Ambra Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Wczoraj wieczorem przybłąkała się do mnie suczka malutka drobniutka, taki mix yorka ze sznaucerem miniaturką! zadbana, z obróżką! zapewne komuś sie zgubiła! Spała u mnie, grzeczna i cały czas chce się bawić! na dworze bardzo się mnie pilnuje...:shake: Nie mogę jej dłużej przechować gdyż dziś moje psy z weekendu wracają i jest to poprostu fizyczną niemożliwością! porozwieszam ogłoszenia poszukam własciciela ale jak jakiś tymczas nie znajdzie się do 18tej to nie mam wyjscia - schronisko...:placz: podejrzewam ze poszukiwania to kwestia pare dni! proszę może jest ktoś w stanie pomóc, a może ktoś by chciał taką futrzastą kuleczkę:loveu: może ktoś z sc kojarzy tą sunieczkę.... Quote
Ambra Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 acha sunia jest młodziutka ma około roku!!!! Quote
karolayna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 na pewno ktos ją zechce :) trzymam kciuki:kciuki: Quote
ata Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 a moze hotelik?? albo u weta przetrzymac?? ona jest sliczniutka Quote
pixie Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 trzymamy kciuki i czekamy na wiesci... z Rudy Slaskiej wandul blyskawica! oby sie udalo! Quote
Legion23 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 podnoszę, czas tylko do 18stej... niecałe 5 h... Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Ambra już w drodze , ale trzeba być geniuszem , żeby pokapować się w 20 RUDACH!!! Quote
Ambra Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 :multi: :multi: :multi: juz jestem!!dziekuje wszystkim za taki szybki odzew!! zawiozlam juz sunie do rudy!! przyjechalo chyba malzenstwo z coreczką!!mała o niczym nie wiedziała a okazalo sie ze ma dzis urodziny:lol: i od razu zakochana w suni!! mieli juz pieska kiedys, powiedzieli ze troche zabiedzona tj ze chuda , sunia dostala od razu imie Lili i jest tak slodziasta ze nowych wlascicieli wylizala po rekach i skakala po nich, patrzyla sie za mna ale mysle ze szybko sie odnajdzie bo taki ma charakterek!! tak a jak ktos bedzie jej szukac? ale mała blakala sie caly dzien nikt jkej nie znal, miala zlamany ogonek, przerosniete pazurki...i glodna bardzo!!wiec tak prawde mowiac troche ja olewal jej pan!!:shake: DZIEKUJE BARDZO W SZCZEGOLNOŚCI WANDUL!:buzi: I PIXIE ZA NAMIARY! ekspresowa akcja to była!!oby wiecej takich!! pozdrawiam wszystkich!!:cool3: Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 AMBRA no napisz już wszystkim tą miłą wiadomośc . Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 wandul 66 napisał(a):AMBRA no napisz już wszystkim tą miłą wiadomośc .kurcze , pisalyśmy to rowno Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Myśle , że ktoś , komu ginie ukochany pies , to już powinien obkleic Sosnowiec ogłoszeniami Quote
Legion23 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 tylko taka techniczna sugestia: pod swoim postem masz klawisz Edit - kliknij go i dopisz to co chcesz dodać, bo jak piszesz nowy post (jeden pod drugim swoim postem) to się potem rozciąga wątek a że psina już w domu to suuuuper :) i wątek już zgłoszony do coztego, żeby przeniosła ;) Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 [quote name='Legion23']tylko taka techniczna sugestia: pod swoim postem masz klawisz Edit - kliknij go i dopisz to co chcesz dodać, bo jak piszesz nowy post (jeden pod drugim swoim postem) to się potem rozciąga wątek a że psina już w domu to suuuuper :) i wątek już zgłoszony do coztego, żeby przeniosła ;)dzięki za podpowiedz Quote
Aga_Mazury Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 cóz się dziwić.uśmiech ma poprostu zniewalający.....:loveu: Quote
Ambra Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 pozdrawia ten pycholek a inaczej kupka futerka raz jeszcze:evil_lol: Quote
karolayna Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 super ze wszystko poszło tak sprawnie :multi: Quote
wandul 66 Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 :drinka: :drinka: :drinka: :popcorn: :knajpa: :beerchug: :laola: Quote
romenka Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 Jest naprawde piękna!!!Dobrze że wszystko zakończyło sie szczęśliwie:) Quote
Ambra Posted June 4, 2006 Author Posted June 4, 2006 Lili slodka Lili zeby Ci nowi właściciele życie umilili!! lililililillililiilililillilililililililililililililil:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: Quote
pixie Posted June 4, 2006 Posted June 4, 2006 dzien na dogo dla tej psiny rozpoczal sie od zlej nowiny... miala czas tylko do 18 tej , a zegar tykal nieublaganie...lecz jakze krotko:-o byla godzina 11.16 kiedy za gg adalam do Wandul, gdy Sosnowiec w potrzebie zobaczylam, chcac tylko skierowac jej uwage na ten watek... rzeklam: jakis domek tymczasowy, by sie przydal, pilnie mala sunia, pomoc potrzebna, moze cos, moze ktos..ale na slasku, krotko mowiac: Wandul :Help_2: Wandul na to rzecze: czekaj chwilke...:PROXY5: zaraz spojrze na watek, :scared: wypowiedziawszy po cichu zaklecie...abrakadabra, hokus pokus domku domku pokaz sie i... szelmowsko krolika z kapelusza wyciagnela...:loveu:domek tymczasowy?:painting: nie! mam juz staly...hurra!:loveu: potem juz wiecie, co bylo... Ambra z Lyly;) :painting: do nowego domku popedzily a tam dziewczynki urodziny!:new-bday: tyle szczescia na raz! :tort: nikt sie tego nie spodziewal... nie uplynelo nawet 12 godzin od naszej rozmowy ale tez i na dogo oczom wlasnym nie wierzylam, :-o :-o :-o jak cala historie przeniesiona do Juz nowym domu przed chwila zobaczylam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: w tej materii widze sprawne dzialanie :cool1: niewidzialnego Legion23 wielkie dzieki Panie Legionie, za to nad nami czuwanie;) oby wiecej takich szybkich szczesliwych akcji... ps. ciekawe czy rodzina uwierzyla Ambro w te historie, czy tez szukala psa pod lozkiem, lub ukrytego w szafie Quote
Ambra Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 :klacz::klacz::klacz::klacz: hahaha Pixie cóż za piekne i kolorowe streszczenie! heh nawet analfabeta by zrozumiał o co chodzi:evil_lol: LiLi śpiewała nie tylko arie ale i tańczyła żeby mi się przypodobać:cunao: mój TZ patrzył na mnie jak na chorą na głowę - gdzie Ty jedziesz mówi? po jednym telefonie? przecież oni nawet zdjęcia jej nie widzieli! i odgrażał się - mówie Ci wrócisz z tą szczoteczką z powrotem :roll: a tu taka niespodzianka:lol: ale trafna uwaga Pixie! jak istotna jest informacja miasta skad jesteśmy - przy avatarku chociaż!! :eek3: dziś zadzwonię i się dowiem co tam słychać w nowym domku! mam nadzieje, że LILI nie nawiała i się kurczowo dziewczynki 3ma tak jak mnie!:grins: i znów szary poniedziałek:placz: Quote
wandul 66 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 ja się przyznam , że juz wczoraj tam dzwoniłam i tym razem rozmawialam chyba z mamą jubilatki , mowila , że są sunią zaczhwyceni:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts