Livka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Przyjrzałam się dzisiaj dokładniej finansom Berty, a właściwie deklaracjom stałym. Livka - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) ocelot - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V) Anja2201 - 10 zł - deklaracja wycofana magenka1 - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) memory - 10 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) Nikus - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) beataczl - 10 zł mama Anji2201 - 30 zł - deklaracja wycofana Megaan - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV) managua - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) Ghanima - 50 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) Maevel - 15 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII) Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) dycha - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) sonikowa - 5 zł (IX,X,XI,XII) Oczka_ - 10 zł Javena - 5 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) Leyla - 55zł (IX,X,XI,XII,I,II,III - 50 zł,IV- 50 zł, V,VI,VII) Bardzo proszę o sprawdzenie swoich wpłat, może gdzieś się pomyliłam. Są osoby, które złożyły deklaracje wpłat, ale nie wywiązują się jednak ze swoich obietnic :shake: Kochani to są obietnice złożone pokrzywdzonym psiakom - daję to pod rozwagę. Quote
magenka1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 wg mojej rozpiski ja za maj mam już zapłacone teraz powinnam przelać za czerwiec , wszystkie deklaracje mam zapisane w notatniku gdzieś musiała nastąpić pomyłka, Quote
Livka Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 [quote name='magenka1']wg mojej rozpiski ja za maj mam już zapłacone teraz powinnam przelać za czerwiec , wszystkie deklaracje mam zapisane w notatniku gdzieś musiała nastąpić pomyłka,[/QUOTE] Jeszcze raz przejrzę rozliczenia naszej księgowej :) , ale właśnie o to mi chodziło - żeby każdy wpłacający mógł sprawdzić co i jak i wyjaśnić ewentualne pomyłki :) Magenko bardzo Ci dziękuję za pamięć o Bertusi :loveu: Quote
magenka1 Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 oczywiście jeśli będzie to moja pomyłka opłacę i maj :) ja pamiętam o wszystkich moich psiakach w hotelach o Bertusi też pamiętam :) Quote
Ghanima Posted July 8, 2011 Posted July 8, 2011 Moja wpłata za czerwiec nie została tu odnotowana, a wysłałam pieniążki 21 czerwca i mam potwierdzenie (od MyrkurDagur, post 621), że doszły... Quote
Livka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Ghanima napisał(a):Moja wpłata za czerwiec nie została tu odnotowana, a wysłałam pieniążki 21 czerwca i mam potwierdzenie (od MyrkurDagur, post 621), że doszły... Tak, tak wszystko się zgadza - już poprawiłam :) Quote
Livka Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Maevel napisał(a):Deklaracja za lipiec i sierpień przelana :) Pięknie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
Javena Posted July 12, 2011 Posted July 12, 2011 Ja przeleję lada dzień. Narazie czekam na przypływ. Quote
MyrkurDagur Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 Ostatnie wpłaty dla Berci: :) Leyla - 110 zł (za czerwiec, lipiec) memory - 30 zł (za lipiec, sierpień, wrzesień) Nikus i Livka - 20 zł magenka 1 - 10 zł (za czerwiec) Maevel - 30 zł (za lipiec, sierpień) dycha - 50 zł Uzupełniłam post rozliczeniowy. Quote
MyrkurDagur Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='magenka1']wg mojej rozpiski ja za maj mam już zapłacone teraz powinnam przelać za czerwiec , wszystkie deklaracje mam zapisane w notatniku gdzieś musiała nastąpić pomyłka, Tak, za maj jest zapłacone :) Pieniążki wpłynęły 30.05. A teraz dotarły te za czerwiec. -------------------------------------- Dziękuję Livko :) za to zestawienie wpłat - sporo pracy! Wstawię je do pierwszego postu i będę uzupełniać. I podobnie, jak Livka, proszę, sprawdzajcie, czy wszystko się zgadza. Quote
Livka Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 Izabela124. napisał(a):Deklaracja lipcowa wpłacona :) serdecznie dziękujemy :Rose::Rose::Rose: Quote
MyrkurDagur Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Na koncie pojawiły się pieniążki od: Javena - 5 zł :) oraz Izabela124. - 10 zł :) Quote
dycha Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 przeprasza za ofa, ale zajrzyjcie na wątek suni zabranej od tyrana http://www.dogomania.pl/threads/211216-Uratujmy-suczk%C4%99-od-tyrana-jej-Pani-jest-bezradna!!!!!!!!!!!!!!! Quote
ocelot Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Słuchajcie sytuacja jest dramatyczna!!!!!!!! Bardzo proszę rozsyłajcie ten watek, tu każdy grosz, pomysł DT na wagę złota i życia psiaków. http://www.dogomania.pl/threads/2082...%85-szczeniaki Nie zapominajmy, że to też nasze psiaki mimo, że nie w schronisku. te w schronisku chociaz bezpieczne i się nie rozmnożą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Livka Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 Troszkę Ci pomogę Myrkurku ;) będę odnotowywać razem z Tobą :fadein: chyba, że sobie tego nie życzysz :stop: Livka - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) ocelot - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V) Anja2201 - 10 zł - deklaracja wycofana magenka1 - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) memory - 10 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII,IX) Nikus - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) beataczl - 10 zł mama Anji2201 - 30 zł - deklaracja wycofana Megaan - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV) managua - 20 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI) Ghanima - 50 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) Maevel - 15 zł (VIII,IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII,VIII) Izabela124. - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) dycha - 10 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) sonikowa - 5 zł (IX,X,XI,XII) Oczka_ - 10 zł Javena - 5 zł (IX,X,XI,XII,I,II,III,IV,V,VI,VII) Leyla - 55zł (IX,X,XI,XII,I,II,III - 50 zł,IV- 50 zł, V,VI,VII) Quote
MyrkurDagur Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 [quote name='Livka']Troszkę Ci pomogę Myrkurku ;) będę odnotowywać razem z Tobą :fadein: chyba, że sobie tego nie życzysz :stop:) Ach! Jakże mogłabym sobie tego nie życzyć?! :mad: :lol: Będę wdzięczna za pomoc Twoją! :loveu: Na koncie kolejne pieniążki: dycha - 50 zł :) Ghanima - 50 zł :) Zaraz uzupełnię pierwszy post. _________________________________ Pierwszy post uzupełniony, łącznie z zamieszczonym tam zestawieniem wpłat :) Quote
Livka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 [quote name='MyrkurDagur']Ach! Jakże mogłabym sobie tego nie życzyć?! :mad: :lol: Będę wdzięczna za pomoc Twoją! :loveu: Na koncie kolejne pieniążki: dycha - 50 zł :) Ghanima - 50 zł :) Zaraz uzupełnię pierwszy post. _________________________________ Pierwszy post uzupełniony, łącznie z zamieszczonym tam zestawieniem wpłat :) :loveu::loveu::loveu: Bardzo serdecznie dziękujemy za kolejne wpłaty - :Rose: dycha szczególne podziękowania dla Ciebie :calus: Quote
ocelot Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 szukamy chyba bazarku dla dziewczyn? Ogłoszeniowego? Quote
Livka Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 poprosiłam hotelik o jakiś fajny filmik z udziałem psinek :) i zamówimy im allegro, kto wie może zadziała :) Quote
nescca Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 musicie poczekać..... nie wiem kiedy pojede do dziewczyn....moze na weekend. Filmim nagram :) Quote
Recommended Posts