Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='protzlav'][B]Witajcie !!! Wzruszył mnie los Czarusia ... bardzo chcielibyśmy mu pomóc ... I jest chyba na to szansa dzięki naszej Fundacji !!! Właśnie co dzwoniłem do Pani Prezes, sama ma przepełnienie ale będzie myśleć co można zrobić ... Nie ma dostępu do dogo-nie wiem czemu-prosiła mnie bym Jej przesłał na @ jakieś Jego zdjęcia i jak najwięcej o Nim informacji ... Tak więc proszę Was o to ... czy wiecie np. jaki jest Jego stosunek do innych psów, do kotów, do dzieci? Sporo juz wiem, bo przeczytałem wątek, ale nie ma w nim nic na ten temat ... Serce się kraje na wiadomość co Go może spotkać ... Przecież nie możemy do tego dopuścić ... Trzeba Go ratować i to jak najszybciej, a widzę że sprawa jest pilna na ... wczoraj ... Zrobię co w mojej mocy by pomóc ... Pozdrawiam serdecznie !!! <D.>[/B][/QUOTE]

A na to ktoś odpowiedział?

• Replies 85
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Wszystko na dobrej drodze , czekamy jeszcze tylko na zgodę rodziny gdzie będzie na DT a będzie na DT u woluntariuszki z S.O.S dla zwierząt[/QUOTE]

A to już pewne? Bo Alpen [url]http://www.dogomania.pl/threads/190023-Alpen-jamnik-kt%C3%B3ry-sam-si%C4%99-okalecza-schroniskowa-depresja/page10[/url] też szuka domku i bym się wtedy zwróciła do mestudio, czy by go mogła wziąć zamiast Czarusia.

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Czaruś jedzie do Sosnowca na DT :):):) , szukamy teraz transportu ...
niech Alpekowi się tez poszczęści ...[/QUOTE]

Super! To piszę do mestudio prośbę o zmianę jamnika ;)

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Czaruś jedzie do Sosnowca na DT :):):) , szukamy teraz transportu ...
niech Alpekowi się tez poszczęści ...[/QUOTE]

[B]A coś więcej o tym domku?[/B]

Posted

[quote name='klaudiaaa']Czaruś jedzie do mnie na tymczas. Jeżeli macie jakieś pytania- pytajcie.[/QUOTE]

A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

I takie ogolne: Nie ma transportu na trasie Tychy-Sosnowiec ?? :-o :roll:

Posted

[quote name='Caragh']A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

I takie ogolne: Nie ma transportu na trasie Tychy-Sosnowiec ?? :-o :roll:[/QUOTE]

Mieszkam w bloku. Mam już 3 psy (swoje). Kazimierz Górniczy.
Justyna to wszystko wie...

Posted

Cioteczki, tak pięknie pomogłyście Czarusiowi, pomóżcie też proszę innemu jamniczkowi, Alpenowi, okalecza się w schronisku...
[url]http://www.dogomania.pl/threads/190023-Alpen-jamnik-kt%C3%B3ry-sam-si%C4%99-okalecza-schroniskowa-depresja[/url]

Posted

[B][COLOR=red]Bardzo się cieszymy, że Czarusiowi się poszczęściło! (dziękujemy Klaudia !). Co do obaw jaki to jest dom, to muszę powiedzieć że wspaniały!!!(osobiście znam Klaudię i muszę powiedzieć, że znam jednego z jej podopiecznych i nigdy w życiu nie widziałam psa tak zakochanego w swojej panci ;p ) ( Karina, Darek i Homek)[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='klaudiaaa']Czaruś jedzie do mnie na tymczas. Jeżeli macie jakieś pytania- pytajcie.[/QUOTE]

[quote name='Caragh']A i owszem :razz: Mieszkasz w bloku czy domu? Ile juz masz futerek? W jakiej konkretnie dzielnicy Sosnowca mieszkasz?

I takie ogolne: Nie ma transportu na trasie Tychy-Sosnowiec ?? :-o :roll:[/QUOTE]

[quote name='klaudiaaa']Mieszkam w bloku. Mam już 3 psy (swoje). Kazimierz Górniczy.
Justyna to wszystko wie...[/QUOTE]

[quote name='Caragh']Ale na watku tego nie ma, wiec pytam ;)[/QUOTE]

[quote name='protzlav'][B][COLOR=red]Bardzo się cieszymy, że Czarusiowi się poszczęściło! (dziękujemy Klaudia !). Co do obaw jaki to jest dom, to muszę powiedzieć że wspaniały!!!(osobiście znam Klaudię i muszę powiedzieć, że znam jednego z jej podopiecznych i nigdy w życiu nie widziałam psa tak zakochanego w swojej panci ;p ) ( Karina, Darek i Homek)[/COLOR][/B][/QUOTE]

[B]Fajnie, rozumiem że serwis zdjęciowy zapewniony?[/B]
A co do transportu, na forum jamniczym mam takowe zgłoszenie

[QUOTE]Witaj,
Mogę zapewnić transport Czarusia z Tychów do Sosnowca - jeżeli to aktualne.
Do piątku do godzin południowych jestem do dyspozycji [/QUOTE]

[SIZE=5]proszę o pilną odpowiedź czy załatwiać.[/SIZE]

Posted

Z tego co się dowiedziałam, transport jest, ale poproszę jeszcze Juste o potwierdzenie

Jestem wszystkim bardzo wdzięczna, ze udało się go uratować :loveu: i to w takim ekspresowym tempie :loveu: :loveu: :loveu: Dziekuje :Rose: :Rose: :Rose:
Ja takze oczekuje "serwisu zdjęciowego" z niecierpliwością :razz:

Klaudia, kiedy Czaruś trafi do Ciebie? Pewnie Cioteczki na wątku chętnie się dowiedzą :D

Posted

[quote name='Justa&Zwierzaki']Kochane cioteczki transport juz mamy w piątek o godz 18 tej :)
Bardzo chce wam wszystkim podziękować za zaangażowanie sie z sprawie Czarusia , dzięki Wam ten wspaniały pies ma szanse na życie , długie zycie :):):)[/QUOTE]

huuuuura :D :D :D :D

Osobiście ręczę za dt ;) Klaudia ma świetną rękę do domków, u niej tymczasy szybką znajdują domki ;)

Posted

Tak, Czaruś będzie u mnie jutro. :-)
Oczywiście, zdjęcia będą.
W sobote i niedziele mamy akcje adopcyjną w SCC w Katowicach. Pojadę tam z nim. Może akurat ktoś się w Czarusiu zakocha (moja mama już to zrobiła:evil_lol:)

Posted

[B][COLOR=deepskyblue]Super wieści !!! Bardzo się cieszę,że mogłem pomóc !!! bo - powiem nieskromnie - to ja zapoczątkowałem całą akcję :) ale oczywiście największa chwała Klaudii i Jej Wspaniałym Rodzicom !!! Tak więc powodzenia Czaruniu
i mam nadzieję,że się poznamy w najbliższą sobotę !!! Pozdrowionka dla Wszystkich Ludzi Wielkiego Serca i Dobrej Woli !!! <D.>[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='klaudiaaa']Tak, Czaruś będzie u mnie jutro. :-)
Oczywiście, zdjęcia będą.
W sobote i niedziele mamy akcje adopcyjną w SCC w Katowicach. Pojadę tam z nim. Może akurat ktoś się w Czarusiu zakocha (moja mama już to zrobiła:evil_lol:)[/QUOTE]

klaudia, napisz do saphiry18, dziś do niej dzwonił facet, który chciał adoptować jamnika.

A na akcji poznam Czarusia :D

Posted

Wlasnym uszom dzis nie dowierzałam, gdy podczas rozmowy z Justyna dowiedzialam sie, ze Czarus MA DOM STALY !! :multi: :multi: :multi: Bedzie mieszkal w domku jednorodzinnym w Oswiecimiu :multi: :multi: :multi: Na szczegoly, bedzie poczeka na Justyne ;)

W imieniu Justyny i oczywiscie Czarusia, pragne Wszystkim Cioteczkom podziekowac za tak szybka akcje :Rose: :Rose: :Rose:

Trzymam kciuki, zeby sie tam zaaklimatyzowal :thumbs: :thumbs: :thumbs: