Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj wieczorem przybłąkała się do mnie suczka malutka drobniutka, taki mix yorka ze sznaucerem miniaturką! zadbana, z obróżką! zapewne komuś sie zgubiła!
Spała u mnie, grzeczna i cały czas chce się bawić! na dworze bardzo się mnie pilnuje...:shake: Nie mogę jej dłużej przechować gdyż dziś moje psy z weekendu wracają i jest to poprostu fizyczną niemożliwością! porozwieszam ogłoszenia poszukam własciciela ale jak jakiś tymczas nie znajdzie się do 18tej to nie mam wyjscia - schronisko...:placz:
podejrzewam ze poszukiwania to kwestia pare dni!
proszę może jest ktoś w stanie pomóc, a może ktoś by chciał taką futrzastą kuleczkę:loveu:

może ktoś z sc kojarzy tą sunieczkę....

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:multi: :multi: :multi:
juz jestem!!dziekuje wszystkim za taki szybki odzew!!
zawiozlam juz sunie do rudy!! przyjechalo chyba malzenstwo z coreczką!!mała o niczym nie wiedziała a okazalo sie ze ma dzis urodziny:lol: i od razu zakochana w suni!!
mieli juz pieska kiedys, powiedzieli ze troche zabiedzona tj ze chuda , sunia dostala od razu imie Lili i jest tak slodziasta ze nowych wlascicieli wylizala po rekach i skakala po nich, patrzyla sie za mna ale mysle ze szybko sie odnajdzie bo taki ma charakterek!!
tak a jak ktos bedzie jej szukac?
ale mała blakala sie caly dzien nikt jkej nie znal, miala zlamany ogonek, przerosniete pazurki...i glodna bardzo!!wiec tak prawde mowiac troche ja olewal jej pan!!:shake:
DZIEKUJE BARDZO W SZCZEGOLNOŚCI WANDUL!:buzi: I PIXIE ZA NAMIARY! ekspresowa akcja to była!!oby wiecej takich!!
pozdrawiam wszystkich!!:cool3:

Posted

tylko taka techniczna sugestia:
pod swoim postem masz klawisz Edit - kliknij go i dopisz to co chcesz dodać,
bo jak piszesz nowy post (jeden pod drugim swoim postem) to się potem rozciąga wątek

a że psina już w domu to suuuuper :)
i wątek już zgłoszony do coztego, żeby przeniosła ;)

Posted

[quote name='Legion23']tylko taka techniczna sugestia:
pod swoim postem masz klawisz Edit - kliknij go i dopisz to co chcesz dodać,
bo jak piszesz nowy post (jeden pod drugim swoim postem) to się potem rozciąga wątek

a że psina już w domu to suuuuper :)
i wątek już zgłoszony do coztego, żeby przeniosła ;)dzięki za podpowiedz

Posted

Lili slodka Lili zeby Ci nowi właściciele życie umilili!!
lililililillililiilililillilililililililililililililil:Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:

Posted

dzien na dogo dla tej psiny rozpoczal sie od zlej nowiny...

miala czas tylko do 18 tej , a zegar tykal nieublaganie...lecz jakze krotko:-o

byla godzina 11.16
kiedy za gg adalam do Wandul, gdy Sosnowiec w potrzebie zobaczylam, chcac tylko skierowac jej uwage na ten watek...
rzeklam: jakis domek tymczasowy, by sie przydal, pilnie mala sunia, pomoc potrzebna, moze cos, moze ktos..ale na slasku, krotko mowiac: Wandul :Help_2:

Wandul na to rzecze: czekaj chwilke...:PROXY5: zaraz spojrze na watek, :scared: wypowiedziawszy po cichu zaklecie...abrakadabra, hokus pokus domku domku pokaz sie i... szelmowsko krolika z kapelusza wyciagnela...:loveu:domek tymczasowy?:painting: nie! mam juz staly...hurra!:loveu:

potem juz wiecie, co bylo...

Ambra z Lyly;) :painting: do nowego domku popedzily
a tam
dziewczynki urodziny!:new-bday: tyle szczescia na raz! :tort: nikt sie tego nie spodziewal...

nie uplynelo nawet 12 godzin od naszej rozmowy

ale tez i na dogo
oczom wlasnym nie wierzylam, :-o :-o :-o
jak cala historie przeniesiona do Juz nowym domu
przed chwila zobaczylam:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

w tej materii
widze sprawne dzialanie :cool1: niewidzialnego Legion23
wielkie dzieki Panie Legionie, za to nad nami czuwanie;)

oby wiecej takich szybkich szczesliwych akcji...

ps. ciekawe czy rodzina uwierzyla Ambro w te historie, czy tez szukala psa pod lozkiem, lub ukrytego w szafie

Posted

:klacz::klacz::klacz::klacz:
hahaha
Pixie cóż za piekne i kolorowe streszczenie! heh nawet analfabeta by zrozumiał o co chodzi:evil_lol:

LiLi śpiewała nie tylko arie ale i tańczyła żeby mi się przypodobać:cunao:

mój TZ patrzył na mnie jak na chorą na głowę - gdzie Ty jedziesz mówi? po jednym telefonie? przecież oni nawet zdjęcia jej nie widzieli! i odgrażał się - mówie Ci wrócisz z tą szczoteczką z powrotem :roll:

a tu taka niespodzianka:lol:

ale trafna uwaga Pixie! jak istotna jest informacja miasta skad jesteśmy - przy avatarku chociaż!!
:eek3:
dziś zadzwonię i się dowiem co tam słychać w nowym domku!
mam nadzieje, że LILI nie nawiała i się kurczowo dziewczynki 3ma tak jak mnie!:grins:

i znów szary poniedziałek:placz: