Ambra Posted November 19, 2006 Author Posted November 19, 2006 dziekuje Pixie! cieżko bedzie ją zlokalizować....:-( Quote
pixie Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 nie ma za co dziekowac, moze Psiarce uda sie czegokolwiek dowiedziec poczekamy Quote
Ambra Posted November 20, 2006 Author Posted November 20, 2006 Suzi kochany wesoły pycholku...gdzie się podziewsz....:placz: Psiurko zaglądałaś tu... Zajrzyjcie prosze do schronisk w okolicy....:modla: Quote
karusiap Posted November 20, 2006 Posted November 20, 2006 o Boze....skad ja to znam...ja trzymam kciuki,wierze ze sie uda...a kto nie wierzy niech poczyta o mojej Fredzi odlalezionej... Quote
jo_joanna Posted November 21, 2006 Posted November 21, 2006 co za ludzie :(:( Suzi, tyle osób czeka na Ciebie..... Quote
pixie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 psiarka sie nie odezwala..niedobrze mamy zdjecia suzi, moze w tym schronisku jest tez faks moze wyslac jej zdjecia do ostrowia Quote
Ambra Posted November 24, 2006 Author Posted November 24, 2006 no niedobrze niedobrze:shake: a na gg do niej Pixie ppisałas? masz jeszcze kogos z tamtych okolic? Pisałam na pw do admina z prosba o przeniesienie watku ale bez efektów! ma ważniejsze sprawy:roll: Suzi kochana gdzie sie podziewasz? błakasz sie gdzies po wsi głodna i zmarznieta czy siedzisz w jakiejs wiejskiej chtce i grzejesz tyłeczek za piecem?:-( szczoteczko...... Quote
pixie Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Ambra napisał(a):no niedobrze niedobrze:shake: a na gg do niej Pixie ppisałas? masz jeszcze kogos z tamtych okolic? Pisałam na pw do admina z prosba o przeniesienie watku ale bez efektów! ma ważniejsze sprawy:roll: Suzi kochana gdzie sie podziewasz? błakasz sie gdzies po wsi głodna i zmarznieta czy siedzisz w jakiejs wiejskiej chtce i grzejesz tyłeczek za piecem?:-( szczoteczko...... pisalam na gg, polaczylam sie z niana gg i wczoraj jeszcze raz zostawilam prosbe na gg moze wyslij jej ambra pw z linkiem jeszcze raz Quote
Tigress Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 witam dużo czytam dogo bo znalazłam tu niedawno swojego psiaka ktory jest już u mnie w domku i wydaje mi się że to jest sunia której zdjęcie własnie zobaczyłam tu na dogo to link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35180 mam nadziejej że to ona bo pyszczek taki sam Quote
Ambra Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 [quote name='Tigress']witam dużo czytam dogo bo znalazłam tu niedawno swojego psiaka ktory jest już u mnie w domku i wydaje mi się że to jest sunia której zdjęcie własnie zobaczyłam tu na dogo to link do wątku http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=35180 mam nadziejej że to ona bo pyszczek taki sam to niestety chyba nie ona:( Suzi miała dłuzsza siersc - oczywiscie mogła zostać obcięta...hmmm juz nie wiem co myśleć! tamta pojechała juz do domku - to chociaż tyle dobrze:p Quote
Ambra Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 gdzie jesteś kochana sunieczko? w którym zakątku polski? czy w ciepłym domku czy w schroniskowym zimnym boksie:placz: Quote
modliszka84 Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 a taka niunia jest w pabianicach sprawdze czy ma biała krawatke... Quote
Neris Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 A może ona ciągle jest w tej miejscowości i biega sobie gdzieś? Były tam ogłoszenia? Quote
Ambra Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 ja nawet nie mam pojecia gdzie ta miejscowosc a jej starzy" wlasciciele" chyba sobie tyle trudu nie zadali:angryy: zeby szukac czy ogloszenia rozwieszac - to juz tyle czasu:-( Quote
Recommended Posts