Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

Posted

[quote name='Lidan']Nie czytałam ostatnio żadnego z denerwujących mnie wątków więc nie jestem w temacie. Nie wiem czy mam siłę i ochotę psuć sobie humor przed snem tym bardziej, że nijak nie mam wpływu na to co tam się dzieje... Po to wykasowałam z subskrypcji dwa wątki, żeby nie patrzeć na to bezsensowne nic niedające bicie piany.
Mieszkam tak blisko cmentarza -ja na górce cmentarz w dole- że widzę światełka na grobach. W lecie niewiele widać, czasem dźwięki mszy do mnie docierają, ale teraz gdy liście opadają mam lepszy widok. Od lat ludzie przyjeżdżają samochodami pod nasz blok, zostawiają tu auta i schodzą glinianą wąską ścieżką na cmentarz. Nie lubię tego bo ruch wtedy tu okropny, ścieżkę rozdeptują tak, że emeryci nie mają jak później chodzić, żeby dokarmić koty. Z jakiegoś powodu nie można ogrodzić w całości naszych bloków i co roku są tu cyrki na parkingu.[/QUOTE]
I bardzo dobrze Lidziu robisz, że nie czytasz...to dobry sposób:):)
Teraz masz pewnie śliczny widok z okna na pietrze:)
A ja musze ukladac sie do spanka..bo jutro brrrrr.....do pracy:(:(.....

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam na " ojczyzny łono"; podróż długa i męcząca, a za pare godzin relaks w szkółce.
Nie było dzień dobry- bo czas nie pozwolił- ale żegnam Was: dobranoc.
Co u Pelasi??

Posted

[quote name='danka4u1']Wróciłam na " ojczyzny łono"; podróż długa i męcząca, a za pare godzin relaks w szkółce.
Nie było dzień dobry- bo czas nie pozwolił- ale żegnam Was: dobranoc.
Co u Pelasi??[/QUOTE]
I ja witam wszystkich z wiarą w to, ze dzien będzie dobry:)
Pozdrawiam Pelasie i wszystkich jej fanów:)
POgoda u nas się wyraźnie psuje...a to nie nastraja optymistycznie...ale...poradzimy sobie;):):)

Posted

Dzień dobry wszystkim :-)
Jakoś tak mi się nic nie chce. A podobno krioterapia dodaje energi :watpliwy: Jeszcze tylko 4 razy [IMG]http://www.dogomania.pl/images/smilies/Cool%21%21.gif[/IMG]
Pelasiu! Jedziesz do domku czy zimujesz w Smoczej Jamie ? :diabloti:

[SIZE=1]Zrobiłam sobie coś strasznego. Miałam kilka przelewów do puszczenia więc najpierw przelałam 400 zł z jednego swojego konta na drugie swoje konto w mbanku bo tam niema opłat za przelewy. Zdziwiło mnie, że po południu nadal konto w mbanku nadal puste. Dopiero przed chwilą sprawdziłam historię i co się okazało? Przelałam...tylko do gazowni :angryy: Mąż się śmieje, że mamy nadpłacony gaz na 2 lata a mnie szlag trafia :placz:[/SIZE]

Posted

Witam, znowu jestem i mam nadzieję, że będę częściej, ale to zależy od tego, czy gdakanie mnie nie wykończy czasowo..:shake:
[quote name='gonia66']A tu co za cisza..???:o
CIoteczki..plissssssssss.....obudźcie się:):);)[/QUOTE]
Ja raczej powinnam iść spać, by nadrobić ostatnie zaległości..ale tak tutaj miło i [B]RODZINNIE:loveu::loveu:[/B]

[quote name='rita60']Jestem:lol:pozdrawiam cioteczki i rodzinke:razz:
?[/QUOTE]
Buziaki dla [I]córeczki:loveu:[/I]
[quote name='Lidan'][SIZE=1]Zrobiłam sobie coś strasznego. Miałam kilka przelewów do puszczenia więc najpierw przelałam 400 zł z jednego swojego konta na drugie swoje konto w mbanku bo tam niema opłat za przelewy. Zdziwiło mnie, że po południu nadal konto w mbanku nadal puste. Dopiero przed chwilą sprawdziłam historię i co się okazało? Przelałam...tylko do gazowni :angryy: Mąż się śmieje, że mamy nadpłacony gaz na 2 lata a mnie szlag trafia :placz:[/SIZE][/QUOTE]
Lidziu:evil_lol::evil_lol: jesteś wielka !!!:multi::multi: Myślałam, że tylko ja robię takie " dziwne " rzeczy:evil_lol:pocieszające jest, że jest nas więcej, a gaz masz zapłacony i możesz poszaleć.:evil_lol: :multi: :multi:
Może by tak coś jeszcze zapłacić " do przodu"...:shake: :evil_lol: :shake:

Posted

Zlituj się Danusiu... Jutro tam zadzwonię i zapytam czy nie mogliby mi zwrócić tych pieniędzy ale nie wiem czy coś wskóram. Dla mnie to kupa kasy. Dobrze, że TZ zlitował się i przelał mi od siebie (nawet ciut więcej na otarcie krokodylich łez ;-) )

Posted

[[quote name='Lidan']Dobrze, że TZ zlitował się i przelał mi od siebie (nawet ciut więcej na otarcie krokodylich łez ;-) )[/QUOTE]
Podaj namiary na swojego TZ-a. Gdzie się taki uchował ?

Posted

Witajcie,mam mały problem:roll:dwie osoby zaprosiły mnie do znajomych,jedna zarejestrowała sie przed trzema dniami:crazyeye:druga jest z mojego miasta,ale nie znam jej zupełnie,nawet nigdy nie spotkałysmy sie na zadnym watku:shake:co robic ? Nie wiem czym sie kieruja,przeciez to nie portal towarzyski:cool3:

Posted

[quote name='danka4u1'][
Podaj namiary na swojego TZ-a. Gdzie się taki uchował ?[/QUOTE]OOOoooo..o to samo chcialam zapytac...chociaż... w zasadzie ja mam "lepszego";)...moj to nawet nie wie ile zarabia..bo cala jego wyplata wplywa na "moje konto":p U nas konto jest jedno wspólne, drugie jest "pieskie";) MOj TZ w ogole nie przyklada wago zadnej do kasy i dzieki temu mam pewne, ze mnie nie zostawi:D Nie dalby rady z kredytami się połapac i z opłatami...a jak jeszcze do tego doszlyby alimenty..uuuuu....poszedłby z torbami:D
Zawsze sie smieje, ze gdybysmy sie rozwiedli, to on by sie pociął;):D

Posted

[quote name='rita60']:shake:co robic ? Nie wiem czym sie kieruja,przeciez to nie portal towarzyski:cool3:[/QUOTE]
Nic nie robić..:shake::shake:to nie portal towarzyski i miejmy nadzieje, że te osoby zorientują się jednak, jaki jest cel i sens dogo, albo przeniosą się na Nk:evil_lol::multi::evil_lol:
Co innego " rozmówki w rodzinnym gronie " na wątku Pelasi...:loveu:

Posted

[quote name='danka4u1']Nic nie robić..:shake::shake:to nie portal towarzyski i miejmy nadzieje, że te osoby zorientują się jednak, jaki jest cel i sens dogo, albo przeniosą się na Nk:evil_lol::multi::evil_lol:
Co innego " rozmówki w rodzinnym gronie " na wątku Pelasi...:loveu:[/QUOTE]
Hehehh:) calkowicie sie z tym zgadzam:):)

Posted

Uciekam śpiochac....jutro i w czwartek na 8.00 a ja jakos nienawidze porannego wstawania...na sama mysl mnie trzepie....:(
Nie wiem co ze SMoczkiem:( Moze pojechala z rodzinka...Smoczku, odezwij sie prosze...martwie sie juz troszke...:(
Dobranoc kochani...koniec ćwierkania i gdakania na dziś:D:):)

Posted

[URL]http://www.youtube.com/watch?v=p9cpvDzsL1w[/URL]

[SIZE=3] Na [COLOR=red]dobranoc posłuchajcie[/COLOR][/SIZE]. Koniec ćwierkania, szczebiotania i zwłaszcza gdakania do jutra.
A rano...radość o poranku :loveu:
Kolorowych snów.

Posted

[quote name='danka4u1'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=p9cpvDzsL1w[/URL]

[SIZE=3] Na [COLOR=red]dobranoc posłuchajcie[/COLOR][/SIZE]. Koniec ćwierkania, szczebiotania i zwłaszcza gdakania do jutra.
A rano...radość o poranku :loveu:
Kolorowych snów.[/QUOTE]Znam to...dobrze to znam..ale jak sie zaczęło...posłuchałam...
POsłuchałam....i sie zryczałam na maxa...:(...przypomniała mi sie moja Ciapulinka...tak bardzo za Nia zatęskniłam....:(:(I wszystkie psiaki ktore odeszly mi sie przypomnialy...:( I teraz to mi dopiero smutno...:(:(:(...............................................

Posted

Nie chciałam Cię zasmucić, ale mnie też jakoś nietęgo sie zrobiło..pewnie pora iść spać. U mnie jeszcze jakiś psiak czeka na przytulenie i u Ciebie też. a wspomnienie tych, które opuściły nas, zawsze będzie bolącą raną..
Do kitu to wszystko.

Posted

[quote name='danka4u1']Nie chciałam Cię zasmucić, ale mnie też jakoś nietęgo sie zrobiło..pewnie pora iść spać. U mnie jeszcze jakiś psiak czeka na przytulenie i u Ciebie też. a wspomnienie tych, które opuściły nas, zawsze będzie bolącą raną..
Do kitu to wszystko.[/QUOTE]
JA juz mam humor poprawiony...wejdź, przeczytaj-poprawa humoru gwarantowana i darmowa;);)....normalnie moja wyobraźnia poszła w ruch i juz mam "po spaniu"..;);):D a jak uda mi sie zasnąc to aż się boje swoich snów..bo nie daj Bóg, aby w głownej roli objawił sie "Don Juan";):p

Posted

[quote name='Cajus JB']Miłych snów Pelasi i wszystkim marzycielkom. Marzyć każdy może.[/QUOTE]OOOOOOOOooooo....taaaa...snów....nie wiem kiedy zasnę:p:pAż się boję nawet myslec a coż dopiero marzyć...musialam iśc pod prysznic sie ochłodzić:D:D:D:megagrin::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
EDIT
Jednak idę do łóżka...spróbuję zasnąć...może się uda:biggrina::mdrmed::mdrmed::modla:

Posted

No i zasnęłam i na szczescie udało mi sie spac bez horrorów;):D TO zapewne dzięki tej ochładzającej kapieli;):p
A teraz juz kawusia wypita, witam wszystkie cioteczki Pelasiowe ukochanym hymnem dnia;):D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=XYJXXtWs2FE&feature=related[/url]
Prosze koniecznie wysłuchac od początku, do konca:):):):)

Posted

[quote name='gonia66'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=XYJXXtWs2FE&feature=related[/URL]
Prosze koniecznie wysłuchac od początku, do konca:):):):)[/QUOTE]
Mateńko Ty nasza Przełożona, hymn, zgodnie z rozkazem- wysłuchany,; był długi i ciężko było stac na baczność o tej porannej godzinie.
Był długi i ...spóźnienie do pracy:mad::mad:
Teraz witam popołudniem/wieczorem?..też z radościa.

Posted

TYlko DAnusia dzis odwiedzila Pelasie:(...
Co u naszego SMoczka..???:(
O Pelasie to sie jakos nie martwie...ona na pewno mega szcześliwa...
A gdzie reszta cioteczek..co sie dzieje....co sie dzieje...??:(

Posted

Cioteczki coraz bardziej nadwyrężone przez ogrom kataklizmów psich na dogo, utrudzone walką o przetrwanie własne- czyt. pracą zarogkową ewentualnie zawodową- podpierają się nosami, albo juz nie maja tej siły i tylko zrelaksowana ciotka Danka- praca z młodzieżą odmładza, a przynajmniej chroni przed przdwczesnym stetryczeniem:evil_lol:-nawiedziła jeszcze Pelagię i przerzedzone fanki Pelasiowe.:multi: :loveu: :multi:
A że wszystko ma swój kres, więc i ten radosny dzień pora zakończyć.
Dobranoc.