Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Problem w tym, że z osób, które deklarowały wpłaty, część się "wykruszyła"... Dostałam ostatnio maila od dychy, która napisała, iż w związku z sytuacją w jakiej się znalazła, nie może dłużej wpłacać... Są też osoby, które w ogóle się nie odezwały, choć do nich pisałam...

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Małe zainteresowanie naszymi dziewczynami, szkoda...żle sie dzieje...jakby Berta wiedziała o co chodzi to napewno by poradziła:lol:ona jest taka mądra:roll:Kasa 250zł doszła. Zrobiłam parę zdjęc komu posłać

Edited by hotel_lilki
Posted

udało się załatwić "koło ratunkowe"-Berta też dostała dostała 200 zł od Kundelkowej Skarbonki:)- przelew w drodze..to nie rozwiąże problemu na dłużej,ale pozwoli przetrwać kryzys i się zorganizować.

Posted

Nikus napisał(a):
udało się załatwić "koło ratunkowe"-Berta też dostała dostała 200 zł od Kundelkowej Skarbonki:)- przelew w drodze..to nie rozwiąże problemu na dłużej,ale pozwoli przetrwać kryzys i się zorganizować.

Nie wiem co powiedzieć... Dziękuję

Posted

Jeszcze raz Wam dziękuję. Postaram się w weekend porozsyłać dziewczyny.
Nie mam za dużo czasu w ogóle, a ostatnio doszedł paraliż tylnych łap mojego osobistego psa i przestałam trochę to wszystko ogarniać. Doszło sporo uciążliwych obowiązków, ale... walczymy z Maksiem o powrót do sprawności.
Ale z Wami myślę, że dam radę:)

Posted

[quote name='Nikus']proszę o wpis na stronie Kundelkowej Skarbonki jak dotrą pieniążki :

http://www.dogomania.pl/threads/147660-KUNDELKOWA-SKARBONKA!!!Kochajmy-Kundelki!-Razem-mo%C5%BCemy-wi%C4%99cej!-POM%C3%93%C5%BB!

Przed chwilą pozostawiłam tam post z informacją, iż pieniążki dotarły :)

200 zł - Kundelkowa Skarbonka
20 zł - Nikus i Livka
10 zł - Beataczl
10 zł - magenka1
40 zł - managua (luty, marzec)

Przed chwilą dosłałam brakujące 50 zł za hotel.

Posted

Kochani bardzo prosimy o uzupełnienie wpłat za marzec !

a ja rozejrzę się za jakimś bazarkiem ogłoszeniowym...

Czy o jakieś nowe fotki w bardziej wiosennym już klimacie możemy się uśmiechnąć ? :cool3:;):lol:

Potrzebuję jedno piękne zdjęcie, które można dodać do ogłoszenia w gazecie !!!

Na cito !!!

Posted

Za marzec wysłałam dziś .Powinno być pojutrze. Nie dałam rady wczesniej.:(
Ja pamiętam o Bercie ,ale to jest tak ,że jak jest już piesek bezpieczny ,to biegnie się tam ,gdzie pomoc potrzebna natychmiast.Tak to jest. Za dużo tego złego się dzieje.