zuzlikowa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='ladySwallow']Myślę, że można i mailowo wysyłać.[/QUOTE] Tak,czy siak, allegro zawsze może usunąć aukcję charytatywną...ostatnio już nie trzeba nawet użyć słowa charytatywna, cegiełka...jeśli jest to w założeniu aukcja pomocowa i charytatywna, może usunąć...to jest zawsze ryzyko,ale warto go podjąć i nieco się zabezpieczyć i w kosztach wysyłki wstawić koszt wysyłki...[B]poleconym priorytetem- 5zł oraz jako alternatywę mail i wtedy bezpłatny...[/B]wiekszość wybierze tę drugą alternatywę,zdecydowana większość jak nie wszyscy...a jeśli wybierze ktoś alternatywę papierową, to wtedy można te pojedyncze sztuki wywołać... Mam wątpliwości co do ceny 10-15zł...mogą nie pójść...może warto sprzedawać 1/3 dnia ...rano, południe, wieczór... Quote
LadyS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Myślę, że za 10-15 zł nie pójdzie. Trzeba raczej standardowo, 5 zł. Tylko napisać, że jest to zaledwie 1/3 dnia życia psa w hotelu. Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='as_ko']Tak, tylko proszę popraw mój nick :D[/QUOTE] Już poprawione i teraz sukcesywnie bedę poprawiac tam gdzie jeszcze nie zdążyłam... Quote
zuzlikowa Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 [quote name='as_ko']A dziewczyny i Anetta napisała wcześniej że coś dorzuci tylko trzeba jej przypomnieć :)[/QUOTE] ANETTTA...wejdź na bazarek Lincolna...i może sprecyzuj swoją deklarację...ok? Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Dobra dziewczyny, to zrobię tak jak mówicie i się zaraz biorę za to allegro, tylko jakiś obiad zorganizuję :cool3: a wy wybierzcie które zdjęcie według was powinno być wysyłane osobom które kupią takie cegiełki. Ja mam takie pomysł...Czy mogę na górę aukcji to wrzucić, a może jakiś inny baner? Czy żadnego nie dawać? [URL="http://www.bernardyn.com.pl/"][IMG]http://i885.photobucket.com/albums/ac60/bernardyn_com_pl/banerekfaflun.jpg[/IMG][/URL] Jak robimy z tym numerem konta? Osoby na bazarku się dopytywały czy dostaną go na PW i kiedy? Quote
Malwi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 as_ko - mogę podesłać szablon bernardyni do allegro - podaj maila ;)) Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Malwi']as_ko - mogę podesłać szablon bernardyni do allegro - podaj maila ;))[/QUOTE] O super :) to mój mail: [email][email protected][/email] Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Malwi']poleciało ;)[/QUOTE] No, teraz z takim szablonem nich się nawet nie ważą usuwać naszej aukcji! :D Quote
Malwi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 :D :D :D :D :D :D najważniejsze zeby bylo napisane że cegiełka jest "papierowa" - do wysyłania mailami można się dogadać już po zakupie , w allegro musisz sprzedawać coś "materialnego" inaczej aukcje usuwają ... Quote
Aimez_moi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Lincoln ....... pokazuj sie chlopie......:) Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zrobiłam allegro Lincolna. Wykorzystałam teksty zuzlikowej, bo moim zdaniem najbardziej chwytają za serce:) Zajrzyjcie czy wszystko jest ok: [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1225400026[/URL] Bo jeszcze mogę coś pozmieniać. Lincoln ma już wykupione [U][B]13 dni[/B][/U] na bazarku!! Prosimy o więcej!! :loveu: Quote
matrioszka2 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Pod koniec przed galerią zdjęciulek, pada imię Kapsel.Nikt nie wie, o co chodzi.Poza tym w porzo. Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='matrioszka2']Pod koniec przed galerią zdjęciulek, pada imię Kapsel.Nikt nie wie, o co chodzi.Poza tym w porzo.[/QUOTE] A to nie do mnie tylko do twórcy szablonu :) Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Zawsze możemy i na allegro moje jaja sprzedawać jako cegły:cool1::cool3::diabloti: Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Zawsze możemy i na allegro moje jaja sprzedawać jako cegły:cool1::cool3::diabloti:[/QUOTE] Możemy dopisać że jest wybór :D dostajesz zdjęcie albo jajo :) Quote
Malwi Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 ojej :D nie usunęłam :P a bo ostatnio na tym szablonie był właśnie szczylowaty Kapsel :P można usunąć :P albo zamienić na Lincoln :P Quote
matrioszka2 Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='Paulina_mickey']Zawsze możemy i na allegro moje jaja sprzedawać jako cegły:cool1::cool3::diabloti:[/QUOTE] No to ja Ci bardzo gratuluję ... jaj, jak cegły.:thumbs::thumbs::thumbs: :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='matrioszka2']No to ja Ci bardzo gratuluję ... jaj, jak cegły.:thumbs::thumbs::thumbs: :evil_lol:[/QUOTE]haha no wiesz dorobiłam sie :diabloti: se wyhodowałam se mam:evil_lol: Quote
ANETTTA Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='zuzlikowa']ANETTTA...wejdź na bazarek Lincolna...i może sprecyzuj swoją deklarację...ok?[/QUOTE] nie ma co prezcyzowac trzeba dawac kase i koniec Quote
bico Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='as_ko'] [B]Jak robimy z tym numerem konta? Osoby na bazarku się dopytywały czy dostaną go na PW i kiedy?[/B][/QUOTE] Konto do zbiórki na Lincolna, tak jak pisałam wcześniej, udostępniam ja. Jeśli chodzi o bazarki - ten z podarowaniem jednego dnia Lincolnowi w hotelu - numer mojego konta można podawać osobom wpłacającym bezpośrednio - zaraz Ci je wyślę na pw. Natomiast jeśli w grę wchodziły by fanty i wysyłka, całość ewentualnej zebranej dla Lincolna kwoty na swoje konto zbiera organizator bazarku, a potem przelewa kwotę końcową dla Lincolna do mnie. Quote
as_ko Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 [quote name='bico']Konto do zbiórki na Lincolna, tak jak pisałam wcześniej, udostępniam ja. Jeśli chodzi o bazarki - ten z podarowaniem jednego dnia Lincolnowi w hotelu - numer mojego konta można podawać osobom wpłacającym bezpośrednio - zaraz Ci je wyślę na pw. Natomiast jeśli w grę wchodziły by fanty i wysyłka, całość ewentualnej zebranej dla Lincolna kwoty na swoje konto zbiera organizator bazarku, a potem przelewa kwotę końcową dla Lincolna do mnie.[/QUOTE] Już porozsyłałam PW wszystkim osobom , które zadeklarowały kupno serduszek :) Quote
Recommended Posts