Ambra Posted June 5, 2006 Author Posted June 5, 2006 no łądnie tak się późno przyznawać??ha??:evil_lol: hmmm ja dziś dzwoniłam...porozmawialam z panem...ale nie powiem żebym była w skowronkach po tej rozmowie:shake: mówi ze fajna, ufna, wesoła, zabawa, ale.... ...ale w nocy jak ktoś wstanie albo rano to podnosi larmo i zaczyna szczekać! wiem o co chodzi bo jak ja rano wstałam i poszłam do łazienki to wracając jak mnie zobaczyła to mnie obszczekała ale powiedziałam słowo i juz doopka jej latała na wsztystkie strony! mówie, że to nowy dom, nowe odgłosy szmery bajery, on że tak mozliwe, ale.. ...ale jak się to nie zmieni to czy może ja na jakąś działkę wydać...:angryy: ...mówie że to nie jest pies żeby na dworze mieszkał, a on mi na to że rozumie, że zobaczą, ale... ...ale jak sie nie zmieni to czy może do mnie zadzwonić i powiedzieć żebym jej domu nowego poszukała...:angryy: mówie że jasne! ale żeby poczekali bo musi sie zapoznac z nowym otoczeniem, a on mi mówi że jescze na imie nie reaguje, mówie co nie spojrzy jak się do niej woła LiLi a ona na to...ale ona juz ma na imie...yyy...Justynka jak pies ma na imie:mad: AAA!!! na imie ma Suzi...:shake: więc Suzi nie szczekaj na domowników proszę i reaguj na imie! bo ludzie nie wiedzą tego co my wiemy o psach, nie wiedza ze duzo przeszłaś w ciągu ostatnich 2ch dni nie wiedzą ze potrzebujesz czasu...itd itp...Ty maleńka musisz to wiedzieć, musisz być mądrzejsza:-( 3mam kciuki! nikt nie jest idealny...!!!...ale... Quote
wandul 66 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 k,,,,,,a m.ć , tylko nie to PLLLIIISSSS:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
wandul 66 Posted June 5, 2006 Posted June 5, 2006 A Balam Się Domku Zabrzańskiego , Pa..ty Jedne:mad: :mad: :mad: :mad: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: Quote
Ambra Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 no nie dzwoniłam wczoraj, dziś jeszcze też nie- praca:shake: aż się boje chwycic za telefon!:-( chciałam im dać chwile na przyzwyczajenie się tymbardziej że powiedzieli ze jak coś to bedą dzwonić... dzwonić dziś czy jutro:roll:??????????? nawet nie miałam czasu przejsc sie i posprawdzać czy ktos dał jakieś ogłoszenie w co bardzo mocno watpie, ale.... dziś pojde!ehhh psiaczki psiaczki!!:shake: Quote
pixie Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 dzwon, dzwon mysle, ze im szybciej tym lepiej tez sie martwie...w razie czego bedziesz pertraktowac by jej nie oddawali i bedzie czas, by domku szukac z nadzieja, ze jednak sie ulozylo... moze maz w pracy to z pancia bys porozmawiala Quote
Ambra Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 OK!! zadzwonie popołudniu! bądźmy dobrej mysli:thumbs: Quote
Ambra Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 już juz ....... a teraz wszyscy razem robimy UFFFF!!! dzwoniłam przed chwilą! pytam się jak Suzi, czy mam szukać nowego domu? a pana na to: Pani jakiego domu tu już jej nikt za zadne skarby nie odda, dziewczyny przed chwilą ją wykąpały chodzi bez smyczy 3ma się nogi (w to akurat nie watpie bo mnie nie chciała odstapić, jak szkolony pies:evil_lol: , chciałabym żeby moja tak chodziła) i wogole że jest cudowna nie szczeka i zakochani ahh i ohhh także nie ma mowy o poszukiwaniu nowego domku!! hhuuurrraaa:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
syla00 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :mdleje:ufffffff... :Cool!: :Cool!: :Cool!: :Cool!:same dobre wieści dziś :beerchug: :chlup: :chlup: :chlup: Quote
wandul 66 Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 czy slyszalyście przed chwilą lomot na Śląsku ? to mi kamień spadł z serca , tym bardziej , że bylam w to zamieszana:lilangel: :klacz: :bigcool: :knajpa: :popcorn: :drinka: :beerchug: :laola: Quote
pixie Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ODETCHNELAM Z ULGA....:p :p :p :p SUZI wstydu nam nie przynioslas, pana udobruchalas, dziewczyny w sobie rozkochalas... MASZ OD CIOTKI pixie BUZI!!! p.s. ten lomot Cioteczko, to az w Warszawie bylo slychac...azem sie wystraszyla... Quote
Ambra Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='pixie'] p.s. ten lomot Cioteczko, to az w Warszawie bylo slychac...azem sie wystraszyla... :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Ambra Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 no i tyle było z radości! dzis przez zbieg okoliczności zadzwonilam do tego domku: okazało sie że Suzi 2 miesiące temu uciekła jak byli z nia na wsi w woejwodztwie wielkopolskim! nie znalazla się, oni olali sprawe poszukiwań! jestem tak rozgoryczona, zła i smutna! taka cudna sunia albo się gdzies tuła, albo w jakims schronie siedzi, albo na jakims wiejskim podworku - jej los mi, nam jest nie znany! ta adopcja z ktorej bylam tak zadowolona takie zaknczenie przyniosła....co robić gdzie szukać! koszmar:placz: Suzi słodziutka malutka .... co sie z Toba dzieje...przepraszam...:-( Quote
wandul 66 Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 KURCZE BLADE , dowiedz się dokładnie , gdzie z nią byli!!! Quote
Ambra Posted November 16, 2006 Author Posted November 16, 2006 byli z nia w miejscowosci OSTRZESZóW [SIZE=2]16km od Kępna to jest, 26km od Ostrowa Wilekopolskiego, 136km od jej Zabrzańskiego domku:placz::placz::placz: Quote
pixie Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 [quote name='Ambra']byli z nia w miejscowosci OSTRZESZóW [SIZE=2]16km od Kępna to jest, 26km od Ostrowa Wilekopolskiego, 136km od jej Zabrzańskiego domku:placz::placz::placz: ambra, w ostrzeszowie mamy mlodziutka dogomaniaczke i wolontariuszke w schronisku o ile mnie pamiec nie myli oto ona : OSTRZESZóW Ostrów Wlkp- 30 min., Wrocław-60 min, Kalisz około 15 min, Syców- chwila, Kępno- 20 min. Psiarka GG- 5282050 skype: zielona_98 e-mail: zielonomi93[malpa]vp.pl mozeby sprawdzic schroniska tez? i co ty na to? Quote
jotpeg Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 rany boskie!!!!!!!!!!!!!!! :shake: 2 miesiące!!!!!!!!!!!! czy PaulinaT nie jest aby z tamtych okolic? Quote
pixie Posted November 16, 2006 Posted November 16, 2006 tez ...Paulina to ta ktora miala przywiezc jamniczke z ostrowia tej kaprysnej dogo...? o tej myslisz? Quote
jotpeg Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 pixie, nie kojarze sprawy z jamniczka. PaulinaT kojarzy mi sie z zabiedzonym husky ze wsi, ktorego odratowala, przyuczyla do cywilizacji i znalazla mu dobry dom. postaram sie odnalezc, ale dzis krucho z czasem. Zaginęła sunia!!!! 2 miesiące temu! Prosimy o przeniesienie na PwP! Quote
Ambra Posted November 17, 2006 Author Posted November 17, 2006 czekam na odzew od dziewczyn z tamtych okolic! jestem wsciekła jak oni mogli nawet nie probować jej szukać i jeszcze mi powiedzieli: ale pani ona tam gdzies na tej wsi jest, lata, niech sie pani nie martwi - no szlag moze czlowieka trafić! :angryy: PROSZę O PRZENIESIENIE DO PWP Quote
malawaszka Posted November 17, 2006 Posted November 17, 2006 Ambra napisał(a):ale pani ona tam gdzies na tej wsi jest, lata, niech sie pani nie martwi - no szlag moze czlowieka trafić! :angryy: :crazyeye: matko boska jaka niefrasobliwość :shake: :angryy: Quote
pixie Posted November 19, 2006 Posted November 19, 2006 poprosilam Psiarke o zapoznanie sie z watkiem - rozmawialam na gg z nia dzis, jakis czas nie byla na dogo Quote
Recommended Posts