Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='danka4u1']Skąd wiesz, jaki jest najpopularniejszy wyraz wśród młodego pokolenia..jest jeszcze jeden..[B]krótki i zwarty, a czasem nawet gotowy[/B], ale ma " haczyk" ortograficzny, więc moze lepiej nie ruszać....
Weszłam na ten wątek, ale dziś chyba nie dam rady uporac sie ze wszystkim..jutro znów radość o poranku.[/QUOTE]
Danuś..nie zapominaj, ze szkoła jest wszędzie "jednakowa";):D a i w domku mam dorastająca młodzież na codzień, która pisze i dostaje smski i maile...;)...;) Na NK większośc moich znajomych, to uczniowie, którzy chętnie zapraszaja mnie do swojego grona, po czym szybko zapominają, kto ich obserwuje;):D..a to tez niezła lekturka;)

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='danka4u1']U mnie identycznie. Nie potrzeba przewietrzyć??? Spać mi się chce..[/QUOTE]BY sie przydało przewietrzyć, masz rację kochana:)
Wiesz...podobno tylko saper sie nie myli a krowa nie zmienia zdania...ale czytając wpisy niektórych "bohaterów", mam wrażenie, ze za klawiatura siedzi dziecko z przedszkola...raz tak- raz tak..."zabiorę'...za chwilkę "nie, oddam"...albo..."skasuję"...za chwilkę "nie, zrobię"...wyrzucasz drzwiami, wchodzi oknem...otwierasz lodówkę a tam...Danio!!!!!;):D:D:D
Strach się bać;):D zrób prosze dzis Ty wietrzenie, bo ja przeziębiona, musze sie kurować. Do 14-go jeszcze przede mną fryzjer, kosmetyczka i manicure;) Stylistę i wybielanie zębów zostawiam na lepsze czasy;) Póki co protezka wystarczy;):D Musze więc być zdrowa, cobym mogła udać się na zaplanowane zabiegi;):D ale jak nie przewietrzysz, to "duchota" mnie całkiem osłabi;)

Posted

[URL="http://demotywatory.pl/2308610/Wirus"][IMG]http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201011/1290345642_by_VladPalkovnik_500.jpg[/IMG][/URL]
Zgodnie z duchem czasu proponuję bardziej nowoczesne metody pozbywania sie wirusa - mozemy też komus sprawić prezent...- nie otwieramy okien, nie używamy chemii ani nie odczyniamy uroków. Klik i robol zabity.
I tym optymistycznym akcentem- mając nadzieję, że zapewniłam Pelasi spokojny i zdrowy sen- żegnam wszystkich zainteresowanych. Dobranoc.

Posted

Danuś....jednak co "dwie głowy, to nie jedna":):)
MMMMmmmmmmmmmrrrrrrrrrr.....:):)
Ja tam wyspana jestem, jakby co;)
Ale TY przewietrzyłas i zaraz Cie sen złapie a ja mam ochotę na jakąś kawusię:)
Mam nagrane na dekoderze już ze 20 odcinków M-jak miłość..bo nie mam kiedy ogladać...chyba sobie włączę i przy kawusi, w przewietrzonym pomieszczeniu spokojnie obejrzę:) CHyba, ze zaproponujesz jakąś inną rozrywkę;)

Posted

Owszem, włażę do wanny, bo u mnie w lepiance nie ma pryszniców i kabiny tylko starodawne wanny..nie wiem, czy to nie dweiacja na miare [B]niegdysiejszego[/B] spania z kurami...kiedy to było??
M jak miłośc [I]w takim stężeniu[/I] uśpi Cię

Posted

[quote name='danka4u1']Owszem, włażę do wanny, bo u mnie w lepiance nie ma pryszniców i kabiny tylko starodawne wanny..nie wiem, czy to nie dweiacja na miare [B]niegdysiejszego[/B] spania z kurami...kiedy to było??
M jak miłośc [I]w takim stężeniu[/I] uśpi Cię[/QUOTE]Hahah..a ja mam wanne i prysznic:) Jak mi zimno- włąże do wanny, jak cieplej i chce szybko- prysznic w pogotowiu:)
Danuś..nie zamierzam ogladac 20 odcinków, bo skonczyłabym jutro (dzis juz nawet) wieczorem;) Ale u mnie już śpią wszyscy, Salmusia lezy obok mnie i grzeje...to spac przeca o tak wczesnej porze nie pójdę:eviltong: A skoro Ty uciekasz, to coż mi przyszło..??:(
Ale ale....dzisiaj Lidzi nie było, ani Marysi...pewnie odrzuciło je na krótko;):D

Posted

Szkoda, bo tutaj dziś sterylnie....do wanny jeszcze nie doszłam; jakies watki plataja mi sie ciągle po drodze.
Byłaś u Zenka? Widzisz, nie tylko my " nie zauważyłyśmy" postu..nie było go.Ciekawe, kto zbierał deklaracje? Znowu nie zauważyłam? Ślepawa jakas jestem, czy co...

Posted

Jestem na posterunku u Pelasi. :lol:

Nie łapię wirusów. Mój komputer na razie też nie. :D:D:D

Ogólnie starsze wersje trudno wyeliminować bo zmutowały i dostosowały się do niekorzystnego środowiska. :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Cajus JB']Wszystko przewietrzone? :D:D:D Pelasia nie zachorowała? :lol:[/QUOTE]

[quote name='Cajus JB']..........:-(:-(:-([/QUOTE]

[quote name='Cajus JB']Witam Pelasię wieczornie.

Jestem i słucham Pani Danusi.[/QUOTE]

[quote name='Cajus JB']Jestem na posterunku u Pelasi. :lol:

Nie łapię wirusów. Mój komputer na razie też nie. :D:D:D

Ogólnie starsze wersje trudno wyeliminować bo zmutowały i dostosowały się do niekorzystnego środowiska. :diabloti::diabloti::diabloti:[/QUOTE]
[IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR6BNp5K6MdTpEwKveW1wQx3kbMrHu7FTGsiUGTfnQUYlXIodl--DB-_4k[/IMG]

Posted

[quote name='Lionees']A ja przyszłam powiedziec wszystkim DOBRANOC :)

Jak Wam sie podoba mój nowy image?:cool3:[/QUOTE]
O żesz.....ale mam teraz zagadkę;):D
Banerki pasuja mi do Renatki....;)
Szybko mi gadaj ktos Ty ;):):)

Posted

[quote name='Lionees']Zgadłaś!!!!
W nagrodę masz piosenkę
[URL]http://www.youtube.com/watch?v=n84McJyTRuw[/URL]

Specjalnie nie zmieniałam podpisu,coby mnie ludziska poznali :D[/QUOTE]NO, ale jak Ty to zrobiłaś..???:o To mozna tak sobie nicka zmienić..??:o

Posted

Tak się kończy zbyt długie odcięcie od dogo...efekt odstawienny przybiera różne dziwne nieraz postaci..REniu!!! błagam, wróć do dawnej, " starej" postaci...ale witamy, witamy.

Posted

[quote name='Lionees']Buziaczki :-*
Na TAMTEJ górze,to jeszcze nie mam chodów póki co;)[/QUOTE]Ale dlaczego..??Jak to zrobiłas...no kurna...nie chcesz chyba zebym miala noc bezsenna..??:(

Posted

[quote name='rita60']Witam z samego rana:loveu:
To ty Renatko:crazyeye:wróć do swojej postaci:modla:[/QUOTE]
Heheheh...ja tez witam wszystkich:):)
Juz po kawusi, zaraz zabieram sie za jakąs robotkę:)
A jesli chodzi o Renatkę, to juz rczej niemozliwy powrót do "starego życia";):D

Posted

[quote name='rita60'][B]To ty Renatko:crazyeye:wróć do swojej postaci:modla[/B]:[/QUOTE]
Długa i kręta droga prowadzi do Pelasi. :shake: Tyle nieszczęść psich po drodze, ze nie zdążyłam załapać się na obecność przed północą., ale może wybaczone mi to będzie, bo wyższa koniecznośc zatrzymała mnie na watkach.
Pelasia bezpieczna, włos jej z głowizny nie spadnie, ciepło w tej Jamie jak to u Smoków bywa, więc i ja przyszłam ogrzać się tutaj po zawieruchach u " psów w potrzebie".
Czy powrót do znanej nam Renatki nie jest możliwy??? Tak pięknie prosimy.:loveu:
Gonia, a moze to ten mutant, o którym pisał cajus:angryy::angryy: ?? Włączyć anty-wirusa. Mam najnowszy program; wszystko tępi w tzw pień:mad::mad::mad:

Posted

[quote name='danka4u1']Długa i kręta droga prowadzi do Pelasi. :shake: Tyle nieszczęść psich po drodze, ze nie zdążyłam załapać się na obecność przed północą., ale może wybaczone mi to będzie, bo wyższa koniecznośc zatrzymała mnie na watkach.
Pelasia bezpieczna, włos jej z głowizny nie spadnie, ciepło w tej Jamie jak to u Smoków bywa, więc i ja przyszłam ogrzać się tutaj po zawieruchach u " psów w potrzebie".
Czy powrót do znanej nam Renatki nie jest możliwy??? Tak pięknie prosimy.:loveu:
Gonia, a moze to ten mutant, o którym pisał cajus:angryy::angryy: ?? Włączyć anty-wirusa. Mam najnowszy program; wszystko tępi w tzw pień:mad::mad::mad:[/QUOTE]NO nareszcie ktos odwiedził Pelasię..Zeby tyle godzin nikogo nie bylo, to juz wstyd:)
Ale gdzie Maryś i Lidzia..??
Słyszałaś Danuś takie słowo (cyt. orygin.): SELAVI..????:o:roflt::roflt::roflt:
JA dziś miałam ubaw po pachy....