Vesper Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Jak zobaczyłam tego pysia z bannerka, nie potrafiłam nie wejść... A tu taka dobra wiadomość :) Quote
coronaaj Posted May 30, 2011 Posted May 30, 2011 Czy sa wiesci z nowego domeczku? Moze jakies fotki. Quote
sundayrose Posted May 31, 2011 Author Posted May 31, 2011 Właśnie, muszę zadzwonić do Brunkowego domku i zapytać jak tam. Dałam wskazówki jak go szkolić i ułożyć, bo świrusek nie słucha często... Nie mam pewności, czy rodzinka zrozumiala o co chodzi, ja jedno, oni drugie... i tak w kółko. Ale chęci mają. Zadzwonię po pracy. Fotki robiłam ostatnio, ze 3 może. Wszystkie rozmazane, szaro było, a ja fotograf marny... :( Quote
paulinken Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Wpłaciłam właśnie deklarację, nie wiem, czy jeszcze wpłacać? Bo jakiś debet jest? Quote
sundayrose Posted June 10, 2011 Author Posted June 10, 2011 Dzięki za dodatkowe wpłaty, dopiero zauważyłam. Bruno od maja jest w DT, więc zobowiązanie do deklaracji stałych wygasł tym samym na koniec kwietnia. Wpiszę nadpłacone pieniążki akonto debetu, który pokryłam. Niestety nadal są niezapłacone deklaracje... :( [B]Luty:[/B] [U]Wydatki:[/U] [COLOR=blue]hotelik - 380 zł[/COLOR] [U]Wpłyneło:[/U] [COLOR=darkgreen]Kajusza - 20 zł po 25.02 [/COLOR] [COLOR=darkgreen]Ancyk1 - 50 zł[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Koelka - 30zł[/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkgreen]sundayrose - 30zł [/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]mama psiakiGabi - 20zł (pieniazki trafiają bezpośrednio do Gabi)[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkgreen]Anett - 20 zł[/COLOR] [COLOR=darkgreen]paulinken - 10zł[/COLOR] [COLOR=darkgreen]monika083 - 10 zł[/COLOR] [COLOR=darkgreen]li1 - 40zł[/COLOR] [COLOR=red][B]kaczadupka - 20 zł[/B][/COLOR] [COLOR=red][COLOR=darkgreen]+ kropka77 - jednorazowo - 20 zł[/COLOR] [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_smile.gif[/IMG] [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/Rose.gif[/IMG][/COLOR] ------------------------- razem 20 zł (20 zł deklacracji nie zapłacone jeszcze) [B][COLOR=darkgreen]+ bazarek luty + 125,40 zł[/COLOR][/B] debet -161 zł hotelik -380 zł deklaracje +230 zł bazarek +125,40 zł ----------------------------- [B][COLOR=red]Saldo: -185,60 zł[/COLOR][/B] [B]Marzec:[/B] [U]Wydatki:[/U] [COLOR=blue]hotelik - 380 zł[/COLOR] [U]Wpłyneło:[/U] [COLOR=darkgreen]Kajusza - 20zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Ancyk1 - 50 zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Koelka - 30zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkgreen]sundayrose - 30zł wpłacone[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]mama psiakiGabi - 20zł (pieniazki trafiają bezpośrednio do Gabi)[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkgreen]Anett - 20 zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=darkgreen]paulinken - 10zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=red][B]monika083 - 10 zł[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen]li1 - 40zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=red][B]kaczadupka - 20 zł[/B][/COLOR] [COLOR=#0000ff][COLOR=darkgreen]magda9 - 25 zł ( zaległy bazarek + 10 zł)[/COLOR] [IMG]http://www.dogomania.pl/threads/images/smilies/icon_razz.gif[/IMG] [/COLOR] ------------------------- razem zł + 175 zł [COLOR=black]debet -185,60 zł[/COLOR] hotelik -380,00 zł deklaracje +175,00 zł [B]----------------------[/B] [B][COLOR=red]Saldo: - 390,60 zł[/COLOR][/B] [B]Kwiecień:[/B] [U]Wydatki:[/U] [COLOR=blue]hotelik - 380zł [/COLOR] [U]Wpłyneło:[/U] [COLOR=darkgreen]Kajusza - 20zł [/COLOR] [COLOR=darkgreen]Ancyk1 - 50 zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=darkgreen]Koelka - 30zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=black][COLOR=darkgreen]sundayrose - 30zł wpłacone[/COLOR] [/COLOR][COLOR=blue][COLOR=black]mama psiakiGabi - 20zł (pieniazki trafiają bezpośrednio do Gabi)[/COLOR] [/COLOR][COLOR=darkgreen]Anett - 20 zł[/COLOR] [COLOR=darkgreen]paulinken - 10zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=red][B]monika083 - 10 zł[/B][/COLOR] [COLOR=darkgreen]li1 - 40zł wpłacone[/COLOR] [COLOR=red][B]kaczadupka - 20 zł[/B][/COLOR] ------------------------- razem zł + 200 [COLOR=darkgreen]+ 20 zł nadpłaconych deklaracji od paulinken :)[/COLOR] [U][COLOR=red][/COLOR][/U] [U][COLOR=red][B]Saldo:[/B][/COLOR][/U] [COLOR=black]debet -390,60 zł[/COLOR] hotelik -380,00 zł deklaracje + 200,00zł nadpłata paulinken +20,00zł [B]----------------------[/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]SALDO - 550, 60[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]niezapłacone deklaracje :([/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]kaczadupka - 60 zł[/COLOR][/SIZE][/B] [B][SIZE=4][COLOR=red]monika083 - 20 zł[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Recommended Posts