Paulina_mickey Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 ANETTTA napisał(a):hym Romy tu jeszcze nie było ....a dzisiaj sobota ....!!!!! Roma zawitaj tutaj ..... Też na to czekam :D Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 ANETTTA napisał(a):[FONT=Times New Roman][FONT=Arial][FONT=Tahoma]Dane potrzebne do przekazania 1% podatku od dochodu dla Bernardynów w Potrzebie: ...poz. 105 : Nr KRS 0000148346 ...poz. 106 : (kwota przekazanego podatku) ...poz. 107 : Cel szczegółowy 1% Bernardyny w Potrzebie (wzór wypełnienia w każdym plakacie) [/FONT] [FONT=Tahoma] [/FONT] [/FONT][/FONT] ...zostało niewiele czasu... a benki bardzo potrzebują pomocy... na szczęście wszystko wskazuje na to,że Miluś już znalazł swoje miejsce na ziemi...od soboty jest w swoim domku pod Dąbrową Górniczą!!!... NIESPODZIANKA!!! :) Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 zuzlikowa napisał(a):Ja już nie mam siły pisać o wszystkich telefonach o Milusia:shake:... już nie mam siły... dziś, jutro mają być w hoteliku ludzie z Kędzierzyna Koźla, ale przyznam,że z różnych powodów nie jestem przekonana... nawet najpierw kazałam im jechać do hoteliku, a Iwonę upoważniłam, do podjęcia czy i w jakiej formie nastapi poznanie Milka z ew. rodziną... i obyśmy sie zdziwiły pozytywnie... Domek z Kędzierzyna niestety nie dałby sobie rady z opieką nad Milusiem...zbyt mocno sie bali. Ale zgłosił się następny...z Dąbrowy Górniczej... No i nareszcie Miluś w swoim domku! Mieszka pod Dąbrową Górnicza! Domek z 2 dzieciaków i z cudną sunią Molly( ADHD murowane:lol:)...odwiedziny i zapoznanie się z Milusiem w hoteliku zaliczone- cała 5 osobowa rodzinka (5 x M:lol:) poznała Milusia...wygłaskała chłopaka na wybiegu, bez strachu, oporów i "dziwnych ruchów".Miluś zaakcepotował i bawił sie nawet radośnie z Molly( poszło dziewczę na pierwszy ogień i o dziwo, udało sie jej nawet to czego nie dokonała Bella- rozruszała chłopisko dostojne:evil_lol:...uganiały sie niezgorzej!)... Dziękuję Anettto...dzięki Twej szybkiej wizycie Miluś mógł już przed świętami zamieszkać ze swoją rodzinką! Teraz już jest 6 x M... i pierwsze relacje: "...Dzisiaj był dla nas najszczęśliwszy dzień, zabraliśmy Milusia z hoteliku od Pani Iwonki. Podróż przebył bez najmniejszego problemu, był bardzo grzeczny w samochodzie. Dzieci go rozpieszczały i głaskały. Po przyjeżdzie poznawał teren, super dogaduje się z naszą suczką Moli. Nawet miał dość duży apetyt, chyba mu się podoba. Jest cudownym psem, nie sprawia żadnego problemu. Proszę się nie martwić Pani Romo będziemy go kochać i dobrze się nim opiekować. Włożymy całe serce w to, by poczuł się naprawdę szczęśliwy. Cieszymy się, że jest z nami w święta, że możemy mu dać prawdziwy dom. Bardzo dziękujemy Pani Romo za tak wspaniały prezent, którym jest nasz Miluś. Pozdrawiamy Miluś z całą rodziną..." ...ja także dziękuję w imieniu swoim i Milusia wszystkim, którzy wspierali go w poszukiwaniu domu...dzięki Wam mógł bezpiecznie i spokojnie doczekać na swoją rodzinę...dzięki Waszej pomocy odnalazł swoje miejsce na ziemi! DZIĘKUJEMY!!!! Podziękowania dla Iwony... ona dbała i uczyła... ona pokochała... dziękuję!!! Quote
zuzlikowa Posted April 25, 2011 Author Posted April 25, 2011 [FONT=Garamond]Malutki baranek ma złote różki, pilnuje pisanek na trawie z rzeżuszki. Gdy nikt nie widzi, chorągiewką buja i beczy cichutko: Wesołego Alleluja! Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Niech to będzie czas uroczy, życzę wszystkim Wielkiej Nocy.[/FONT] ...i ja przyłączam się do tych życzeń! Już tylko spokoju... spokoju, zdrowia, radości i miłości chłopaczku! Quote
Paulina_mickey Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 I to chyba najlepszy prezent jaki można było sobie wymarzyć! Quote
bico Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Wreszcie i Milusiowi się udało i ma swój domek!:multi: Oby było mu tam dobrze już na zawsze i oby się wszystko w tej rodzinie układało:) Quote
Aimez_moi Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 Milus......Cudenko benkowe.....duzo szczescia.....milosci i spokoju.....:):) Quote
ANETTTA Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 Roma mineło kilka dni czy dalej ok a masz moze jakies fotki z nowego domku Quote
Evelka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dopiero przeczytałam wspaniałe wieści, że Miluś już jest w SWOIM Domu! Strasznie się cieszę:multi: I oczywiście z niecierpliwością czekam na jakieś zdjęcia szczęśliwego Milusia i Jego nowej przyjaciółki - Moli:) Quote
zuzlikowa Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Paulina_mickey']Chyba brak info to dobra wróżba :hmmmm: Miluś dziękuje,że jesteście z nim... u niego wszystko w jak najlepszym porzadku!Jestem w kontakcie z domkiem... fotek jeszcze nie mam, ale jak tylko dostanę wstawię. Postaram się dziś jeszcze szerzej napisać... muszę tylko zrobic allegra Benkowe i Pascalowi- psiakowi dla którego benki błagają o ratunek! http://www.dogomania.pl/threads/207065-Pascal...SZKIELETOR-potrzebne-fundusze-na-leczenie!PROSIMY-O-POMOC!?p=16828487#post16828487 ...pomóżcie temu wycieńczonemu psiakowi... Quote
zuzlikowa Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Wstawię fotki jak tylko czas i net pozwoli... a że Miluś kobietki lubi... choć woli z daleka czasami, wstawiam mu i Kami:lol: >klik w fotkę< [FONT="][/FONT] [FONT="] .Jestem Kami- podlaska dziewczyna... bez Was nie mam szansy... choć bardzo sie staram... i bardzo człowieka potrzebuję.[/FONT] Quote
BUDRYSEK Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Szukam pomocy dla Psa z PADACZKA...JAK DIAGNOZOWAC? LECZYC? DOSWIADCZENIA...PROSZE O POMOC!!!! Quote
BUDRYSEK Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Cioteczki pomozcie.... dlug do konca czerwca wynosi 2,600 , a juz lipiec............. prosimy o deklaracje stale!! nie pozwolmy zeby chlopcy wrocili do punktu! http://www.dogomania.pl/threads/1981...-ponad-2000zł-( Quote
BUDRYSEK Posted July 11, 2011 Posted July 11, 2011 Parys czeka juz tylko na śmierć....w schronie nie ma szans!!! Błagam o pomoc! http://www.dogomania.pl/threads/210978-Jestem-Parys...mam-PADACZKĘ...CZY-MUSZĘ-UMRZEĆ-(?p=17234900#post17234900 Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 zuzlikowa napisał(a):Bazarek dla Lincolna i...innych agresywnych psiaków... http://www.dogomania.pl/threads/213273-AGRESYWN******-S%C4%84-w%C5%9Br%C3%B3d-nas_POKA%C5%BB-histori%C4%99-agresywnego-psiaka_-i-pom%C3%B3%C5%BC-LINCOLNOWI!28.8?p=17485453#post17485453 Agresywny? To do uśpienia! Ten wyrok często zapada w schroniskach i w gabinetach weterynarzy, w stosunku do tych gigantów! ...i nie tylko tych gigantów- innych psiaków także! I nie ważne jaki jest: mały, ras agresywnych, gigant, młody, czy stary, zdrowy, czy chory... Agresywny? To do uśpienia! Nie zawsze udaje się udzielić pomocy i nauczyć żyć inaczej niż "nauczył" je człowiek NIE UCZAC NICZEGO...KATUJĄC...KOŃCZĄC NAUKĘ NA PRZYPIĘCIU DO ŁAŃCUCHA! ... ile z nich odchodzi po szybkiej i łatwej decyzji: Agresywny? To do uśpienia! Pokażmy historie agresywnych psów... niech zaistnieją w naszej świadomości... niech pokażą, że warte są naszych starań i pomocy... niech nie udaje nam się zapomnieć, że to my- ludzie ponosimy odpowiedzialność za ich postepowanie! Jedna historia, w dowolnej formie: np. tekst + link do wątku+ max. 5 zdjęć, to jedynie 5 zł... a może bardzo pomóc następnemu psu z problemami w zachowaniu... psu, który zawdzięcza je bezmyślności, wygodnictwu i nieodpowiedzialności człowieka! Zebrane środki zostaną przeznaczone na wsparcie budowy wybiegu dla Lincolna... Przypomnę jedynie los RAMZESA- dostojnego bernardyna, który przez ponad 3m-ce umierał w schronisku, bo bano się go i zapomniano o nim...gdy umierał nie było w nim nic z jego dostojności- przypominał szkielet! http://www.dogomania.pl/threads/1254...mia%C5%82o-byc ...pamiętamy historię słodkiej beni- Małej Mi, na wejściu do ds uśpionej, bo agresywna! http://www.dogomania.pl/threads/1336...%28*%29%28*%29 ...i z ostatnich dni...malutka suczka OPERA traci życie w schronisku, bo...agresywna:shake: https://www.facebook.com/media/set/?...67056143331434 ...i Ty Milusiu byłeś "agresorem"... i Ty także!:shake: Quote
ANETTTA Posted August 22, 2011 Posted August 22, 2011 mam fotki mam byłam u milusia z ninacka tak poprostu kawaler wypasiony wyszczotkowany luzem latający ..cud miód ale ujadał że nie było mi dane go pogłaskac wyczochrać .....no cóz pilnuuuuuuuje foty podrzuce ROMIE zapomniałam wczesniej ..sorki Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 ANETTTA napisał(a):mam fotki mam byłam u milusia z ninacka tak poprostu kawaler wypasiony wyszczotkowany luzem latający ..cud miód ale ujadał że nie było mi dane go pogłaskac wyczochrać .....no cóz pilnuuuuuuuje foty podrzuce ROMIE zapomniałam wczesniej ..sorki ... a mnie nijako było się upominać choć pocztę sprawdzałam skrzętnie... POdeślij! Quote
zuzlikowa Posted August 22, 2011 Author Posted August 22, 2011 BUDRYSEK napisał(a):super! czekam z niecierpliwoscia! :) Zdjęcia dotarły- dziękuję ANETTTA, ale wstawię je rano. Dziś już padam troszkę! Spokojnej nocki. Quote
Recommended Posts