Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj, widzę, że coś namieszałam w poście rozliczeniowym - oczywiście przy Nikus i Livka powinno być 30 zł, zaraz poprawię.

A teraz kolejne wrześniowe wpłaty:

Ghanima - 50 zł
piescofajnyjest - 30 zł
Ocelot - 20 zł (2 miesiące)

Przelałam 225 zł na konto Fundacji.

Posted

[quote name='Izabela124.']Śliczna :loveu: Dziwne, że nikt się w niej jeszcze nie zakochał :(
Czy z ogłoszeń, które zrobiłam ktoś się odzywał?[/QUOTE]

Cisza niestety....

Posted

Dziękuje za przelew. Bertusia nie jest już smutna...szaleje z chłopakami a za Forestem nie przepada. Na spacerze spotali sie... on chciał się bawić, a ona starsza pani pokazała zęby. Może potrzeba im czasu.:loveu:

Posted

Nesca znalazła dla Berty dom tymczasowy. W tej samej cenie co u Lili.
Bercia cały czas korzystałaby ze swobody, chodząc po ogrodzie, natomiast nocować będzie w domu.
Z jednej strony wiem, że dla Berty nigdy warunków domowych nie znajdziemy. Dla starszej suni dom i ciepło zimą to podstawa. Z drugiej nie wiem czy trzy lata u Lilki nie traktuje Berta jak domu i tego co zna najlepiej.

Po 7 latach kojca dom się jej należy i swoboda chodzenia, ale.... nie wiem.

Bertunia miałaby pojechać jutro, albo w poniedziałek.
Nie wiem czy dobrą decyzję podjęłam:(

Posted

Ja wyslalam moje psy do hoteliku bo zostalam ,,bez domu" i o dziwo obydwa radza sobie swietnie mimo,ze skate ma 6 lat i od szczeniaka u mnie a kama podobnie tylko ze miala rok jak wzielam ja ze schroniska.mam nadzieje ze bedzie dobrze i z bertunia...
Stwierdzam ze to ja bardziej tesknie niz one/one juz sie zaklimatyzowaly
uzupelnie niedlugo deklaracje na berte bo brak netu i wyprowadzka troche trwaly i zagmatwaly wszystko