Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Melduję się na wątku Berty :) Jak rozumiem wszystkie pieniążki zbierane dla Misieńki ( :( ) staną się pieniążkami Berty, zgadza się? I czy chcecie, abym to ja nadal te pieniążki zbierała? (Przepraszam, ale nie czytałam całego wątku)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Melduję się na wątku Berty :) Jak rozumiem wszystkie pieniążki zbierane dla Misieńki ( :( ) staną się pieniążkami Berty, zgadza się? I czy chcecie, abym to ja nadal te pieniążki zbierała? (Przepraszam, ale nie czytałam całego wątku)

tak, tak właśnie szukamy skarbnika...:)

Posted

[quote name='MyrkurDagur']Melduję się na wątku Berty :) Jak rozumiem wszystkie pieniążki zbierane dla Misieńki ( :( ) staną się pieniążkami Berty, zgadza się? I czy chcecie, abym to ja nadal te pieniążki zbierała? (Przepraszam, ale nie czytałam całego wątku)
Pewnie, że chcemy Skarbnika:)
Jeszcze czekamy na zgodę wpłacających, tzn. tych co już wpłacili czy się zgadzają, żeby Misiowe pieniążki przeszły na Bertę

Posted

[quote name='ocelot']Pewnie, że chcemy Skarbnika:)
Jeszcze czekamy na zgodę wpłacających, tzn. tych co już wpłacili czy się zgadzają, żeby Misiowe pieniążki przeszły na Bertę

W porządku, to jestem do Waszej dyspozycji :)

Można zamieścić w pierwszym poście info o tym, aby w sprawie danych do wpłaty pisać PW do MyrkurDagur, albo na maila: [email protected]

A na razie podaję na wątku dane do wpłat dla Berty:

Katarzyna Monticolo
55-200 Oława

84 1940 1076 5761 5033 0000 0000

W tytule przelewu proszę wpisać swój nick + "dla Berty"

Posted

Na chwilę obecną tak się przedstawiają finanse, mam nadzieję, że nikogo nie przeoczyłam ;)

DEKLARACJE STAŁE:
Livka - 10 zł.
ocelot - 10 zł.
Anja2201 - 10 zł
magenka1 - 10 zł
memory - 10 zł.
Nikus - 10 zł
beataczl - 10 zł.
mama Anji2201 - 30 zł.
Megaan - 20 zł
managua 20 zł
Razem: 140 zł.

Brakuje 160 zł stałych deklaracji

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Monika083 - 20 zł
Maruda666 - 50 zł
mamanabank - 20 zł.
NusiaiJa - 20 zł
sonek666 - 200 zł
Nikus (z wątku Rusałki :loveu:) - 60 zł
Razem : 370 zł

Posted

sonek666 napisał(a):
Moja wpłata zawiera również te 50zł od Marudy666 tak jak wcześniej pisałam , czyli jednorazowych jest 310zł :roll:

Już poprawiam :)

Posted

Moi kochani:)
Jako prowadzącemu wątek Rusałki, która znalazła szczęście w nowym własnym domku stałym, przypadł mi zaszczyt poinformowania,że mój wniosek(za podszeptem Livki:loveu:) by część pieniędzy pozostałych do rozliczenia przekazać naszej Berci i pomóc jej wydostać się ze schroniska znalazł akceptację deklarowiczów na wątku.:multi:
W związku z tym jutro na konto Skarbnika wątku zostanie przelana kwota 60 zł:)
Po otrzymaniu przelewu proszę o potwierdzenie na wątku psiaka o tym ,że kwota dotarła:)

http://www.dogomania.pl/threads/177170-Rusa%C5%82ka-ju%C5%BC-w-Domku!!!!!!!!!!

Posted

Witaj Bertuniu z samego rana :)

Kto zechciałby wesprzeć finansowo Bertę, ona ma szansę pojechać do hoteliku już pojutrze - BARDZO PROSIMY :modla::modla::modla:

Posted

Livka napisał(a):
Witaj Bertuniu z samego rana :)

Kto zechciałby wesprzeć finansowo Bertę, ona ma szansę pojechać do hoteliku już pojutrze - BARDZO PROSIMY :modla::modla::modla:

Ja przenoszę moją deklarację z Rusałeczki na Bertę. Uległam akcji molestowania :) Będzie 50 zł/miesięcznie dla Suczynki. Dorzucajcie się, Ludziska małe i duże! Trzeba wyciągnąć ją ze schronu! Dla Misi i dla niej samej.
Tylko please, zmieńcie ten opis, że "nijaka Berta" Żadne stworzenie nie jest nijakie. Zwierzęta są piękne same z siebie, człowiek musi troszkę popracować nad tym, żeby być pięknym, zwłaszcza wewnętrznie :) Pozdrawiam o poranku!

Posted

:loveu::multi::multi::multi::loveu:

Witamy nową sponsorkę Bertuni i ogromnie dziękujemy !!!

Wielkie buziaki :loveu:

DEKLARACJE STAŁE:
Livka - 10 zł.
ocelot - 10 zł.
Anja2201 - 10 zł
magenka1 - 10 zł
memory - 10 zł.
Nikus - 10 zł
beataczl - 10 zł.
mama Anji2201 - 30 zł.
Megaan - 20 zł
managua - 20 zł
Ghanima - 50 zł
Razem: 190 zł.

Brakuje 110 zł stałych deklaracji

DEKLARACJE JEDNORAZOWE:
Monika083 - 20 zł
Maruda666 - 50 zł
mamanabank - 20 zł.
NusiaiJa - 20 zł
sonek666 - 200 zł
Nikus (z wątku Rusałki ) - 60 zł
Razem : 370 zł

Dziękujemy wszystkim darczyńcom :Rose::Rose::Rose:

Brakuje jeszcze 110 zł - kto pomoże ?

Posted

[quote name='managua']Jeszcze ode mnie stała deklaracja 20 zł
:loveu: managua przyszłaś tak po cichutku z wielkim prezentem dla Bertuni, że nawet nikt Ci nie podziękował :loveu:

Bardzo, bardzo dziękujemy !!! :calus:

Posted

Chciałam potwierdzić czy Bertunia do nas przybędzie faktycznie 26 sierpnia? i czy nic się nie zmieniło? Bo bardzo chciała bym być w tym czasie w Jasieniu i przywitać sunieczkę.

Posted

Ocelotek zajrzy to wszystko powie - tak myślę ;)
Ze swej strony mogę tylko powiedzieć , że brakuje nam jeszcze sporo deklaracji :shake: a bez nich nie wiem czy Bertunia pojedzie ... rozsyłam wątek razem z Nikusiem gdzie się da ale ... sporo jeszcze brakuje :roll:

Nadal brakuje 110 zł deklaracji stałych :-(

Posted

Maevel napisał(a):
witam, teraz brakuje już tylko 95 zł - proszę mnie wpisac na 15 zł stałej :)

dzięki wielkie w imieniu Berci:):multi::multi: pękła kolejna bariera:)

Posted

Anja2201 napisał(a):
A ja poproszę nr konta to wyślę 550 zł które Berta dostanie po Pixelku ...

Anju nr konta jest podany w poście nr 79 na 8 stronie wątku...jejku :) to Berta może juz jechać chyba:)