Jump to content
Dogomania

PELASIA NAS POŁĄCZYŁA A TERAZ DYSKUTUJEMY SOBIE O ŻYCIU:):) O Pelasi czasem też:):)

Recommended Posts

• Replies 3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='marysia55']Gonia to ma taaaaaaaaaaaaaaaki długi jęzor :eviltong::eviltong::eviltong: 'gdacze' nawet jak ma bana na dogo:evil_lol:[/QUOTE] chyba wracają stare, dobre czasy :angryy: znów posty przeskakują ... nawet moje własne :placz:

Posted

Hi hi... odważna ta kobitka, która arze szepcze coś do uszka :-)
Zanim odpowiedziałam na zagadkę zagadałam do goni na GG i ku mojemu zdziwieniu od razu powiedziała co to za pies :crazyeye:

Posted

[quote name='Lidan']Hi hi... odważna ta kobitka, która arze szepcze coś do uszka :-)
Zanim odpowiedziałam na zagadkę zagadałam do goni na GG i [B]ku mojemu zdziwieniu od razu powiedziała co to za pies[/B] :crazyeye:[/QUOTE]

A DT dla niego nie szukała?:evil_lol::evil_lol:

Posted

Hi hi... Tego nie wiem... Może ten pies nie szuka domu :hmmmm: Może on jest już czyjś :hmmmm: Nie jestem w temacie szczerze mówiąc bo chciałam tak szybko rozwiązać zagadkę, że nie zgłębiałam szczegółów :oops:

Posted

[quote name='Lidan']Hi hi... odważna ta kobitka, która arze szepcze coś do uszka :-)
Zanim odpowiedziałam na zagadkę [B]zagadałam do goni[/B] na GG i ku mojemu zdziwieniu od razu powiedziała co to za pies :crazyeye:[/QUOTE] juz opierdzieliłam Matkę Przełożoną za długi jęzor:eviltong::eviltong::eviltong: ... miało być trudno, a ona wszystko wypeplała :evil_lol::evil_lol:... nawet jak jej nie ma to jest :diabloti:

Posted

[quote name='irenaka']A DT dla niego nie szukała?:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] ta wariatuńcia ze zdjęcia ma juz swój stały kochający domek:loveu::loveu: ... ale fajna jest :evil_lol:
Anita_happy dopisała pod tym zdjęcie T[B]EKLA .. groźny pies [/B]... faktycznie można się wystraszyć :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='marysia55']juz opierdzieliłam Matkę Przełożoną za długi jęzor:eviltong::eviltong::eviltong: ... miało być trudno, a ona wszystko wypeplała :evil_lol::evil_lol:... nawet jak jej nie ma to jest :diabloti:[/QUOTE]
No :grin: Jest nie do zdarcia. Jak MCGyver :roflt:
Znalazłam taki kawał a propos McGyvera:

[I]McGywer trafił do więzienia. Koledzy z celi wiedząc o jego sprycie i wynalazkach proszą go:
- McGywer pomóż nam uciec.
- Nie.
- Ależ McGywer, prosimy.
- Nie, to niezgodne z prawem.
- McGywer nie chcesz wrócić do domu?
- No dobra. Macie zapałki?
- Nie.
- To nici z helikoptera. [/I]

Posted

Witajcie, miałam napisac, ze powracam do świata zywych, ale nie jest to prawdą..świat może zywych, ale mnie nie dopadła " powtórka z rozrywki" podczas ferii. Niby wyleczona grypa styczniowa dopadła mnie jak atak harpii- ferie przechorowane, a teraz udało mi się dotrzeć do R. z NS- tylko 6 sześć godzin !!- i padam na nos. Jesli medycy mnie nie podratują tutaj...
Ale witajcie, witajcie i piszcie ; chociaż poczytam...

Posted

Witaj Danusiu [IMG]http://www.picturesanimations.com/f/flowers/92.gif[/IMG]

Ziewając przeokropnie zaczęłam pomału zamykać po kolei wszystkie otwarte strony i pomyślałam, że chyba już wkrótce powinni Cie odbanować. Zerkam do subskrybowanych wątków i oczom nie wierzę :crazyeye: Danusia wróciła :multi:
Bardzo mi Ciebie brakowało :loveu:
Coś Ty, kochana wyprawiała w tym NS, że taka sponiewierana i ledwo żyjąca wróciłaś? Dać takiemu pracusiowi trochę urlopu to zamiast poleżeć kołami do góry, wyspać się do woli i zrelaksować to tyra od świtu do zmroku i jeszcze potem w nocy i skutki teraz są.
I kto nas będzie teraz rozmową zabawiał, wspierał w ciężkich chwilach i otuchy dodawał :???: No kto :niewiem:
Proponuję udać się do lekarza albo chociaż do znachora jakiegoś lub znaleźć "ręce, które leczą" i podkurować się szybciutko. Tymczasem wskakuj pod kołderkę i odpocznij po tym urlopie i prześpij się bo podobno sen to zdrowie :evil_lol:
Ja spadam do łóżka bo oczy same mi się zamykają, a Ty lepiej szybko zdrowiej bo jak nie to podeśle do tego Rybnika jakąś fachową siłę :eviltong:

[CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/d/docter/1.gif[/IMG]
[/CENTER]

Posted

Dzięki Lidziu, że jeszcze ostatkiem sił cjcesz podsyłać mi opiekę do Rybnika..przydałoby sie chyba.
A w NS miałam ratować siostrę , bo opieka nad mamą trochę ją nadwyrężyła...rezultat moich dobrych chęci był taki, jaki był...

Posted

[quote name='danka4u1']Witajcie " córeczki" i inne off topicowe ciotki. Lecę do [I]medycyny konwencjonalnej[/I], a jak nie zadziała, poproszę o podesłanie jakiegoś speca niekonwencjonalnego....[/QUOTE]Witaj [I]mamuśka[/I]:loveu: .... jak to jest, że jednym urlop od dogo służy, a innym wręcz szkodzi :roll:.
A ten niekonwencjonalny spec to niby na jakie części ciała by się przydał no ewentualnie organy :evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, że Danusia dostała się do lekarza i odpowiednie leczenie zostało wdrożone. Ja niestety znowu mam migrenę. Sprawdzam szybko czy czegoś ważnego nie przegapiłam i lecę do łóżka. Tak więc dobranoc :bye:

Posted

[quote name='marysia55']Witaj [I]mamuśka[/I]:loveu: .... jak to jest, że jednym urlop od dogo służy, a innym wręcz szkodzi :roll:.
A ten niekonwencjonalny spec to niby na jakie części ciała by się przydał no ewentualnie organy :evil_lol:[/QUOTE]
Wpadłam kobietki między jednym a drugim polegiwaniem w wyreczku i wizyta u konwencjonalnego. ZAPALENIE PŁUC, a taka sobie dzielna byłam...
Odwiedze jeszcze moje psięcia i znowu do łoża boleści.

[quote name='Lidan']Mam nadzieję, że Danusia dostała się do lekarza i odpowiednie leczenie zostało wdrożone. Ja niestety znowu mam migrenę. Sprawdzam szybko czy czegoś ważnego nie przegapiłam i lecę do łóżka. Tak więc dobranoc :bye:[/QUOTE]
Widzę Lidziu, ze rozsądnie zakończyłaś na dziś [I]dogomaniowanie [/I]i poszłaś spać. Oby sen był krzepiący i przyniósł Ci bezbolesny poranek.
Dobranoc.

Posted

[RIGHT][LEFT]Noc minęła spokojnie tylko była zbyt krótka. W ciągu dnia zażyłam jeszcze 2 razy normalne przeciwbólowe leki i chyba przechodzi.
[/LEFT]

[/RIGHT]
Danusiu, jak mogłaś tak się zaniedbać na tym urlopiku :niewiem: Zapalenie płuc to już poważna sprawa. Czegoś nie doleczyłaś, coś zaniedbałaś :???: Wirus to chyba nie był. No to teraz bidusiu leż w tym łóżeczku, łykaj uczciwie co lekarz przepisał i szybciutko zdrowiej.
[CENTER][CENTER][IMG]http://www.picturesanimations.com/i/ill/l49.gif[/IMG]
[/CENTER]

[LEFT]Teraz Marysia będzie pełniła honory pani domu :-)

[IMG]http://www.picturesanimations.com/w/women/56766mbf4bvziqj.gif[/IMG]
[/LEFT]

[/CENTER]

Posted

[quote name='Lidan'][LEFT]Teraz Marysia będzie pełniła honory pani domu :-)
[IMG]http://www.picturesanimations.com/w/women/56766mbf4bvziqj.gif[/IMG]
[/LEFT][/QUOTE] o 'kurcze blade' ależ mnie honor dopadł:lol:. Nie wiedziałam 'żem' taka piękna kobita :evil_lol:
No to zapraszam gosci na wątek , ale tylko dzisiaj. Jutro mnie nie ma w Krakowie, więc będę "niedostępna" :diabloti:

Posted

Proszę o ożywioną rozmowę- między pozostałymi jeszcze we formie i przy życiu -gdakaczkami Pelasiowymi. Czytanie Waszych relacji to jedyna jeszcze dostępna dla mnie forma aktywnosci, ale tak miło poczytać, ze jesteście i Lidzi udało się opanować bóle głowizny i Marysia- [I]córeczka [/I]nam kwitmie.
A ja pewnie cos tam zaniedbałam; do medyków nie lubię chodzić; żyję w myśl zasady, ze mi samo przejdzie, albo tylko wydaje mi się, ze [I]choram...[/I]jak widac do czasu, ale przejdzie.....

Posted

Laptopa to ja nie mam wcale- nie ta sfera budzetowa- wylazłam z wyra, korzystając z tego, ze córeczka popija u Szczotka i nie może mi przylać i ciekawa jwstwm, jak zyja pełnosprawni, zdrowi ludzie. Dlatego gdakajcie...