kaskadaffik Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Alan, mieszaniec Onka, krótkowłosy, młody, około roczny piesek pełen energii, przytulaśny do człowieka :loveu::loveu: Uwielbia biegać, zaczepia inne psiaki do zabawy, nadaje sie do ułożenia :) Powoli zaczyna łapać, o co chodzi w kontaktach z człowiekiem :) Filmik http://www.youtube.com/watch?v=CXz7Y0xeLgY Asher starszy od Alana około 6 letni, kudłaty psiak, mimo starszego wieku, nie brakuje mu energii, dorównuje Alanowi we wszystkim, a nawet jest dominujący w tym "związku" ;) Jest opanowany i nie nachalny, sierść po wyczesaniu jest piękna i puszysta :) Zdjęcia narazie robocze, pieski były po kąpaniu :) Pieski obecnie przebywaja w Hoteliku Terier pod Mielcem :) Może Ty pokochasz Alana lub Ashera ;) Kontakt telefoniczny w sprawie psiaków 501747282 Quote
kaskadaffik Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Pieski 29.07 zostały zaszczepione na choroby wirusowe oraz wściekliznę :) Wcześniej były odrobaczone, w hoteliku zostały zaraz odpchlone :) Czekaja na cudowne domki :) http://www.youtube.com/watch?v=CXz7Y0xeLgY Quote
Ania_Mor Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Asher to chyba mix owczarka belgijskiego Quote
kaskadaffik Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Hej Ania, no tak na zdjęciu może, ale na żywo bym sobie ręki uciąć nie dała ;) Quote
kaskadaffik Posted August 22, 2010 Author Posted August 22, 2010 W sumie to się zastanawiam po co ten wątek założyłam, skoro i tak nikt psów nie odwiedza :( :( :( Quote
kaskadaffik Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 To sobie sama wrzuce filmik dla siebie .... http://www.youtube.com/watch?v=wrPs3TNywz0 Quote
Ania_Mor Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 po pierwsze nie tylko dla siebie bo ja tu zagladam a po drugie nadal twierdze ze to mix owczarka belgijskiego i w zwiazku z tym zaraz wrzuce go na forum belgów Quote
vpassione Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 W SOSie na naszym forum bywały już psiaki dużo mniej podobne do OB, a już na pewno ten pies jest bardziej w typie belga niż niemca. Quote
Ania_Mor Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 vpassione napisał(a):W SOSie na naszym forum bywały już psiaki dużo mniej podobne do OB, a już na pewno ten pies jest bardziej w typie belga niż niemca. dokładnie tak Quote
kaskadaffik Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Ciesze się że nie pisze tylko dla siebie ;) Może być i belg jak dla mnie, ale na żywo Asher wygląda jak samojed, czarny, nie biały ale bardzo podobny do tej rasy :) Quote
IlonaS Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Asher to pies bardzo podobny do belga.. Mam belga tervuerena , rudzielca.Pysio Ashera , bardzo belgowy, sylwetkę trudniej rozpoznać ze zdjęć. A wątek trzeba rozwijać, bo to też jakaś szansa dla psiaków.Belgi są cudownymi psami, i nie chodzi tu tylko o ich urodę, ale i o charakter.Chętnie pomogłabym w szukaniu domku,ale moje poszukiwania domu innemu,podobnemu psiakowi okazały się bezowocne.Na szczęście pies ten znalazł już dom, wielu wspaniałych ludzi angażowało się w tę akcję.Może ktoś przypadkiem zajrzy tutaj na ten wątek i pies go oczaruje.W końcu ja też przypadkowo wskoczyłam tu z forum owczarka belgijskiego i będę tu zaglądać.Na pewno gdzieś czeka cudowny domek, oby się znalazł jak najszybciej. Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Dzięki za odwiedzinki u chłopaków :) :) Jak dla mnie może być i belg z niego, ważne żeby był na wielu portalach, to więcej ludzi go zobaczy :) :) Quote
IlonaS Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 Psiak śliczny, a ,może jeszcze dołożyć trochę zdjęć,aby pokazać go w całej okazałości ? A tak w ogóle jak on odnajduje się w tych nowych dla niego warunkach ? Quote
kaskadaffik Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 Odnajduje sie super, akceptuje wszystkie suczki bez wyjątku i wielkości, psów nie próbowałyśmy jeszcze, Alana kocha :) i dominuje :) Czeszę go codziennie na raty, bo ustać 5 minut to problem nie z tej ziemi ;) więc po troszku, po troszku ;) uwielbia biegać jak torpeda, z jego futrem mieszkanie na zewnątrz to byłoby napewno wskazane i mu nie przeszkadza :) Quote
IlonaS Posted August 28, 2010 Posted August 28, 2010 Belgi kochają ruch i wtedy są w swoim żywiole.Domek z ogrodem byłby mile widziany, ale taki by miał psiaczek wolność. Fajnie, że ma psiego przyjaciela, na pewno razem im łatwiej.A czy ktoś zwrócił już na niego uwagę? Quote
kaskadaffik Posted August 29, 2010 Author Posted August 29, 2010 Nikt na niego nie zwrócił, nikt go nie ogłasza, psy zostały do hotelu przywiezione, osoby które miały się nimi zajmować komputerowo wogóle się nie odzywają ........... Quote
gomaga Posted September 4, 2010 Posted September 4, 2010 Co słychać u psiaków? Filmik jest fajny, a jakby jeszcze doszły dodatkowe zdjęcia to było by fantastycznie. A ten czarnulek tak ze zdjęcia to zupełnie jak mój własny i gdyby nie to, że właśnie mi zwędził ze stołu paczkę chusteczek to zastanawiałabym się co on "robi w internecie" :evil_lol: Quote
kaskadaffik Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Filmik juz mi się wgrał, a zdjęcia czekaja na swoją kolej :) http://www.youtube.com/watch?v=CXz7Y0xeLgY Quote
kaskadaffik Posted September 8, 2010 Author Posted September 8, 2010 Jutro skopiuje do pierwszego postu, dzisiaj już mam dość ....... padam :) Quote
IlonaS Posted September 9, 2010 Posted September 9, 2010 Biedne te psiaczki, trzeba im pomóc znależć dom z odpowiedzialnymi ludżmi.Może powinny znależć się na allegro? Zawsze to jakaś szansa dla nich. Quote
kaskadaffik Posted September 9, 2010 Author Posted September 9, 2010 Pewnie że biedne, zostały przywiezione do hotelu i osoby, które je przywiozły do tej pory sie o nich nie zapytali, dostali link do wątku i echo :( Karma przyszła raz na początku, teraz juz sie skończyła...musimy kupić . Dobrze chociaż że chłopaki zdrowe i dobrze się mają :) Quote
ewelinka_m Posted September 27, 2010 Posted September 27, 2010 przed wyjazdem psiaków do hoteliku poproszono mnie o zrobienie im kilku fotek..moze przydadzą się do ogłoszeń ;) smutne jest tylko to, że nikt sie nimi nie interesuje :-( Quote
Recommended Posts