malawaszka Posted November 11, 2010 Posted November 11, 2010 do usług :lol: błagam nie zmarnujcie jutro tej szansy jaką może dostać Quatro! emocje i ciążowe huśtawki nastrojów na bok! Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 A ja teraz skonczylam drukowac posty poszczegolnych osob ktore dolacze w doniesieniu do prokuratury. Reszte tez zostawiam na jutro bo mi glowa peka, a jutro dogrywam wyjazd dwoch psiorow do Berlina na ktore juz domki czekaja. Po poludniu bede miala znow wolna glowe i skoncze pisadlo a w poniedzialek wysylam doniesienie. Quote
Martens Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Ada-jeje']Ola jezeli siostra zabierze jutro psa do domu to ja gwarantuje ze, zabierze go swiadomie na smierc, bez dania mu ostatniej szansy. U p. Tomka bedziemy wiedziec po miesiacu jakie pies ma szanse, Najpierw poczekamy na ocene.[/QUOTE] Podpisuję się pod tym. Pies jest w tej chwili w jeszcze gorszym stanie niż przed adopcją i w sytuacji takiej jaka jest plus przy mającym się pojawić za 2 miesiące dziecku zabranie go tam z powrotem to wyrok, tyle że odciągnięty w czasie. Teraz wszystkim będzie szkoda psa, ale jak emocje opadną i pojawi się wybór pies a bezpieczeństwo dziecka to chyba nie muszę mówić na jakiej pozycji znajdzie się Quatro i co go czeka, bo miejsca w hoteliku i ludzi chętnych do pomocy już pewnie nie będzie. U pana Tomka ma szansę - chyba pierwszą w swoim życiu :( Do 14.00 jestem w domu, mam nadzieję, że zdążę się dowiedzieć jak się potoczyły sprawy. Trzymam mocno kciuki, rzeczy na bazarek czekają. Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Do 14.00 musi sie znalzc Quatro u p. Tomka, bo pozniej beda czekac do 19 pod brama. Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']ja wiem ale potrzebowałam z kimś pogadać,widzisz w mojej rodzinie i okolicy jestem "dziwakiem" zapewne jak większość tutaj więc jesteście takimi moimi dobrymi duszami i czuję jakbym was znała bardzo długo,w domu z tym problemem jestem sama a człowiek jak jest sam to mu głupie pomysły przychodzą do głowy i potrzebuje czasem brutalnego przypomnienia po co to wszystko (dzięki Malawasiu za takiego kopa),ta burza mózgów była mi potrzebna[/QUOTE] i nie tylko ty uwazana jestes za dziwaczkę ale jak ja to mówię mnie to lotto.kocham psy i chce im pomagac a co inni mówią co nas to obchodzi.a wszyscy tu kochamy psy i po to jesteśmy by sie wspierac. Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 ROZMAWIAŁAM Z SIOSTRĄ,PIES 100%TOWO BĘDZIE DZIS U PANA TOMKA :) całą noc nie spała i zrobi to co dla psa najlepsze :) Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 dzwoniłam do schroniska i jesteśmy w dupie,kierownik nie zgodził się psa wydać,możemy to zrobić za 14 dni!!!!!!!!! Quote
agnieszka32 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']dzwoniłam do schroniska i jesteśmy w dupie,kierownik nie zgodził się psa wydać,możemy to zrobić za 14 dni!!!!!!!!![/QUOTE] A to dlaczego??? Przecież nie musi przechodzić kwarantanny, skoro właściciel się po niego zgłasza! Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 bardzo chamski i bardzo nie miły kierownik tak powiedział,nie wyda i koniec!! Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='baster i lusi']i nie tylko ty uwazana jestes za dziwaczkę ale jak ja to mówię mnie to lotto.kocham psy i chce im pomagac a co inni mówią co nas to obchodzi.a wszyscy tu kochamy psy i po to jesteśmy by sie wspierac.[/QUOTE] Grażynko, u Ciebie na wsi to Ty chyba jesteś dziwadło numer jeden ;)! Jakby zobaczyli psy w łóżku albo jak Baster siedzi na krześle......... :diabloti: Quote
agnieszka32 Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']bardzo chamski i bardzo nie miły kierownik tak powiedział,nie wyda i koniec!![/QUOTE] No to pięknie... Cały plan poszedł w łeb. Ten psiak chyba nie mógł mieć większego pecha :( Może Ada-jeje w imieniu Fundacji mogłaby kierownika przekonać? Quote
malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 ja też myślę, że to Ada-jej powinna zadzwonić - bardziej jest obeznana w tego typu rozmowach Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 wątpie,z takim chamem jeszcze nie rozmawiałam o ile można to nazwać rozmową wogóle Quote
ania z poznania Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='agnieszka32']A to dlaczego??? Przecież nie musi przechodzić kwarantanny, skoro właściciel się po niego zgłasza![/QUOTE] Oczywiście! Chyba jednak tylko Ada-jeje może go przekonać! Quote
fioneczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']dzwoniłam do schroniska i jesteśmy w dupie,kierownik nie zgodził się psa wydać,możemy to zrobić za 14 dni!!!!!!!!![/QUOTE] ale przecież Jola ustaliła tam wszystko ... 10.11.2010[quote name='Ada-jeje']Ola wszystki juz dograne, jak wiesz. Jutro nie mozna odebrac Quatro bo nie jest zaszczepiony na wscieklizne. W schronisku wszystko dograne na piatek, bedzie wetka ktora zaszczepi od razu psa i mozna wiezc do p. Tomka, lub jak dziewczyna chca zabrac psa do Bogatyni to ja nie staje nikomu na drodze. Prosze wiec sie zdecydowac, gdzie ma pojechac Quatro.[/QUOTE] więc o co im chodzi? dzwoniłaś do Joli ? Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 oczywiście że dzwoniła,ja codziennie dzwoniłam po kilka razy pytać jak się czuje pies i że go dziś odbieramy a teraz dupa,to jest regulamin tego schroniska,odnosze wrażenie że nam go oddadzą ale po kwarantannie za to z rachunkiem [URL]http://pk-raciborz.pl/site/schronisko[/URL] Quote
fioneczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']oczywiście że dzwoniła[/QUOTE] nie rozumiem ... kto dzwonił i gdzie ja pytałam czy dzwoniłaś do Joli, przeciez ona wszystko ustaliła więc może całą sytuację da się jakoś wyjaśnić Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tak dzwoniłam,to była literówka,załatwione,Ada-jeje ma wielką moc :) Quote
fioneczka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 aaa no to już kumam :) ... czyli odbieracie Quatro ? Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 tak :multi: już po niego jadą a potem srrrrrrrrrrrrrruuu do pana Tomka :multi: Quote
Ada-jeje Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tak ja dogrywalam wszystko z pracownikiem schroniska, a dzis sie pojawil pan i wladca tego obiektu, no i obawiam sie ze nie oplacalo mu dzialac wbrew przepisom, i juz ma zapowiedziana skarge a uchwle, skupu i sprzedazy zwierzat w schronisku tez wezmiemy pod lupe. Czekamy na dalszy rozwoj wypadkow. Po rozmowie z kierownikiem komunalki, Quatro ma byc wydany nieodplatnie. Quote
Alicja Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='Aleksandra Bytom']tak :multi: już po niego jadą a potem srrrrrrrrrrrrrruuu do pana Tomka :multi:[/QUOTE] uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff Quote
Aleksandra Bytom Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 bożżżżżżżżżżżże ile to jest nerwów,jakbym złapała tą Sylwie w swoje ce to bym ją chyba rozszarpała teraz :) Quote
fifka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Tak myslalam, ze beda problemy z tym naszym pop... schroniskiem a raczej kierownikiem obiektu :( Nie wypowiadam sie jak tam sa psy traktowane. NIGDY w zyciu nie oddalabym psa tam do hoteliku... A kierownik pozal sie boze - dba tylko o swoja dupe i swoje psy... Wolontariuszem zostac nie mozna bo nie ma niby miejsca na wolontariuszy... Ciesze sie ze ktos ma tu sile przekonywania i piesek jedzie do p. Tomka! bedzie teraz mial niebo w porownaniu z tym schronem!;/ Quote
Martens Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Czekam na wieści w takim razie, że Quatro bezpieczny u pana Tomka :) Już się wystraszyłam, że on naprawdę ma spędzić tam 2 tygodnie :( Quote
Recommended Posts