Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='limonka97']Asiaczek, amstaffami?!! jezuu, ludzie naprawdę się nie znają na psach... okej, rozumiem że nie wiedzieli by jaka to rasa, ale zawsze muszą być tacy inteligentni i jakąś nową wymyśleć :D

Tak, tak! A wiesz, kto tak mówił? Panowie w dresach i z karkami... Trochę mnie to dziwi, bo żeby tacy znawcy ras bojowych nie wiedzieli, jak wygląda amstaff...? Nic to. Nie wyprowadzałam "panów" z błędu...;)

pzdr.

Posted

limonka97 napisał(a):
taa, szkoda gadać. chyba też przestane się odzywać jak powiedzą labek...

Szkoda śliny marnować na takich, najlepiej ich totalnie olać i spokój :)

Posted

Muszę nadrobić zaległości i przeczytać forum, a więc napiszę jak skończę :evil_lol:
A puki co, to zapraszam na nowe fotki do galerii "Narina-cudowny kundelek w typie rasy cocer spaniel angielski" ;)

Posted

A mnie się nikt nie pyta czy Pamir gryzie.. w końcu Lessie to takie mądre psy i na pewno nie gryzą :shake:
Mam wielkie szczęście że Pamir należy do psów kochających wszystkich ludzi bo by nie było ciekawie, nieraz zdarzało się że wychodziłam ze sklepu a przy psie (nie ważne z kim by był) stado dzieciaków :roll: A Pamir szczęśliwy że ktoś na niego uwagę zwraca :evil_lol:

PS. Sorki że nie przyjęłam Twojego zaproszenia ale coś mi się zrypało i się nie da :angryy:

Posted

co do zaproszeń to musisz do mnie wysłaś i wtedy się zapisze ;) już to przerabiałam ;)
mnie się pytają czy gryzie niektóre matki z dziećmi a tak to od razu łapy wciskają...

Posted

limonka97 napisał(a):
co do zaproszeń to musisz do mnie wysłaś i wtedy się zapisze ;) już to przerabiałam ;)
mnie się pytają czy gryzie niektóre matki z dziećmi a tak to od razu łapy wciskają...

Nie wpadła bym na to :evil_lol:

Posted

limonka97 napisał(a):
tak, to my :D
ale fajnie w końcu poznać na żywo jakiegoś dogomaniaka :D

Jakbyś przyjechała 10.10 na wystawę do Legionowa, to i mnie poznasz :D
Zapraszam do galerii na ploty :D

Posted

limonka97 napisał(a):
tak, to my :D
ale fajnie w końcu poznać na żywo jakiegoś dogomaniaka :D

No fajnie :) Tylko szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że Ty też dogomaniakiem jesteś :P

Posted

cześć Diuna :)
wiesz co moja historia jest dość podbna ale ja Korę dostałam dopiero w lutym ;) choć zawsze o psie marzyłam, w życiu nie wyobrażałam sobie, że rodzice kiedykolwiek zgodzą się na psa... i pierwszy pies o którego dzwoniłam został zaadoptowany, pojechaliśmy na Paluch a Kora już na mnie tam czekała :)

Posted

limonka97 napisał(a):
ja dostałam dopiero w kwietniu :P
faktycznie historia podobna ;)
a Diuna raczej tego nie przeczyta, mogę najwyżej przekazać, ja jestem Magda :)

ja Marta ale to widać po nicku ;)
ale w kwietniu tego roku? bo niedoczytałam? ;)