Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cezar - tak sobie pozwoliłam nazwać Chłopaczka - jak są inne propozycje - to poproszę.
To taki młody chłopak max 5 miesięcy a może i mniej. Pysio wilczurka, postura jamnika. Znaleziony na Lubańskiej. Na szyi ma obrożę przeciw pchłom, więc na bank gdzieś w domu był. Strasznie smutne oczy :( Niestety zdjęcia na śniegu nieciekawe:shake: Może coś w czwratek uda się poprawić.

Posted

Witamy na wątku :p.. .Psiaki są na Zinfo.pl - , na Morusku.pl jest kilka , były na kokosy.pl . adopcja psa.pl , gumtree , e- zwierzak - ale nikt się nie odzywał ...:shake: przeszłam więc na lokalne głównie :cool3:. ,w razie , jakby . co to i sprawdzić łatwiej ... będę musiała znowu zacząć na tamtych portalach coś robić :roll:... .......mamy 2 amstaffowate - jeszce nie nadają się do oglaszania .Bandzior i Tygrys - nie wiem , co z nimi będzie:shake::-(...........

Posted

Ciotki i wujków zapraszam na dramatyczny watek zwierząt z polskiej wsi, gdzie w srosku zimy zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :(

Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!

Posted

Moja siostra zorganizowała w szkole akcje dla przutułku ZIELEŃ PLAN będą orgazinowane zbiórki karmy i róznych podszebnych rzeczy morze parą pieską uda się znalezic dom !!!!!! :)

Posted

W czwartek przyniose stare legowisko mojego psa i smycze ze skóry , kagańec , miska i obroża . Legowisko jest średniej wielkości a kagańec i niektóre ze smycze są bardziej na duże psy !!!!! Jeszcze moge przynieś smycz wydłużaną na 10m !!!:):):):):):):):):)

Posted

Cerber pojechał do domu :eviltong:, b, byłam tam z nim , zachowywał się b. dobrze , .... zwiedzał dom itd.:p, nie wiem , jak zareaguje na pana domu :cool3:.. , Tosia będzie razem z Cerberem mieszkać chyba - będe w kontakcie , potem go odwiedzę i zobaczymy , jak się układa , trzymam kciuki mocno :p...........Malutka pojechała do Trzebienia do domu :p- też będę w kontakcie....Oby Cerber zaakceptował pana domu :roll:.........

Posted

Malutka w domku ? Będę tęsknić:-( Ale dla Malutkiej to lepiej :) Pewnie sobie już śpi na łóżku pod kołderką :) Szczęścia Maluszku . ! :multi::multi::multi::multi::lol::lol::lol::lol:

Posted

Jechałam z działki i widziałam jak Cerber szedł z właścicielkami ul.Gdańską, ale nie miałam się jak zatrzymać, bo jechały samochody. Też jestem ciekawa jak się Chłopak zachowa. Tosia - fajna - prawda?
A widziałaś ludzi, którzy zabrali Malutką?

Posted

Malutką wzięłła koleżanka Lili chyba . mieszka w Trzebieniu, ale był kołowrót dziś wogóle :razz:.. , jak będe dzwonić popytać o Cerbera , to się dowiem , co u Malutkiej słychać też .Tosia śliczna jest , ale wystraszona . na razie .:roll:........................