Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ladySwallow']Myślę, że można i mailowo wysyłać.[/QUOTE]

Tak,czy siak, allegro zawsze może usunąć aukcję charytatywną...ostatnio już nie trzeba nawet użyć słowa charytatywna, cegiełka...jeśli jest to w założeniu aukcja pomocowa i charytatywna, może usunąć...to jest zawsze ryzyko,ale warto go podjąć i nieco się zabezpieczyć i w kosztach wysyłki wstawić koszt wysyłki...[B]poleconym priorytetem- 5zł oraz jako alternatywę mail i wtedy bezpłatny...[/B]wiekszość wybierze tę drugą alternatywę,zdecydowana większość jak nie wszyscy...a jeśli wybierze ktoś alternatywę papierową, to wtedy można te pojedyncze sztuki wywołać...
Mam wątpliwości co do ceny 10-15zł...mogą nie pójść...może warto sprzedawać 1/3 dnia ...rano, południe, wieczór...

Posted

[quote name='as_ko']A dziewczyny i Anetta napisała wcześniej że coś dorzuci tylko trzeba jej przypomnieć :)[/QUOTE]

ANETTTA...wejdź na bazarek Lincolna...i może sprecyzuj swoją deklarację...ok?

Posted

Dobra dziewczyny, to zrobię tak jak mówicie i się zaraz biorę za to allegro, tylko jakiś obiad zorganizuję :cool3: a wy wybierzcie które zdjęcie według was powinno być wysyłane osobom które kupią takie cegiełki.

Ja mam takie pomysł...Czy mogę na górę aukcji to wrzucić, a może jakiś inny baner? Czy żadnego nie dawać?
[URL="http://www.bernardyn.com.pl/"][IMG]http://i885.photobucket.com/albums/ac60/bernardyn_com_pl/banerekfaflun.jpg[/IMG][/URL]

Jak robimy z tym numerem konta? Osoby na bazarku się dopytywały czy dostaną go na PW i kiedy?

Posted

:D :D :D :D :D :D

najważniejsze zeby bylo napisane że cegiełka jest "papierowa" - do wysyłania mailami można się dogadać już po zakupie , w allegro musisz sprzedawać coś "materialnego" inaczej aukcje usuwają ...

Posted

Zrobiłam allegro Lincolna. Wykorzystałam teksty zuzlikowej, bo moim zdaniem najbardziej chwytają za serce:)
Zajrzyjcie czy wszystko jest ok:
[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=1225400026[/URL]
Bo jeszcze mogę coś pozmieniać.

Lincoln ma już wykupione [U][B]13 dni[/B][/U] na bazarku!! Prosimy o więcej!! :loveu:

Posted

[quote name='matrioszka2']Pod koniec przed galerią zdjęciulek, pada imię Kapsel.Nikt nie wie, o co chodzi.Poza tym w porzo.[/QUOTE]
A to nie do mnie tylko do twórcy szablonu :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Zawsze możemy i na allegro moje jaja sprzedawać jako cegły:cool1::cool3::diabloti:[/QUOTE]
Możemy dopisać że jest wybór :D dostajesz zdjęcie albo jajo :)

Posted

[quote name='Paulina_mickey']Zawsze możemy i na allegro moje jaja sprzedawać jako cegły:cool1::cool3::diabloti:[/QUOTE]
No to ja Ci bardzo gratuluję ... jaj, jak cegły.:thumbs::thumbs::thumbs: :evil_lol:

Posted

[quote name='as_ko']
[B]Jak robimy z tym numerem konta? Osoby na bazarku się dopytywały czy dostaną go na PW i kiedy?[/B][/QUOTE]

Konto do zbiórki na Lincolna, tak jak pisałam wcześniej, udostępniam ja.
Jeśli chodzi o bazarki - ten z podarowaniem jednego dnia Lincolnowi w hotelu - numer mojego konta można podawać osobom wpłacającym bezpośrednio - zaraz Ci je wyślę na pw.

Natomiast jeśli w grę wchodziły by fanty i wysyłka, całość ewentualnej zebranej dla Lincolna kwoty na swoje konto zbiera organizator bazarku, a potem przelewa kwotę końcową dla Lincolna do mnie.

Posted

[quote name='bico']Konto do zbiórki na Lincolna, tak jak pisałam wcześniej, udostępniam ja.
Jeśli chodzi o bazarki - ten z podarowaniem jednego dnia Lincolnowi w hotelu - numer mojego konta można podawać osobom wpłacającym bezpośrednio - zaraz Ci je wyślę na pw.

Natomiast jeśli w grę wchodziły by fanty i wysyłka, całość ewentualnej zebranej dla Lincolna kwoty na swoje konto zbiera organizator bazarku, a potem przelewa kwotę końcową dla Lincolna do mnie.[/QUOTE]
Już porozsyłałam PW wszystkim osobom , które zadeklarowały kupno serduszek :)