Aleksandra Bytom Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 jutro będe i mamy i zobacze jak tam wygląda,wiem że brat mu 10kg karmy kupił więc brzuszek pełny,właśnie Tata zabrał go na spacerek,czy coś wiadomo z tym hotelem? Quote
andzia69 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Aleksandra...ale nawet jeśli bedzie miejsce...mamy az 35 zł deklaracji:-( to za mało, żeby pomóc psu:placz: Quote
Aleksandra Bytom Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 no wiem ale ja nie moge więcej,po prostu mnie nie stać w tej chwili,stane na uszach a i tak nie wyciągne więcej,mam też deklaracje stałą na psiaka z dogo,Tz zarabia,nie zgodzi się na więcej a ja jestem zależna,no cóż pożyjemy zobaczymy Quote
Aleksandra Bytom Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 bardzo,bardzo dziękuje to już jest 85 zł,ja w domu nawet nie powiem jaki jest plan,jeśli uda nam się nazbierać kase to ktoś musiałby po niego się zgłosić jako chętny,broń boże żeby się ktoś dowiedział o tym spisku :( Quote
andzia69 Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 czyli mamy: Ania z Poznania - 50 zł Ada je-je - 15 zł Aleksandra Bytom - 20zł wklej może do 1 postu...ciągle za mało:( Quote
agaga21 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 aleksandro, ja cię podziwiam za twoją odwagę. nie każdy potrafiłby sie przeciwstawić swojej najbliższej rodzinie, nie każdy potrafiłby sie przyznać do tego, że w rodzinnym domu źle się dzieje. proszę, nie poddawaj się. w tobie, twojej sile i w twoim uporze jest jedyna szansa dla tego psa. Quote
ania z poznania Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Aleksandro, powiem Tobie, że ten wątek przygnębił mnie jak rzadko, jakoś straszne uczucia we mnie budzi fakt, jak psu jest tak źle we WŁASNYM domu. Nie poddawaj się, ok? Quote
andzia69 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 czyli co - pies nie szuka domu? ma tam zostać, az całkiem go zniszczą????? Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 andziu szuka ale ja mam coraz mniejszy wpływ na to,Ci co napiszą na maila to sprawdze i przepytam ale ci co zadzwonią na numer siostry mogą psa dostać :shake: Quote
Ada-jeje Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Aleksandra najwazniejsze sa deklaracje na hotel, o wycigniecie psa sie nie martw, reszte wymyslimy jak go dostac w nasze rece. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 wiem ale ja więcej niż 20zł miesięcznie dać nie mogę,nie mam swojej kasy,do kogo pisać o pomoc?? ja mam taką małą chwile załamania,jutro będzie pewnie lepiej,od rana się wezme za pw,jakby ktoś pomógł byłabym bardzo wdzięczna,a Quatro mnie wczoraj capnoł za ręke ale nie mocno,siedział ze mną i mamą w kuchni i był bardzo zadowolony bo włosy farbowałam Mamie :) był bardzo grzeczny Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 dzisiaj o 18 czyli już nie długo mają przyjechać chętni poznać psa,to dwójka młodych ludzi z raciborza,mają 3,5 miesięcznego pit bullka i mieli rottka ale ktoś im go otruł,jako że ich młody chował się przy tym rottku to szukają mu towarzystwa,maja mieszkanie z wyjściem na ogród więc źle by nie miał,zobaczymy co to będzie... Quote
agaga21 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 jesli mają 3,5 mies. szczylka-samca to czarno to widzę w przyszłości... daj znać co wyszło po wizycie, czy się zjawili. Quote
agnieszka32 Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='agaga21']jesli mają 3,5 mies. szczylka-samca to czarno to widzę w przyszłości... daj znać co wyszło po wizycie, czy się zjawili.[/QUOTE] Chciałam napisać to samo ... Malec podrośnie i zaczną ze sobą walczyć, próbując na nowo ustalić hierarchię. Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 może nie będzie tak źle,ja sama mam 2 psy,Danter jest ze schronu i najchętniej zabiłby wszystkie psy a jak wzieliśmy szczeniaka to nic mu nie zrobił i nigdy spięć nie było,a Quatro nie atakuje psów,on wręcz się dużych psów boi,ostatnio go pogryzł owczarek,może będzie dobrze,zaraz zadzwonie do domku Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 no własnie niekoniecznie muszą być pióra balety między psami ...to tylko zależy od prowadzenia i charakteru psów czasem łatwiej 2 psy aniżeli 2 suki ze sobą trzymać Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 on do psów jest fajny,ja trzymie za niego kciuki,dziewczyna uświadomiona,pisała mi że walczy z opinią psów typu bull,że są niby agresywne itd i właśnie przez to jej ktoś psa otruł,że mały zawsze był z tym rottkiem i dlatego szukają nowego psa,ogródek do dyspozycji,może być dobrze,no gorzej chyba nie będzie Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 Kiedy będzie wiadomo czy się zdecydowali ?? mamy w Raciborzu grupkę ludzi którzy systematycznie się spotykają z TTB , jeżdżą dziewczyny z Żor na te spotkanka więc byłby kontakt jakby coś ;) Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 umówili się na dworcu bo w domu brat jest i zrobił wielką awanture że psa nie odda,właśnie do mnie dzwonił z awanturą komu chcą psa oddać,powiedziałam że nie wiem Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 no i dupa,pies chciał zjeść szczeniora i jego panią też,wracają z nim do domu,a dziewczyna taki kawał jechała pociągiem żeby durnia poznać Quote
Aleksandra Bytom Posted October 24, 2010 Author Posted October 24, 2010 [quote name='Alicja']Kiedy będzie wiadomo czy się zdecydowali ?? mamy w Raciborzu grupkę ludzi którzy systematycznie się spotykają z TTB , jeżdżą dziewczyny z Żor na te spotkanka więc byłby kontakt jakby coś ;)[/QUOTE] wiesz co ja mam maile tej dziewczyny to może by ja zainteresować innym aścikiem,jeśli dom fajny a wygląda na to że tak to szkoda zmarnować taką okazje Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']no i dupa,pies chciał zjeść szczeniora i jego panią też,wracają z nim do domu,a dziewczyna taki kawał jechała pociągiem żeby durnia poznać[/QUOTE] szkoda .... trzeba szukać dalej Kurcze ale masz moze do nich kontakt ?? Są na dogo TTB do adopcji co mogą być z innymi psami , jeśli są skłoni adoptować to może był by to potencjalny domek dla jakieś bidy Quote
Alicja Posted October 24, 2010 Posted October 24, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']wiesz co ja mam maile tej dziewczyny to może by ja zainteresować innym aścikiem,jeśli dom fajny a wygląda na to że tak to szkoda zmarnować taką okazje[/QUOTE] poślij mi na PW , ja się jutro z nią skontaktuję Quote
Recommended Posts