plusie :):)

Posted (edited)

to tak:

Aliszcze 30 zl (14.11)
marzenkap 20 zl (7.11)
Aliszcze 30 zl (8.11)

czyli 80 zl, a na koncie mam jeszcze 70 zl, czyli 150 zl jest

Jutro przeleje do dt.

Edited by monika083
Posted

[quote name='Lu_Gosiak']Monia to czekaj ja Ci jeszcze przeleje 10zl zeby byla całość bo trzeba 153,50zl
tylko podaj mi prosze na pw Twoje konto[/QUOTE]

spoko ciocia, juz doloze te kilka groszy, nie rob sobie klopotu.

Posted

Radomskie cioteczki, taki apel na FB

!! BARDZO PILNE!!!!!!
KOCHANI RADOM/MAKOWIEC PRZED STACJĄ KAJPAZ LEŻY W ROWIE SUNIA W TYPIE Lassie!!!!
CZY KOMUŚ NIE ZAGINĘŁA?! SUNIA WYCHUDZONA , MÓJ TATA BYŁ JĄ NAKARMIĆ...
Niestety ja jak wracałam z Uczelni zajeżdżając nie zauważyłam jej.
Proszę może ktoś mógłby dać jej DT?!
Sunia leży przy bardzo ruchliwej ulicy!!
PILNIE POMOC!!!!!!!!!! ;(((

Posted

Secia napisał(a):
halo halo czy kaska doszła?

TaK!!!!!
przepraszam za obsuwe - w koncu wczoraj rozmawilama z Marta i pieniazki dotary - OGROMNIE JESZCZE RAZ DZIEKUJE!!!!!!!!!:loveu::loveu:

co do Raji to jest przylepa numer jeden, chodzi podobno za Marta krok w krok - do łazienki, do kuchni, wszedzie...do psów ma dystans jakos z nimi specjalnie sie nie bawi, natomiast ma nowa przyjaciółke - nie zgadniecie...PAPUGE :) Marta wzieła od koleżanki na przechowanie i Raja Ja [pilnuje jak oka w głowie - klatka musi stać na ziemi i Rajusia obok leży a jak soe zbliży jakis pies to WARCZY:evil_lol::evil_lol: podobno wielka milość :)..no i Marta chorowała całe świeta, ale obiecała na dniach porobic nowe zdjecia...a i podobno Rajusia ma sportową sylwetke bo to biegania ma 2 ha podwórka..ciesze sie bardzo, bo mieszka w domu, do dyspozycji wielkkii ogród i w ogole nie jest zamykana w kojcu..takze doczekała sie w koncu po tylu latach zamkniecia w schronie - wolności:multi::multi:

Posted

to piękne wiadomości i z radością czekamy na fotki. Ja tylko proszę o potwierdzenie wpłynięcia kaski na bazarku, bo muszę go zamknąć. Link w poście 1240

• 3 weeks later...