Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE=4]Lincoln...jego modlitwę o życie...
...czy usłyszymy ją?[/SIZE][B][SIZE=4]
[/SIZE]
Człowieku,byłeś dla mnie źródłem strachu...
Źródłem zagrożenia...
Człowieku,nauczyłeś mnie walczyć z Tobą...
Broniłem się i bronię przed Tobą dzielnie...
Jestem zwarty i gotowy...napięty...
Człowieku...naucz mnie kochać!
Daj mi szansę się... poddać!
...ODPOCZĄĆ![/B]
[B]...POKOCHAĆ![/B]

[IMG]http://i35.tinypic.com/2ci7hir.jpg[/IMG]

[URL="http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-nauczy%C5%82e%C5%9B-mnieAGRESJIi-teraz-za-to-mi-%C5%BBYCIE-ODBIERASZ%21-Bez-SZANSY_RATUNKU%21%21?p=15189491#post15189491"]http://www.dogomania.pl/threads/190895-CZ%C5%81OWIEKU-nauczy%C5%82e%C5%9B-mnieAGRESJIi-teraz-za-to-mi-%C5%BBYCIE-ODBIERASZ!-Bez-SZANSY_RATUNKU!!?p=15189491#post15189491[/URL]

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Blisss']hej hej ciotki :)

w tvn24 mówią właśnie o akcji ,,zerwijmy łańcuchy"
\[/QUOTE]

Nie miałam możliwości obejrzeć,ale dobrze,że mówią o tym głosno...bardzo dobrze!!!!

Posted

[quote name='Blisss'][B]no cioteczki - jutro wielki dzień Dimki

trzymajcie kciuki za niego no i za mnie cobym ślicznie wszystkiemu podołała [/B] ;)[/QUOTE]

No i macie...ja sie zasadzam,by buchnąć info o wielkim dniu Dimki,a Blisss wpadła i juz to zrobiła!!!
[B]
KCIUKI MOCNO ZCISNIETE...ZA OBYDWOJE!!! BLISSS I DIMKĘ!:loveu:

.[/B]..Dimka nawet nie wie,że już biorą go ludzie za sunię zmyleni imieniem,a ja zaś dzisiaj już chciałam o głodzie go do kastracji trzymać...ale cioteczka Blisss już działała i mnie wyrównała!!![B]:loveu:...i szczęśliwie przez to Dima jeść dzisiaj dostał!
[/B]

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Roma jak znajdziesz chwilę to podeślij mi na maila swoje dane do przelweu, bo usunełam przez przypadek a przelała bym Ci kase z bazarków.[/QUOTE]

Podsyłam!Dzięki Paulinko...

Posted

[quote name='zuzlikowa']No i macie...ja sie zasadzam,by buchnąć info o wielkim dniu Dimki,a Blisss wpadła i juz to zrobiła!!!
[B]
KCIUKI MOCNO ZCISNIETE...ZA OBYDWOJE!!! BLISSS I DIMKĘ!:loveu:

.[/B]..Dimka nawet nie wie,że już biorą go ludzie za sunię zmyleni imieniem,a ja zaś dzisiaj już chciałam o głodzie go do kastracji trzymać...ale cioteczka Blisss już działała i mnie wyrównała!!![B]:loveu:...i szczęśliwie przez to Dima jeść dzisiaj dostał!
[/B][/QUOTE]

ooooooooo przepraszam, że w paradę weszłam ale cicho było to pohałasowałam :p
Beata mi mówiła że on histeryk wetowy jest ;) jojczy i ubolewa ale agresji nie wykazuje :multi:

wszystko jutro opowiem :razz:

Posted

[quote name='plina']Właśnie, co u Dimki? Jak się ma sprawa finansowa z hotelikiem?[/QUOTE]

Nie zabijcie...do 15ego hotelik zapłacony...czyli 200zł z 6 dniami sierpnia...55zł na badanie krwi...100zł za doprowadzenie do porzadku..na kastrację 300zł też już przelałam...ale nie zrobiłam pełnego zestawienia wpływów...bardzo sie będzę starać by do końca tygodnia już wszystko doprowadzić do porządku-wpływy i wydatki...
Sam Dimka jest spokojnym i zrównoważonym psiakiem, miał niezbyt "równe"kupki i dlatego zrobiła Beata badanie krwi z biochemią...wet stwierdził,że ma robaczycę i Dima dostawał 3 dni(wczoraj skończył pobierać 3 dawkę) anipro...(wiecie co) i za dwa tygodnie ma powtórzyć jednorazowo już kurację.Blisss jutro jadąc do weta na kastrację weźmie z sobą wyniki i przekaże informacje ...badający lekarz stwierdził,że nie ma przeciwskazań do Kastracji,ale niech zna wszystkie fakty wet robiący zabieg.

Posted

[quote name='Blisss']ooooooooo przepraszam, że w paradę weszłam ale cicho było to pohałasowałam :p
Beata mi mówiła że on histeryk wetowy jest ;) jojczy i ubolewa ale agresji nie wykazuje :multi:

wszystko jutro opowiem :razz:[/QUOTE]

Jakbym się wcześniej zebrała.lub Cię uprzedziła to mogłabym mieć żale,ale tak jenom pretekst do marudzenia mi dałaś!hihihi...zgredki,każdą okazję do tego wykorzystają!
Kciuki dalej zaciśniete...tym bardziej ,że chłopak panikarz jest...normalka- facet!

Posted

[quote name='zuzlikowa']Jakbym się wcześniej zebrała.lub Cię uprzedziła to mogłabym mieć żale,ale tak jenom pretekst do marudzenia mi dałaś!hihihi...zgredki,każdą okazję do tego wykorzystają!
Kciuki dalej zaciśniete...tym bardziej ,że chłopak panikarz jest...normalka- facet![/QUOTE]

panikarstwo mam opracowane - i przy moich małych pstynach i w większym kalibrze również - mój Oneczek (") cuda robił - to mnie nie przeraża ;)

załatwimy te jajka a potem niech sobie chłopak popłacze :p

Posted

[quote name='Blisss']panikarstwo mam opracowane - i przy moich małych pstynach i w większym kalibrze również - mój Oneczek (") cuda robił - to mnie nie przeraża ;)

załatwimy te jajka a potem niech sobie chłopak popłacze :p[/QUOTE]

Dokładnie!
W końcu dawno po wielkanocy, wiec niech już jajeczkom odpusci!!!...
Spokojnej nocki...dziś już idę spać,dopóki jeszcze mogę...DIMKO,BLISSS- wyśpijcie się.Jutro Was wielki dzień czeka!...tylko dlaczego i my się sztresujemy?

Posted

[quote name='bico']za bezpieczne i pomyślne pozbycie się przez Dimkę jajeczek i ja kciuki zaciśnięte trzymam:happy1:[/QUOTE]

Dimka śniadanka dziś już nie dostał...o 11,30 ma się zacząć zabieg...trzymamy kciukasy...im więcej tyk lepiej!
Piękny misiu...mocno!!!

Posted

Jako że Dima się załapał ... :

[URL=http://i885.photobucket.com/albums/ac60/bernardyn_com_pl/Gallery/benki.jpg][IMG]http://i885.photobucket.com/albums/ac60/bernardyn_com_pl/Gallery/th_benki.jpg[/IMG][/URL]
powiększy się po kliknięciu :)

Posted

Dimka odjajczony ...

Pan Doktor nachwalic się go nie mógł - że grzeczny, zrównowazony - ochy i achy :loveu:

grzecznie jechał - mam tylko jedną fotkę bo bateria mi padła :angryy:

tak jechałem - przesiąść się chciałem ale mnie przywiązała :eviltong:

[IMG]http://i956.photobucket.com/albums/ae48/biarellaBliss/bazarek/dima.jpg[/IMG]