ajcka Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Willy jest do uda,widziałam go 65-70 w kłebie max Quote
Ambra Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ten swiat zeby nie powiedziec schodzi na psy to schodzi na bezsercowych ludzi!! jak zaczynałam ineresować sie bezdomnymi psami do głowy by mi nie przyszło że tak wiele delikatnych ras trafia za kratki, tak wiele psów które ktoś musiał kochać albo które musiały go kosztowac tak łatwo jest mu się ich pozbyć! gdzie ten gin albo złota rybka? tylko 3 życzenia...i ulepszyłabym ten przeklety świat! :ghost_2: :ghost_2: :ghost_2: Quote
ajcka Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Hopaj sliczniusi:loveu: Moze ktoś Cię zobaczy. Quote
Ambra Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 no halo! nikt nie chce pieknego charta? naprawde! podaruj mi trochę uwagi a odwdziecze cie sie wiernoscią i przyjażnią do końca mych dni - taki jestem...:-( Quote
ajcka Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Dziś na wystawie w Lublinie byli Panstwo szukający charta,najpierw whippeta.Powiedziałam im o Willym.Dałam namiar na stronke,by zobaczyli zdjęcia.Moze sie uda.Trzymam kciuki. Quote
Ambra Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 no to Drodzy Państwo, proszę spojrzec na pieknego Willy którego zycie nie oszczedzało, niech poruszy serca a wiem że potrafi... 3mamy kciuki:razz: Quote
ajcka Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Jest sliczny wiec miejmy nadzieje ze cos z tego bedzie,choć troche sie martwie o wielkość,bo wzrost whippeta a wzrost Williego to jednak spora róznica no i kawałek do tej Warszawy mają. Quote
BarbaraMaria Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 :oops: Biedactwo, szukaj domku!!!!!!!!!!! Quote
ajcka Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Nadal tam siedzi pewnie,kochane,piekne,ciche i dostojne psisko.Nie powinien tam być. Quote
ajcka Posted June 15, 2006 Author Posted June 15, 2006 MOZE KTOS WSTAWIC NA ALLEGRO. PROSIMY. a może znajdzie dom. A ktoś kto ma kontakt ze schroniskiem,niech popyta o psiaka czy ktoś sie interesował,jak sie czuje itd. Quote
ajcka Posted June 16, 2006 Author Posted June 16, 2006 Już nikt nie zagląda do charcika????????? Quote
MiK-Jozefow Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Może mi ktoś podać na priv albo na forum maila osoby lub tel która jeździ do tego ślicznego charcika, jeżeli dostanę wystawie go na wszystkie strony psich gazet.... :) Quote
ajcka Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Kontaktem do niego jest kontakt do schroniska niestety,ja tam byłam tylko raz.Trzeba zadzwonić i podac numer psiaka,powiedzieć ze chartowaty,Willy.Ale jakby był ktoś chetny go przygarnąć to ja mogę pomoc,pojechać razem z tymi osobami,bo jestem z Warszawy.moj mail :[email protected], tel ;508761231 Quote
MiK-Jozefow Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 No oki nie ma sprawy to ja wystawiam charcika gdzie tylko się da. Moze nasze biedaczysko wkoncu znajdzie zasłużony dla siebie domek :) :lol: Bo przeciez piękny z niego psiak :loveu: Quote
Recommended Posts