Jump to content
Dogomania

ALAN I ASHER ofiary wakacji? niechciane, niekochane duże przytulaki, ON - MIELEC

Recommended Posts

Posted

Alan, mieszaniec Onka, krótkowłosy, młody, około roczny piesek pełen energii, przytulaśny do człowieka :loveu::loveu: Uwielbia biegać, zaczepia inne psiaki do zabawy, nadaje sie do ułożenia :) Powoli zaczyna łapać, o co chodzi w kontaktach z człowiekiem :)

Filmik
http://www.youtube.com/watch?v=CXz7Y0xeLgY

Asher starszy od Alana około 6 letni, kudłaty psiak, mimo starszego wieku, nie brakuje mu energii, dorównuje Alanowi we wszystkim, a nawet jest dominujący w tym "związku" ;) Jest opanowany i nie nachalny, sierść po wyczesaniu jest piękna i puszysta :)

Zdjęcia narazie robocze, pieski były po kąpaniu :)

Pieski obecnie przebywaja w Hoteliku Terier pod Mielcem :) Może Ty pokochasz Alana lub Ashera ;)

Kontakt telefoniczny w sprawie psiaków 501747282

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

vpassione napisał(a):
W SOSie na naszym forum bywały już psiaki dużo mniej podobne do OB, a już na pewno ten pies jest bardziej w typie belga niż niemca.

dokładnie tak

Posted

Asher to pies bardzo podobny do belga.. Mam belga tervuerena , rudzielca.Pysio Ashera , bardzo belgowy, sylwetkę trudniej rozpoznać ze zdjęć. A wątek trzeba rozwijać, bo to też jakaś szansa dla psiaków.Belgi są cudownymi psami, i nie chodzi tu tylko o ich urodę, ale i o charakter.Chętnie pomogłabym w szukaniu domku,ale moje poszukiwania domu innemu,podobnemu psiakowi okazały się bezowocne.Na szczęście pies ten znalazł już dom, wielu wspaniałych ludzi angażowało się w tę akcję.Może ktoś przypadkiem zajrzy tutaj na ten wątek i pies go oczaruje.W końcu ja też przypadkowo wskoczyłam tu z forum owczarka belgijskiego i będę tu zaglądać.Na pewno gdzieś czeka cudowny domek, oby się znalazł jak najszybciej.

Posted

Psiak śliczny, a ,może jeszcze dołożyć trochę zdjęć,aby pokazać go w całej okazałości ? A tak w ogóle jak on odnajduje się w tych nowych dla niego warunkach ?

Posted

Odnajduje sie super, akceptuje wszystkie suczki bez wyjątku i wielkości, psów nie próbowałyśmy jeszcze, Alana kocha :) i dominuje :)
Czeszę go codziennie na raty, bo ustać 5 minut to problem nie z tej ziemi ;) więc po troszku, po troszku ;) uwielbia biegać jak torpeda, z jego futrem mieszkanie na zewnątrz to byłoby napewno wskazane i mu nie przeszkadza :)

Posted

Belgi kochają ruch i wtedy są w swoim żywiole.Domek z ogrodem byłby mile widziany, ale taki by miał psiaczek wolność. Fajnie, że ma psiego przyjaciela, na pewno razem im łatwiej.A czy ktoś zwrócił już na niego uwagę?

Posted

Co słychać u psiaków? Filmik jest fajny, a jakby jeszcze doszły dodatkowe zdjęcia to było by fantastycznie. A ten czarnulek tak ze zdjęcia to zupełnie jak mój własny i gdyby nie to, że właśnie mi zwędził ze stołu paczkę chusteczek to zastanawiałabym się co on "robi w internecie"
:evil_lol:

Posted

Pewnie że biedne, zostały przywiezione do hotelu i osoby, które je przywiozły do tej pory sie o nich nie zapytali, dostali link do wątku i echo :( Karma przyszła raz na początku, teraz juz sie skończyła...musimy kupić .
Dobrze chociaż że chłopaki zdrowe i dobrze się mają :)

• 3 weeks later...