gonia66 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='danka4u1']Gdybym mieszkała w Warszawie, z pewnością spędziłabym noc pod domem tej osoby, o ile wczesniej nie użyłabym argumentów siłowych, ale jestem, gdzie jestem i nieważne, czy to moja czy nie- wina. Pies,wydobyty ze schronu i dalej zgrożony...a mój Oskar śpi kołami do góry, najważniejszy, kochany....[/QUOTE]NO tak....wiem, co czujesz...przezywam ciagle to samo...i wciaz nie mam pewności, jak sie to wszystko zakonczy...:( Ja jestem przygotowana na sąd..prawo jest na 100% po naszej stronie(po Waszej tez)..ale najpierw musimy odzyskac psa, bo sprawa bedzie sie ciągnela miesiacami..a Spajkus pewnie za duzo czasu nie ma...:( Dacie radę..jestem pewna, bo sporo Was tam juz dziala...przeciez zytuacja zdaje się byc jasna...:( A umowa z tego, co pamietam, jeszzce nie jest podpisana...??? Quote
danka4u1 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Po psa pojadę chociażby sama i mam w nosie umowy, ale co dalej..? znowu schron ? Zima..pies nie najmłodszy Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='danka4u1']Po psa pojadę chociażby sama i mam w nosie umowy, ale co dalej..? znowu schron ? Zima..pies nie najmłodszy[/QUOTE] Aaaaaaaaa...i tu jest problem.... POki co Danus, myślę, ze nie mozemy myslec, ze pies jest w niebezpieczenstwie...bylby, gdyby sie to wszystko, co mialo miejsce wczesniej, nie wydalo...teraz juz nie jest..Pani musi wiedziec, ze WY o wszystkim wiecie,o poprzednich psach tez.. ze macie ja na oku i uprzedzic, ze jesli psu wlos z glowy spadnie to czeka ja kara...a w miedzyczasie szukac na cito czegos dla Rudej...zmienić tytul watku, szukac pieniedzy i hoteliku...jesli babacia bedzie wiedziala, ze jest pod lupą, to bedzie sie pilnowala...Bedzie dobrze naparwde...na razie Rudzia ma cieplo i ma co jesc..(chyba:()...ale mysle, ze PAni nie znęca sie nad nią...trzeba na spokojnie i odpowiednio babcie przygotowac...naparwde jestem dobrej mysli... Quote
danka4u1 Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Dzięki, trochę mnie postawiłaś do pionu. Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 [quote name='danka4u1']Dzięki, trochę mnie postawiłaś do pionu.[/QUOTE] :):) TO sie cieszę:) MUsicie tylko dobry plan obrac i wisiec pani "na karku" a ona musi byc tego świadoma:) Bedzie dobrze, zobaczysz:) A co z pozostalymi tam psami..??WSzystkim na raz sie nie da pomóc..po kolei...najpierw Rudzia, potem będziecie myslały, co dalej..:) Quote
gonia66 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Z nadzieja na lepsze jutro...DOBRANOC PELASIU I WSZYSTKIE PELASIOWE CIOTECZKI******:):) [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:hGyIyQ5Kqwqo5M:http://img122.imageshack.us/img122/6787/zdj8c147b8607b493618620dw1.jpg&t=1[/IMG] Od jutra, kazdy dzien zaczynamu , jak dzieci:):):) MMmmmuuuaaaaaaaaaaa:*:*:* Quote
gonia66 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Dzien dobry cioteczkom..:) JAk nowy dzień..??U nas dzs znow lekcje skrócone- w klasach po 12 stopni:( NAwet TV dzis byla...mam nadzieje, ze juz jutro bedzie cieplo, bo dzieci na lekcjach w rekawiczkach siedzą..:( Wpadłam wiec do domku jak burza. zrobiłam porzadeczek, aż pachnie, obiadek mam z wczoraj...wiec mam troche luzu..mogę zając się "swoimi pieskami";):D Dzis powinnam miec wizytę (tą niby na CITO), ale postanowilam odpuscic na razie...jakos mi sie nie uśmiecha siedziec w poczekalni kilka godzin a potem jeszcze dalej i dalej...:( Wolę życ w przekonaniu o swoim świetnym zdrowiu:) A co tam u Pelasi i pelaskowej rodzinki..???:) Pozdrawiam i miziam dziewczynke za uszkiem:):) Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Jestem,ale na chwilke,cos nie moge sie ogarnac. Pozdrawiam Pelasie i cioteczki Pelasiowe.:lol: Quote
Lidan Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Witajcie :-) Co tam u Pelasi dzisiaj słychać? Czy sterylka już zaklepana :???: Tez nie mogę się dzisiaj odrobić :shake: Jeszcze mi trochę zajęć nudnych domowych zostało na dzisiaj :mdleje::mdleje: Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='Lidan'][COLOR=red][B]Witajcie :-) Co tam u Pelasi dzisiaj słychać?[/B][/COLOR] Czy sterylka już zaklepana :???: [B]Tez nie mogę się dzisiaj odrobić :shake: Jeszcze mi trochę zajęć nudnych domowych zostało[/B] [B]na dzisiaj[/B] :mdleje::mdleje:[/QUOTE] [quote name='rita60'][B]Jestem,ale na chwilke,cos nie moge sie ogarnac. Pozdrawiam Pelasie i cioteczki Pelasiowe.:lol:[/B][/QUOTE] NIc innego nie mogę niestety napisać ponad to, co piszą kochane cioteczki o niemożności ogarnięcia się i realnej rzeczywistości:shake::shake: Też tak mam od rana... Quote
gonia66 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 UUUuuuuu....a ja się czułam dzisiaj taka "ogarnieta"..a teraz mnie zaraziłyscie cioteczki..:( JAkos senna się zrobiłam, zmęczona...bbbbuuuuu....a wczesniej mialam taka werwe...Marys tu pewnie za chwilke wkroczy i napisze to samo..(ja to wiem;))..nic, tylko iśc spac..:( Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='gonia66']nic, tylko iśc spac..:([/QUOTE] Pewnie, to byłoby rozsądne, ale rozsądek nie jest moją mocną stroną w tych sprawach...łózkowych :evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 [quote name='danka4u1']Pewnie, to byłoby rozsądne, ale rozsądek nie jest moją mocną stroną w tych sprawach...łózkowych :evil_lol:[/QUOTE]U mnie tez z tą dziedziną życia nie jest najlepiej..ale padam...tym razem idę za głosem rozsądku...:) D*O*B*R*A*N*O*C*******************:) Quote
Lidan Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Hi hi...Moją tez nie :p Mimo to idę spać bo mi się gęba drze :-) Dobranoc Pelasiu i kochane cioteczki :bye: Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [COLOR=red][SIZE=3][B]DOBRANOC[/B] --------- ------------ [/SIZE][/COLOR]głos rozsądku woła !! :mad::mad::mad: Quote
marysia55 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 [quote name='gonia66']UUUuuuuu....a ja się czułam dzisiaj taka "ogarnieta"..a teraz mnie zaraziłyscie cioteczki..:( JAkos senna się zrobiłam, zmęczona...bbbbuuuuu....a wczesniej mialam taka werwe...Marys tu pewnie za chwilke wkroczy i napisze to samo..(ja to wiem;))..nic, tylko iśc spac..:([/QUOTE] Witam i od razu uprzedzam, że lezę posuwisty krokirm do wyrka. Nie mam na nic dzisiaj siły:shake: Złapała mnie .niemoc':cool3:. Gonia wie o czym mówię :lol: Quote
danka4u1 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Gonia wie, a mateczce szepnij na uszko..tak trzeba Quote
gonia66 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Heloł!! DZień dobry kochanym ciociuńciom i Pelasi naszej bohaterce:) NO widze, że tu wszystko grało wczoraj;):):D WPrawdzie ospale i leniwie, ale grało i to najwazniejsze:) NOwy dzionek....kawusia juz prawie wypita i dzis, tak, jak Danuśka, mam najcięższy dzien w szkole..ale za to jak minie to będzie cud miód:):) ZYcze wszystkim miłego dnia a Peasie miziam dziś po brzuszku:):):) Quote
Lidan Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witajcię Pelasiolubne cioteczki i śliczna Pelagio :-) Zerknęłam przed chwilą na pierwszą stronę i oniemiałam znowu bo już zapomniałam jak wiele ogłoszeń ma nasza cudna sunia. To jest nienormalne, że nikt nie dzwoni w jej sprawie... Gdzie się człowiek nie ruszy tam Pelagia ;-) Strach otworzyć lodówkę :p Quote
gonia66 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 Jestem juz, przeżyłam jakoś;):D Teraz jeszcze aby środa i w zasadzie wekend;) JAk mija dzień Pelasi?U nas mial padac deszcz, nie pada, ale jest ponuro i ciemno:( Dzis o mało się nie spóźniłam do pracy, bo wyszłam jak zwykle a tam okna od autka zamrozone na maxa, ujemna te,eteratura na dworku...skrobaczki znaleźć nie mogłam....dowód rejestracyjny poszedł w ruch...;)Zajechałam pod szkołe równo z dzwonkiem...jakos ciągle nie moge przywyknąc do myśli, że lato sie skonczylo:( Pelasia i reszta psiego towarzystwa Smoczkowego, tez pewnie nie sa zadowoleni z tego faktu...bo lato, to mogłoby jak dla mnie trwac wiecznie....:):) Quote
rita60 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witajcie wieczorkowo i pozdrawiam cieplutko wszystkich. Lece dalej,szukam transportu dla terierka walijskiego-staruszka,chcemy go zawiezc do DT. Quote
gonia66 Posted October 19, 2010 Author Posted October 19, 2010 [quote name='rita60']Witajcie wieczorkowo i pozdrawiam cieplutko wszystkich. Lece dalej,szukam transportu dla terierka walijskiego-staruszka,chcemy go zawiezc do DT.[/QUOTE] I ja wieczorkowo witam:) Zmęczona jestem dzis ja jakoś dziwnie...to chyba jednak ta jesien tak dziala na ludzia;) Dokąd wieziecie terierka i skąd..??MAm andzieje, ze szybko cos znajdziesz, skoro DT czeka na dziadzia:) Quote
Ukryty Smok Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Witajcie! A skąd dokąd trzeba go przewieźć? Quote
MalgosMalgos Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Smoku, masz zapchana skrzynke! Zrobilam wpis w profilu. Malgos Quote
Recommended Posts