Luzia Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Spoko chodzi o to żeby jak najwięcej osób zobaczyło. Mile widziana pomoc w podrzucaniu ;) Quote
Asiaczek Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='limonka97']Asiaczek, amstaffami?!! jezuu, ludzie naprawdę się nie znają na psach... okej, rozumiem że nie wiedzieli by jaka to rasa, ale zawsze muszą być tacy inteligentni i jakąś nową wymyśleć :D Tak, tak! A wiesz, kto tak mówił? Panowie w dresach i z karkami... Trochę mnie to dziwi, bo żeby tacy znawcy ras bojowych nie wiedzieli, jak wygląda amstaff...? Nic to. Nie wyprowadzałam "panów" z błędu...;) pzdr. Quote
limonka97 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 taa, szkoda gadać. chyba też przestane się odzywać jak powiedzą labek... Quote
Luzia Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 limonka97 napisał(a):taa, szkoda gadać. chyba też przestane się odzywać jak powiedzą labek... Szkoda śliny marnować na takich, najlepiej ich totalnie olać i spokój :) Quote
limonka97 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 niby tak, ale po prostu czasem mam ochotę się porzucać i pianą obślinić i trudno się opanować ;) Quote
sator_k_ Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Ja mam On-ka, więc nikt rasy nie myli, ale mam już dość pytań pt. "gryzie?" zadawanych oczywiście przez 30-40 letnich panów...:angryy::angryy: Quote
Daga&Maks Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 mnie też się pytają czy mój pies gryzie :evil_lol: Quote
Casablanca Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Muszę nadrobić zaległości i przeczytać forum, a więc napiszę jak skończę :evil_lol: A puki co, to zapraszam na nowe fotki do galerii "Narina-cudowny kundelek w typie rasy cocer spaniel angielski" ;) Quote
Luzia Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A mnie się nikt nie pyta czy Pamir gryzie.. w końcu Lessie to takie mądre psy i na pewno nie gryzą :shake: Mam wielkie szczęście że Pamir należy do psów kochających wszystkich ludzi bo by nie było ciekawie, nieraz zdarzało się że wychodziłam ze sklepu a przy psie (nie ważne z kim by był) stado dzieciaków :roll: A Pamir szczęśliwy że ktoś na niego uwagę zwraca :evil_lol: PS. Sorki że nie przyjęłam Twojego zaproszenia ale coś mi się zrypało i się nie da :angryy: Quote
limonka97 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 co do zaproszeń to musisz do mnie wysłaś i wtedy się zapisze ;) już to przerabiałam ;) mnie się pytają czy gryzie niektóre matki z dziećmi a tak to od razu łapy wciskają... Quote
Luzia Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 limonka97 napisał(a):co do zaproszeń to musisz do mnie wysłaś i wtedy się zapisze ;) już to przerabiałam ;) mnie się pytają czy gryzie niektóre matki z dziećmi a tak to od razu łapy wciskają... Nie wpadła bym na to :evil_lol: Quote
magda_z Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Hej! Czy my Was wczoraj przypadkiem w Gliwicach nie spotkaliśmy? Diuna to ta czarna sunia, którą Pongo (mój dalmat) był tak bardzo zainteresowany? :evil_lol: Quote
limonka97 Posted September 20, 2010 Author Posted September 20, 2010 tak, to my :D ale fajnie w końcu poznać na żywo jakiegoś dogomaniaka :D Quote
Dacote Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 limonka97 napisał(a):tak, to my :D ale fajnie w końcu poznać na żywo jakiegoś dogomaniaka :D Jakbyś przyjechała 10.10 na wystawę do Legionowa, to i mnie poznasz :D Zapraszam do galerii na ploty :D Quote
limonka97 Posted September 21, 2010 Author Posted September 21, 2010 sorki ale tam to mnie nikt nie zawiezie, co najwyżej do katowic bym pojechała :D(jestem z gliwic:p) a już biegne!! Quote
limonka97 Posted September 23, 2010 Author Posted September 23, 2010 jesteśmy, odwiedzamy inne galerie i nie posiadamy zdjęć ;) Quote
magda_z Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 limonka97 napisał(a):tak, to my :D ale fajnie w końcu poznać na żywo jakiegoś dogomaniaka :D No fajnie :) Tylko szkoda, że wcześniej nie wiedziałam, że Ty też dogomaniakiem jesteś :P Quote
zmierzchnica Posted September 24, 2010 Posted September 24, 2010 limonka97 napisał(a):jesteśmy, odwiedzamy inne galerie i nie posiadamy zdjęć ;) :mad::mad: Nadrabiać zaległości, ale to już! :evil_lol: Quote
limonka97 Posted September 24, 2010 Author Posted September 24, 2010 dodam dwa zaległe zdjątka, ale nie wiem kiedy bo na razie mi się nie chcą z komórki przegrać :( (czasem tak mam ;)) Quote
Marta67 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 cześć Diuna :) wiesz co moja historia jest dość podbna ale ja Korę dostałam dopiero w lutym ;) choć zawsze o psie marzyłam, w życiu nie wyobrażałam sobie, że rodzice kiedykolwiek zgodzą się na psa... i pierwszy pies o którego dzwoniłam został zaadoptowany, pojechaliśmy na Paluch a Kora już na mnie tam czekała :) Quote
limonka97 Posted September 25, 2010 Author Posted September 25, 2010 ja dostałam dopiero w kwietniu :P faktycznie historia podobna ;) a Diuna raczej tego nie przeczyta, mogę najwyżej przekazać, ja jestem Magda :) Quote
Marta67 Posted September 25, 2010 Posted September 25, 2010 limonka97 napisał(a):ja dostałam dopiero w kwietniu :P faktycznie historia podobna ;) a Diuna raczej tego nie przeczyta, mogę najwyżej przekazać, ja jestem Magda :) ja Marta ale to widać po nicku ;) ale w kwietniu tego roku? bo niedoczytałam? ;) Quote
Recommended Posts