Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Zobacz PW Nie mam żadnego pw. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Suuuper. PW masz? Nie, nie mam. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Przed chwilą, Baltimoore napisał: Wysłałam jeszcze raz. Kurcze, nie mam żadnej wiadomości, a sprzątnęłam skrzynkę... Może spróbuj mi wysłać przez miau. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 zaraz Dora wyśle mi Twoj telefon I lecę na miau Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Żeby było zabawniej: właśnie chwilę temu wysłałam Ci też PW. ;) Nie doszło? Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 29 minut temu, Baltimoore napisał: Do mnie doszło i wysłałam Ci sms Doszło :) Dziękuję. Pani Katarzyna oraz pani Renata już działają. DT dla maluchów jest i to doświadczone :) Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Tysiackrotne dzięki, bo osoba która je zgarnęła ma problem, nie chca jeść :( Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Pozwoliłam sobie Twój numer zapisać :) To cud, że się udało szybko coś zorganizować. Quote
DORA1020 Posted September 2, 2017 Author Posted September 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: Pozwoliłam sobie Twój numer zapisać :) To cud, że się udało szybko coś zorganizować. Cud....sa ludzie bestie....i ludzie Anioły super,ze maja DT sa śliczniutkie,przecudne koteczki,bedzie dobrze:) Miały szczescie,ze trafiły na osobe,ktora ma serce. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Jutro maluchy mają jechać do DT. :) Gdyby tak zawsze się udawało... Kociaki pokazałam mamie i choć z niej kociarz żaden to się mocno oburzyła, gdy powiedziałam skąd się wzięły. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 45 minut temu, Tyś(ka) napisał: Pozwoliłam sobie Twój numer zapisać :) To cud, że się udało szybko coś zorganizować. Ja Twój też :D PW nie doszły bo pisałam na nick jak na miau- a dopiero teraz widzę że na dogo masz inaczej ;) Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 1 godzinę temu, Tyś(ka) napisał: Wspaniale! :) RC jest kiepska, więc niech mimo wszystko próbują przestawić na Applawsa. Purizon też jest fajny i nawet moja kotka go wszamała z apetytem;) Ano, marzył mi się domek w dwupaku dla nich. Jutro (dzisiaj? - jak wolicie :) ) podmienię na Smyka w takim razie. Wracając do Jagódki I Rysia- państwo już dla nich zakupili bezzbożówkę Orijen, ten RC ma być na okres przejściowy. Applaws był zakupiony dla domu tymczasowego. Zdaje się, że kociaki z lecznicy go jedzą bez problemu. Jak dasz radę, to podmień Smyka już dzisiaj. Ja zamienię ogłoszenie na te z lecznicy- koty dla koneserów :D Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 To już podmieniam. A domek Jagódki i Rysia brzmi świetnie :) Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 7 godzin temu, Tyś(ka) napisał: Zgodnie z sugestią Dory, podmieniłam Kaszmira ze schroniska na kotka z patologii, nazwanego przez Dorę Kaszmirem2: https://www.olx.pl/oferta/kocie-dziecko-kaszmir-slodki-jak-czekolada-CID103-IDolEes.html Suuper :) Kaszmir 2 to brat Smyka, mają jeszcze trzeciego brata- burasia. Aktualnie w trójkę są w lecznicy w Izbicy. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 2 minuty temu, Tyś(ka) napisał: To już podmieniam. A domek Jagódki i Rysia brzmi świetnie :) A i owszem. Kotki mają też zakupiony wypaśny drapaki i krytą kuwetę. A po drodze mają im kupić zwykłą kuwetę też :) Teraz trzeba trzymać kciuki, żeby dalej też im było jak w kocim niebie :) Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 2 minuty temu, Baltimoore napisał: Suuper :) Kaszmir 2 to brat Smyka, mają jeszcze trzeciego brata- burasia. Aktualnie w trójkę są w lecznicy w Izbicy. To może znowu udałoby się Kaszmira wyadoptować z braciszkiem :))) podmienione: https://www.olx.pl/oferta/slodki-smyk-komu-domowa-rozmruczaja-pume-CID103-IDnRTfk.html Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Trzeba próbować. Ja je ogłaszam wszystkie trzy w jednym ogłoszeniu. Quote
Tyśka) Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Ogłaszasz też na Warszawę? Jak Madie uda się sfotografować rudo-białego z siostrą (?), to też ogłoszę. Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Tak, te trzy aktualnie na Warszawę Ursynów https://www.olx.pl/oferta/trzy-uratowane-male-kocurki-szukaja-domow-CID103-IDmUWCe.html Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Kotki z lecznicy- nazwanych przez Madie Fruzia i Staś- nie mamy lepszych zdjęć. Na razie takie Quote
Baltimoore Posted September 2, 2017 Posted September 2, 2017 Kotki są śliczne, ale na razie nieśmiałe i wycofane. Dziewczynka jest odważniejsza. Są odrobaczone i zaszczepione, korzystają z kuwety,ładnie jedzą i bawią się zabawkami. Quote
Recommended Posts