Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niedobrze niedobrze:shake: a na gg do niej Pixie ppisałas? masz jeszcze kogos z tamtych okolic?
Pisałam na pw do admina z prosba o przeniesienie watku ale bez efektów! ma ważniejsze sprawy:roll:
Suzi kochana gdzie sie podziewasz? błakasz sie gdzies po wsi głodna i zmarznieta czy siedzisz w jakiejs wiejskiej chtce i grzejesz tyłeczek za piecem?:-( szczoteczko......

Posted

Ambra napisał(a):
no niedobrze niedobrze:shake: a na gg do niej Pixie ppisałas? masz jeszcze kogos z tamtych okolic?
Pisałam na pw do admina z prosba o przeniesienie watku ale bez efektów! ma ważniejsze sprawy:roll:
Suzi kochana gdzie sie podziewasz? błakasz sie gdzies po wsi głodna i zmarznieta czy siedzisz w jakiejs wiejskiej chtce i grzejesz tyłeczek za piecem?:-( szczoteczko......

pisalam na gg, polaczylam sie z niana gg i wczoraj jeszcze raz zostawilam prosbe na gg
moze wyslij jej ambra pw z linkiem jeszcze raz

Posted

[quote name='Tigress']witam
dużo czytam dogo bo znalazłam tu niedawno swojego psiaka ktory jest już u mnie w domku i wydaje mi się że to jest sunia której zdjęcie własnie zobaczyłam tu na dogo

to link do wątku
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35180

mam nadziejej że to ona bo pyszczek taki sam

to niestety chyba nie ona:( Suzi miała dłuzsza siersc - oczywiscie mogła zostać obcięta...hmmm juz nie wiem co myśleć! tamta pojechała juz do domku - to chociaż tyle dobrze:p

• 3 months later...
  • 4 weeks later...
Posted

ja nawet nie mam pojecia gdzie ta miejscowosc a jej starzy" wlasciciele" chyba sobie tyle trudu nie zadali:angryy: zeby szukac czy ogloszenia rozwieszac - to juz tyle czasu:-(