Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no wiem ale ja nie moge więcej,po prostu mnie nie stać w tej chwili,stane na uszach a i tak nie wyciągne więcej,mam też deklaracje stałą na psiaka z dogo,Tz zarabia,nie zgodzi się na więcej a ja jestem zależna,no cóż pożyjemy zobaczymy

Posted

bardzo,bardzo dziękuje to już jest 85 zł,ja w domu nawet nie powiem jaki jest plan,jeśli uda nam się nazbierać kase to ktoś musiałby po niego się zgłosić jako chętny,broń boże żeby się ktoś dowiedział o tym spisku :(

Posted

aleksandro, ja cię podziwiam za twoją odwagę. nie każdy potrafiłby sie przeciwstawić swojej najbliższej rodzinie, nie każdy potrafiłby sie przyznać do tego, że w rodzinnym domu źle się dzieje. proszę, nie poddawaj się. w tobie, twojej sile i w twoim uporze jest jedyna szansa dla tego psa.

Posted

wiem ale ja więcej niż 20zł miesięcznie dać nie mogę,nie mam swojej kasy,do kogo pisać o pomoc?? ja mam taką małą chwile załamania,jutro będzie pewnie lepiej,od rana się wezme za pw,jakby ktoś pomógł byłabym bardzo wdzięczna,a Quatro mnie wczoraj capnoł za ręke ale nie mocno,siedział ze mną i mamą w kuchni i był bardzo zadowolony bo włosy farbowałam Mamie :) był bardzo grzeczny

• 3 weeks later...
Posted

dzisiaj o 18 czyli już nie długo mają przyjechać chętni poznać psa,to dwójka młodych ludzi z raciborza,mają 3,5 miesięcznego pit bullka i mieli rottka ale ktoś im go otruł,jako że ich młody chował się przy tym rottku to szukają mu towarzystwa,maja mieszkanie z wyjściem na ogród więc źle by nie miał,zobaczymy co to będzie...

Posted

[quote name='agaga21']jesli mają 3,5 mies. szczylka-samca to czarno to widzę w przyszłości...
daj znać co wyszło po wizycie, czy się zjawili.[/QUOTE]

Chciałam napisać to samo ... Malec podrośnie i zaczną ze sobą walczyć, próbując na nowo ustalić hierarchię.

Posted

może nie będzie tak źle,ja sama mam 2 psy,Danter jest ze schronu i najchętniej zabiłby wszystkie psy a jak wzieliśmy szczeniaka to nic mu nie zrobił i nigdy spięć nie było,a Quatro nie atakuje psów,on wręcz się dużych psów boi,ostatnio go pogryzł owczarek,może będzie dobrze,zaraz zadzwonie do domku

Posted

no własnie niekoniecznie muszą być pióra balety między psami ...to tylko zależy od prowadzenia i charakteru psów
czasem łatwiej 2 psy aniżeli 2 suki ze sobą trzymać

Posted

on do psów jest fajny,ja trzymie za niego kciuki,dziewczyna uświadomiona,pisała mi że walczy z opinią psów typu bull,że są niby agresywne itd i właśnie przez to jej ktoś psa otruł,że mały zawsze był z tym rottkiem i dlatego szukają nowego psa,ogródek do dyspozycji,może być dobrze,no gorzej chyba nie będzie

Posted

Kiedy będzie wiadomo czy się zdecydowali ??

mamy w Raciborzu grupkę ludzi którzy systematycznie się spotykają z TTB , jeżdżą dziewczyny z Żor na te spotkanka więc byłby kontakt jakby coś ;)

Posted

[quote name='Alicja']Kiedy będzie wiadomo czy się zdecydowali ??

mamy w Raciborzu grupkę ludzi którzy systematycznie się spotykają z TTB , jeżdżą dziewczyny z Żor na te spotkanka więc byłby kontakt jakby coś ;)[/QUOTE]

wiesz co ja mam maile tej dziewczyny to może by ja zainteresować innym aścikiem,jeśli dom fajny a wygląda na to że tak to szkoda zmarnować taką okazje

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']no i dupa,pies chciał zjeść szczeniora i jego panią też,wracają z nim do domu,a dziewczyna taki kawał jechała pociągiem żeby durnia poznać[/QUOTE]

szkoda .... trzeba szukać dalej

Kurcze ale masz moze do nich kontakt ?? Są na dogo TTB do adopcji co mogą być z innymi psami , jeśli są skłoni adoptować to może był by to potencjalny domek dla jakieś bidy

Posted

[quote name='Aleksandra Bytom']wiesz co ja mam maile tej dziewczyny to może by ja zainteresować innym aścikiem,jeśli dom fajny a wygląda na to że tak to szkoda zmarnować taką okazje[/QUOTE]

poślij mi na PW , ja się jutro z nią skontaktuję