Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki Basiu :) Pozdrowionka i buziaki dla Ciebie i Dzierżoniowa.
Mam info o Burbonie - narazie grzeczny ( pewnie Chłopak zestresowany nową sytuacją) . Zapoznał się z yorkiem, który za nim cały czas chodzi i liże mu łapy.
Wyobrażacie sobie, Burbona głowa to pewnie wielkość yorka :) Mam nadzieję, że się Chłopak szybko zaaklimatyzuje i będzie szczęśliwy.

Monika Filmiki super. Oby tylko dobrych domów więcej.

Posted

Witamy :)

dziś widziałam Remika - w okolicy Badera na Mostowej- to chyba jego rejony, bo szedł sobie żwawo chodnikiem, podskakiwał pełen życia, ja byłam w samochodzie, ale to na pewno on, bo wystawał mu ząbek ;)

Posted

Tylko aby na drodze Remika znowu sm się nie pojawiła.
Widziałam ogłoszenie Frodzia - super :)
W lecznicy są kolejne szczeniaki - trzy sunie :( Nie widziałam ich.

Posted

Proszę zajrzyjcie na wątek trzech z siedmiu szczeniaków znalezionych w lesie... Suczki PILNIE szukają domków. Pani Ivetta znalazła je przy drodze, okazała im serce i została z "problemem" sama,mimo iż zwracała się chyba do wszystkich możliwych urzędów... Psiaki są śliczne i powinny szybko znaleźć dom - ale na gwałt potrzebny chociażby dom tymczasowy...Psiaki są w Bolesławcu na Dolnym Śląsku. Jedno z rodziców musiało być "rodezjanem" bo suczki mają charakterystyczną pręgę na grzbiecie.

http://www.dogomania.pl/threads/225026-3-%C5%9Bliczne-szczeniaki-z-siedmiu-znaleziony-w-lesie-PILNIE-szukaj%C4%85-dom%C3%B3w!-Boles%C5%82awiec