Maevel Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='ocelot']berta jest na minusie po zapłaceniu hotelu Razem na dzień 03.06.2013: - 110,65 zł. Musimy chyba szukać tańszego miejsca:( Ja nie daję rady z bazarkami. Przesłałam moją deklarację za czerwiec (15zł) i troszkę większe kieszonkowe dla Berty (85zł) na częściowe pokrycie minusa. Może komuś jeszcze uda się coś dołożyć i jakoś damy radę... Quote
beataczl Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='beataczl']dostalam pw-wyjasnilam tez na pw sytuacje . jutro wplace dekl. za 3, 4, 5.[/QUOTE] wplacone 30 zl.,(ale przez Up to pare dni potrwa ;)) Quote
ocelot Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Javena']To samo mamy z Barikiem .Nikt juz nie wchodzi na jego watek. Założycielka watku zniknęła ,jak tylko pies był w hotelu. Biedne te psiaki . Wiem ,ze ciązko jest latami płacić ,ale jak juz sie zobowiązuję ,to nie z myślą ,ze zaraz pies odejdzie.Trzeba sie liczyć z tym ,że choć starsze pieski ,jesli czuja odrobinę miłości ,odżywają.[/QUOTE] ja wysłałam tutaj i Szili pw o podobnej treści i odezwała się tylko beataczl. To też o czymś świadczy. Dużo wody upłynie zanim zdecyduje się oddac psa do hotelu. Mam takie 4, na poczatku pieknie, a potem cisza, ech.... A Barik długo w hotelu? Quote
Livka Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 Nie martw się ocelotku :glaszcze:w najbliższym czasie wystawię bazar dla dziewczyn :) Może uda się podratować trochę ich finanse ... , a niepłacących na czarne kwiatki deklarowiczów ... niech się wstydzą :diabloti: Quote
ocelot Posted June 4, 2013 Posted June 4, 2013 [quote name='Livka']Nie martw się ocelotku :glaszcze:w najbliższym czasie wystawię bazar dla dziewczyn :) Może uda się podratować trochę ich finanse ... , a niepłacących na czarne kwiatki deklarowiczów ... niech się wstydzą :diabloti:[/QUOTE] Mam jakiś czarny tydzień, ech.... druga osoba, od Szili tym razem się odezwała. Może będzie dobrze. A za bazarek dziękuję. ja juz na paczki patrzeć nie mogę:) Może i to mysl z czarnymi kwiatkami Quote
Izabela124. Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Kurcze, to nie dobra sytuacja z finansami Berty :( To ja prześlę 20zł za lipiec i sierpień to trochę zmniejszy się dług Quote
ocelot Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 zapraszam na bazarek i do podrzucania http://www.dogomania.pl/forum/thread...5#post20939565 Quote
Bambino Posted June 9, 2013 Posted June 9, 2013 (edited) Dostałam zapytanie od beataczl o wolne u mnie miejsce na dt dla Berty. Wprawdzie nie bardzo już u mnie jest miejsce, ale zanim podejmę ostateczną decyzję, chciałabym wiedzieć coś o niej. Po pierwsze: jaka jest duża? Jest jeszcze jedna możliwość: Jest u mnie ponownie na dt ( wróciła po 2 m-cach z adopcji) sunia Pepsi. Miałam o niej rozmowę z panią z Poznania. Ma już starszego pieska ( ok. 9-10 lat) ale niestety jest niewidomy na 1 oko. I teraz chciałaby zrównoważoną i rzecz jasna zgadzającą się z tym psem sunię. Podoba jej się właśnie moja Pepsi, ale ja jestem na tę adopcję dość sceptyczna, bo Pepsi jak tylko widzi jakąś słabość u psa, zaczyna się robić naturalnym eliminatorem, a ten piesek jest już w starszym wieku. Poza tym przedtem był u tej pani wilczur i po jego śmierci ten niewidomy piesek łasił się do wszystkich dużych psów. Poradziłam Pani, że może zaadoptowałaby właśnie jakąś dużą sunię w wieku podobnym do swojego psa. Mamy się ponownie skontaktować pod koniec czerwca. Berta, z tego co czytałam jest właśnie starsza i zrównoważona. Nie jest wprawdzie tak duża jak wilk, ale może spodobałaby się pani? Na razie proszę tylko o pigułkę informacyjną o Bercie. Opłata za psa wielkości tak do pół łydki to ok. 150-170 zł. Oczywiście jeśli ktoś ma pytania, co do warunków w dt, to proszę pytać. Beatęczl poznałam przy wątku suni Aprilki, która była u mnie miesiąc na dt, bo potem znalazła ds. Edited June 9, 2013 by Bambino Quote
ocelot Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Bambino']Dostałam zapytanie od beataczl o wolne u mnie miejsce na dt dla Berty. Wprawdzie nie bardzo już u mnie jest miejsce, ale zanim podejmę ostateczną decyzję, chciałabym wiedzieć coś o niej. Po pierwsze: jaka jest duża? Jest jeszcze jedna możliwość: Jest u mnie ponownie na dt ( wróciła po 2 m-cach z adopcji) sunia Pepsi. Miałam o niej rozmowę z panią z Poznania. Ma już starszego pieska ( ok. 9-10 lat) ale niestety jest niewidomy na 1 oko. I teraz chciałaby zrównoważoną i rzecz jasna zgadzającą się z tym psem sunię. Podoba jej się właśnie moja Pepsi, ale ja jestem na tę adopcję dość sceptyczna, bo Pepsi jak tylko widzi jakąś słabość u psa, zaczyna się robić naturalnym eliminatorem, a ten piesek jest już w starszym wieku. Poza tym przedtem był u tej pani wilczur i po jego śmierci ten niewidomy piesek łasił się do wszystkich dużych psów. Poradziłam Pani, że może zaadoptowałaby właśnie jakąś dużą sunię w wieku podobnym do swojego psa. Mamy się ponownie skontaktować pod koniec czerwca. Berta, z tego co czytałam jest właśnie starsza i zrównoważona. Nie jest wprawdzie tak duża jak wilk, ale może spodobałaby się pani? Na razie proszę tylko o pigułkę informacyjną o Bercie. Opłata za psa wielkości tak do pół łydki to ok. 150-170 zł. Oczywiście jeśli ktoś ma pytania, co do warunków w dt, to proszę pytać. Beatęczl poznałam przy wątku suni Aprilki, która była u mnie miesiąc na dt, bo potem znalazła ds.[/QUOTE] Ciężko mi w tej chwili odpowiedzieć na to pytanie. Musiałby się hotelik wypowiedzieć. Jak ja znałam Bertunię to była spokojna i cicha. Berta jest sporych rozmiarów, jest niewiele niższa od owczarka moim zdaniem. jest niższa, ale do psów dużych już ją bym zaliczyła Quote
Livka Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 Zapraszamy na bazarek dla Bertusi :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/244263-Letnia-ksi%C4%99garenka-III-edycja-dla-Berty-Do-15-06-do-godz-22-00 Poproszę o podanie linka do bazarku na FB ;) - może ktoś się skusi ... Quote
Bambino Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='ocelot']Ciężko mi w tej chwili odpowiedzieć na to pytanie. Musiałby się hotelik wypowiedzieć. Jak ja znałam Bertunię to była spokojna i cicha. Berta jest sporych rozmiarów, jest niewiele niższa od owczarka moim zdaniem. jest niższa, ale do psów dużych już ją bym zaliczyła[/QUOTE] Jeżeli tak, tzn. jest niewiele niższa od owczarka, to u mnie niestety dt odpada, ale rozmawiałam wczoraj z Panią Ewą z Poznania i podeślę jej dzisiaj link do wątku. A gdzie ( rejon Polski) jest hotelik Berty. Mogłabym dostać jakiś kontakt do obecnego hoteliku? Gdyby Pani Ewa jednak chciała się więcej dowiedzieć o Bercie. Quote
ocelot Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Bambino']Jeżeli tak, tzn. jest niewiele niższa od owczarka, to u mnie niestety dt odpada, ale rozmawiałam wczoraj z Panią Ewą z Poznania i podeślę jej dzisiaj link do wątku. A gdzie ( rejon Polski) jest hotelik Berty. Mogłabym dostać jakiś kontakt do obecnego hoteliku? Gdyby Pani Ewa jednak chciała się więcej dowiedzieć o Bercie.[/QUOTE] Bertunia jest w hoteliku pod Kluczborkiem. A może jeszcze podeślij link Sziluni? One są tak bardzo ze sobą zżyte. Numer do hotelu 505 126 095. Podaję na wątku bo spisany z fb. Quote
mdk8 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 no już dotarłam. poproszę nr. konta postaram się coś dorzucić Quote
ocelot Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 [quote name='mdk8']no już dotarłam. poproszę nr. konta postaram się coś dorzucić[/QUOTE] bardzo dziękuję:) Zaraz na pw wyślę konto Quote
MyrkurDagur Posted June 13, 2013 Author Posted June 13, 2013 Podaję wpłaty dla Berci: Izabela124 - 10 zł (czerwiec) Managua - 60 zł (marzec, kwiecień, maj) magenka1 - 10 zł Maevel - 15 zł (czerwiec) + 85 zł kieszonkowe :) Beataczl - 30 zł Izabela124 - 20 zł (lipiec, sierpień) Nikus i Livka - 30 zł Quote
ocelot Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 To ja bym poprosila o wpłatę na konto fundacyjne, wtedy dług Berty się wyzeruje. Quote
ocelot Posted June 14, 2013 Posted June 14, 2013 (edited) Dla Berty 5 zł. z tego bazarku wysyłam http://www.dogomania.pl/forum/thread...-godz-21/page7 13,50 zł. http://www.dogomania.pl/forum/thread...dz-21-00/page6 i 39 zł. http://www.dogomania.pl/forum/thread...g-21-00/page13 Edited June 14, 2013 by ocelot Quote
hotel_lilki Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Berta zaszepiona i odrobaczone koszt...szczepienie 25zł i robaczki 12zł razem 37zł, bedzie faktura na Bertę i Szilę razem. Quote
ocelot Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 W takim razie czekamy na fakturę A ja proszę o pomoc dla Mironka http://www.dogomania.pl/forum/threads/244474-Witaminki-dla-Mirona-!!!-Postawmy-go-na-nogi?p=20978585#post20978585 Quote
ocelot Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='MyrkurDagur']Podaję wpłaty dla Berci: Izabela124 - 10 zł (czerwiec) Managua - 60 zł (marzec, kwiecień, maj) magenka1 - 10 zł Maevel - 15 zł (czerwiec) + 85 zł kieszonkowe :) Beataczl - 30 zł Izabela124 - 20 zł (lipiec, sierpień) Nikus i Livka - 30 zł[/QUOTE] bardzo dziękujemy:) Quote
Recommended Posts