Lionees Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Ej,a co Wy spać nie możecie?:cool3: No to pod prysznic zapraszam:eviltong: [IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/14/14512_s%C5%82o%C5%84.jpg[/IMG] Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Hihihihi..uważaj, bo jest tu ktos, kto moze podskoczyć..;) Uwielbia podskakiwać;) No bo co ma innego do roboty??:D NO dobra...z nudów przeca każdy by skakał....a ilez mozna nie pracować/??:):p Uciekam spiochac, i żengnam wszystich serdecznosciowo ;):):) Peasie oczywiscie tule mocno i SMoczka też..I jeszcze moją kochaną Borunie, ktora chyba powoli od nas odchodzi...:(:(:( Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Dzien dobry kochanym Pelansjankom:):) Jestem juz po wynikach, czekam na odbior i jadę dalej..wszystko, przez moja córcie- to ona mnie tak załatwila..poszla do lekarza i nagadala o mnie...i juz teraz się nie wywinę, dopoki nie sprawdzą wszyscy, ze jestem zdrowa jak rydz:):) ;)Tomografi się boje tylko dlatego, ze mam klaustrofobie...ale wszystko jest do przezycia, wiem..;):) Nowy dzien, nowe nadzieje, nowe radosci i mam nadzieje, ze zero nowych smutkow..;) U nas pogoda się klaruje, widac piękne słonko, chyba powiesze pranko na dworku...a w nocy byl przymrozek...:( Jejoooo..jak ja bardzo nie chce zimy....!!!! Quote
Lidan Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzień dobry :-) Ludzie,czy Wy na bezsenność cierpicie?? O trzeciej w nocy pisać?? W głowach Wam się poprzewracało od nadmiaru wolnego czasu :p A Pelasie wyprowadził ktoś na spacerek? [quote name='gonia66'] Jestem juz po wynikach, czekam na odbior[/quote] Chyba po badaniach jesteś,a na wyniki tych badań dopiero czekasz :-P Niewyspana jestem to się będę czepiać ;-) Studenci wrócili i w autobusie już słychać poprawną polszczyznę naszej studenckiej braci, która wraca "na mieszkanie" a buty zostawia "na przedpokoju" [quote]Tomografi się boje tylko dlatego, ze mam klaustrofobie[/quote] goniu to tylko głowę wsadzają do tej tuby nie całego człowieka. I nie zamykają szczelnie bo z przodu i z tyłu jest otwarte. W pomieszczeniu jest jasno. Dobrze będzie :-) Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Lidan']Dzień dobry :-) Ludzie,czy Wy na bezsenność cierpicie?? O trzeciej w nocy pisać?? W głowach Wam się poprzewracało od nadmiaru wolnego czasu :p A Pelasie wyprowadził ktoś na spacerek? Chyba po badaniach jesteś,a na wyniki tych badań dopiero czekasz :-P Niewyspana jestem to się będę czepiać ;-) Studenci wrócili i w autobusie już słychać poprawną polszczyznę naszej studenckiej braci, która wraca "na mieszkanie" a buty zostawia "na przedpokoju" goniu to tylko głowę wsadzają do tej tuby nie całego człowieka. I nie zamykają szczelnie bo z przodu i z tyłu jest otwarte. W pomieszczeniu jest jasno. Dobrze będzie :-)[/QUOTE] A czepiaj sie, czepiaj, przynajmniej zmusisz moja niewyspana i zatroskana glowe do myslenia;):p No jasne, z ejestem po badaniach i czekam na wyniki, potem z wynikami do kolejnego lekarza:):) BIore ze sob obstawe- moja kochana córeczkę, wiec będzie mnie pilnowala i dobrze bedzie:):) Wiecie przezciez, ze sa gorsze sprawy na świecie;):):) Buziaki dla wszystkich..(???):):D:p Quote
danka4u1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [IMG]http://www.ekartki.pl/cards_files/14/14512_s%C5%82o%C5%84.jpg[/IMG] Nie ma jak chłodny prysznic o " wczesnym poranku":multi: Buziaki dla wszystkich:loveu: Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Hehheh..jak widać Danuś, "zimny prysznic"na dogo jst dostępny 24/h:pGdzie nie spojrzysz tak hhhhhhhlllllluuuuuuuuus:):);) Jak ja to luuuuuuuuuuuuubie:):);) Quote
danka4u1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Gdzie jeszcze można ochłodzić rozpaloną głowinę adrenaliną i gardziołko - gdakaniem? Podaj namiary. Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='danka4u1']Gdzie jeszcze można ochłodzić rozpaloną głowinę adrenaliną i gardziołko - gdakaniem? Podaj namiary.[/QUOTE]Tradycyjnie Danus, tradycyjnie...;) Tam , gdzie ostatnio i tam, gdzie zawsze trwa "pogotowie SOS";):D..wiesz..taki zimny prysznic, to tak podnosi adrenalinke...a wtedy samopoczucie wzrasta conajmniej o 50%, nabieram wigoru i podjarana na maxa...lece na jakis shoping, coby energii nie zmarnować:p:D;) Quote
Lidan Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Banda wariatów :megagrin: Adrenaliny szukają od rana i martwią się na zapas co będzie gdy na dogo jakimś cudem zabraknie powodów do zmartwień :lying: Pelasiu, nie jestem pewna czy liczne kontakty z założycielką tego wątku są dla Ciebie bezpieczne i pożądane :eviltong: Jeszcze ci się nie daj Boże udzieli...:shake: Przynajmniej wiadomo już co jest nałogiem goni :evil_lol: Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Dzisiaj weekend więc nie będę Was straszyć wielkozwierzakami:evil_lol: tylko zaproponuje ..... no co moge zaproponować ?? Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='marysia55']Dzisiaj weekend więc nie będę Was straszyć wielkozwierzakami:evil_lol: tylko zaproponuje ..... no co moge zaproponować ??[/QUOTE]Drina..??No plisssssssssssss...drina:):):) Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Lidan']Banda wariatów :megagrin: Adrenaliny szukają od rana i martwią się na zapas co będzie gdy na dogo jakimś cudem zabraknie powodów do zmartwień :lying: Pelasiu, nie jestem pewna czy liczne kontakty z założycielką tego wątku są dla Ciebie bezpieczne i pożądane :eviltong: Jeszcze ci się nie daj Boże udzieli...:shake: Przynajmniej wiadomo już co jest nałogiem goni :evil_lol:[/QUOTE]Hihihihihii...ale cos Ty Lidziu,...jakie zmartwienia...??:o NA dogo..???Z takimi cioteczkami..??Prosze Cię...Jest takie przysłowie" trzeba świrowac, żeby nie zwariować"...zgodnie z tym, wiesz....są tacy, co świrowac nie umieją...dla nich wspolczucie...ale my, tu mamy sie całkiem nieźle a jesli komukolwiek zabraknie sil do swirowania, nie damy zwariowac, nieeeeeeeeeeeee.....;););):D:D:p Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [B][COLOR="#9932cc"]proszę się częstować ... do koloru ... do wyboru :lol::lol::lol:[/COLOR][/B] [IMG]http://img202.imageshack.us/img202/7418/picturelm.jpg[/IMG][IMG]http://img580.imageshack.us/img580/7240/picture1m.jpg[/IMG][IMG]http://img121.imageshack.us/img121/8215/picture2xg.jpg[/IMG] Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='gonia66']Drina..??No plisssssssssssss...drina:):):)[/QUOTE] mówisz ....masz :diabloti: a jak za mało to jeszcze coś mogę zaserwować :evil_lol: Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 JA biore ten z kwiatuszkiem..lalalalaaaaaaaaaaaaaaa......:):):) Marys...ale trafiłaś...jestes booooooooooosssska:):);)ZObaczysz jak sie zaraz zlecą cioteczki:):);) Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='gonia66']JA biore ten z kwiatuszkiem..lalalalaaaaaaaaaaaaaaa......:):):) Marys...ale trafiłaś...jestes booooooooooosssska:):);)ZObaczysz jak sie zaraz zlecą cioteczki:):);)[/QUOTE]wybrałaś [B]Mint Breeze[/B]( żubrówka, likier melonowy, syrop mietowy) ... znawczyni smaków:evil_lol: następne w kolejności to [B]Frozen Strawberry[/B] i [B]Exotic Heaven[/B]:diabloti: pite po kolei = mieszanka piorunująca ... połozy każdego :diabloti: Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='marysia55']wybrałaś [B]Mint Breeze[/B]( żubrówka, likier melonowy, syrop mietowy) ... znawczyni smaków:evil_lol: następne w kolejności to [B]Frozen Strawberry[/B] i [B]Exotic Heaven[/B]:diabloti: pite po kolei = mieszanka piorunująca ... połozy każdego :diabloti:[/QUOTE] IIiiiiiiiiitam, mnie nie położy...;) Na mnie nie ma sił..przecież wiesz Kochana Maryś;););)A juz jak jestesmy razem....z innymi cioteczkami, to nawet słon nas nie powali:D DObra, biore drugi...Poki Danusi nie ma, bo jak wpadnie, wypije wszystko!!:):) Quote
marysia55 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='gonia66']IIiiiiiiiiitam, mnie nie położy...;) Na mnie nie ma sił..przecież wiesz Kochana Maryś;););)A juz jak jestesmy razem....z innymi cioteczkami, to nawet słon nas nie powali:D [B]DObra, biore drugi[/B]...Poki Danusi nie ma, bo jak wpadnie, wypije wszystko!!:):)[/QUOTE] zalecam ostrożność :diabloti: Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='marysia55']zalecam ostrożność :diabloti:[/QUOTE]MAryś..ale ja jestem ostatnio taka ostrożna, ze mucha nie siada:p Zobaczysz, co bedzie się dzialo niebawem...;););):D Quote
Lidan Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Zostawcie coś dla mnie! Ten ostatni mi się podoba...może z malibu :hmmmm: Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='Lidan']Zostawcie coś dla mnie! Ten ostatni mi się podoba...może z malibu :hmmmm:[/QUOTE]LIdziu, pewnie, ze dla Ciebie zawsze zostawimy:):) Nie śmialam proponowac tego malibu, bo ostatnio ta nazwa dla co poniektorych jest drażliwa:p..ale skoro juz padla na wątku- to ja jak najbardziej sie piszę...:):) Maryś...wiem, ze TY zawsze masz zapas..powiedz. ze nie wypiłaś jeszcze....;):):D Quote
malibo57 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Witam! Zaprosił mnie tu CajusB - dziękuję. Widzę, że trafiłam na przyjęcie;-) Malibu nie jest drażliwe, ale może być niekiedy trujące - szczególnie dla alergików. Quote
gonia66 Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='malibo57']Witam! Zaprosił mnie tu CajusB - dziękuję. Widzę, że trafiłam na przyjęcie;-) Malibu nie jest drażliwe, ale może być niekiedy trujące - szczególnie dla alergików.[/QUOTE] Hihihihi:):) Cajus jednak na cos się przydaje od czasu, do czasu;);):D JAk milutko Gosiu, ze do nas zawitałaś w to miłe sobotnie "popołudnie":):p:) WItamy Cię wiec w gronie Pelansjanow bardzo serdecznie:) Na szczescie alergikow u nas niet, wiec mozemy się napic do woli- a dla Ciebie karniaka...Maryś, polewaj:):):) Quote
malibo57 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 To ja proszę takie coś z miętą i brązowym cukrem. Jak to było? Coś z komarem:cool3: Quote
Recommended Posts