snuszak Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 Kolejne miesiące mijają, czy Kela straci w schronisku kolejny rok? .... :( Quote
supergoga Posted April 16, 2013 Author Posted April 16, 2013 Niestety Kela jest trudnym pzsem i nawet nikt o nia nie pyta. Jedynie zachowuje sie inaczej kiedy na smyczy idzie na spacer. Zdarzuyło jej sie że ktos niby zainteresowany przyjechał i poszedł z nia na spacerek - była na spacerku taka raczej normalna, zainteresowana wszystkim. Ale nic z tego nie wyszło. Quote
snuszak Posted April 16, 2013 Posted April 16, 2013 pewnie Kela do najłatwiejszych nie należy w końcu to terier ale skoro zachowuje się ładnie na spacerkach to znaczy, że nie jest z nia tak źle..... trudno zresztą się jej dziwić tyle już czeka w schronisku, nie ma za wiele kontaktu z ludźmi... Quote
rita60 Posted April 17, 2013 Posted April 17, 2013 A może poprosić behawiorystę o pomoc,czy macie jakiegoś na miejscu ? Powiem szczerze,nie bardzo wiem jak wygląda ta jej " inność". Quote
supergoga Posted April 21, 2013 Author Posted April 21, 2013 Niespodzianka - Kela dzisiaj pojechała...do domu. Państwo - troszke starsi którzy wiele lat mieli foksy byli ja poznan pół roku temu. Nie zdecydowalai sie, może było dla nich za wcześnie po stracie ostatniego foksa, może szukali innej biwedy. teraz wrócili. A kela - sprzedała sie jakby wiedziałą o co chodzi. Cały czas stała w kółku z Państwem i Pawłem, przychodziła po smaczki, dała się zapiąc na smycz, pieknie poszła na spacer i do auta. Państwo pół roku mieszkaja w Poznaniu koło Areny, drugie pół roku w domu letnim, koło lasu i jeziora. teraz pora dobra, niebawem wyjada z sunią na swobodę. Oby wszystko było dobrze. Oby - tyle czasu czekała. Paweł powiedział że ostatnio była ogromnie wycofana, zrezygnowana, nie chciała wychodzic z budy na spacerniak. teraz ma dom.... prosze Was o trzymanie kciuków i przekazywanie keli ciepłych myśli. Będę informowac. Quote
snuszak Posted April 21, 2013 Posted April 21, 2013 super wiadomość! trzymam kciuki, to dla niej wielka szansa! Quote
rita60 Posted April 22, 2013 Posted April 22, 2013 Ale wiadomość:multi:kciuki zaciśnięte,a ty Kela dasz radę,tylko się postaraj... Quote
Recommended Posts