koelka Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 Dziewczyny, wysłałam mailem zdjęcia i opisy moich rzeczy na bazarek dla Bruna. A deklaracje stałe chyba trzeba zbierać za październik, bo we wrześniu Bruno nie był w hoteliku. Chyba, że osoby deklarujące zgodzą się wpłacić też za wrzesień. Quote
Vlk Posted September 29, 2010 Posted September 29, 2010 śliczna Wega :) Bruno też tak będzie! Bruno do góry! Quote
anett Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='sundayrose']............ Chcialbym zrobic bazarek w tym tygodniu, ale nawet majac kase z bazarku nie mozemy bez deklaracji stalych dac bruna do hoteliku chyba :( starczy na pazdziernik a dalej co? Chyba ze przez miesiac jeszcze sie dozbiera deklaracji... A do Anett odezwe sie na pw w sprawie porad technicznych odnosnie bazarku :)[/QUOTE] Melduję, że ogólnych porad technicznych udzielono:-D:-D jak coś to służę dalszymi:lol: Prośby o deklaracje należy wysyłać cały czas ale Bruno powinien jak najszybciej pojechać do hoteliku przede wszystkich dla własnego dobra ale nie możemy również przetrzymywać i blokować miejsca u Gabi! Dziewczyny bardzo proszę ustalcie co z tą kastracją i określcie wstępny termin kiedy Bruno mógłby pojechać. Quote
Kajusza Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Bruno, dawaj na spacerek z samego rana :-) Quote
sundayrose Posted September 30, 2010 Author Posted September 30, 2010 Tak, porady techniczne przyjete, teraz tylko potrzebuje chwile, zeby zalozyc watek... Wyslalam tez pw do Gabi i do Iwci w sprawie kastracji - czekam na opowiedzi i decydujemy kiedy wieziemy Bruna. To na razie tyle :) Quote
sundayrose Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Hej, zalozylam watek bazarkowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/193759-Jesienny-bazarek-„Seans-na-jesienny-wieczór...”-dla-Bruna?p=15468922#post15468922[/URL] Jak są jakies uwagi, dajcie znac... pewnie cos mozna jeszcze zrobic, by byl ciekawszy, czytelniejszy itd. itp. Nie mówiąc o błędach, mam nadzieję, ze gafy jakiejś nie strzeliłam :oops: Czy ktoś mógłby banerek zorganizować? Mamy takie zdjecie biednego Bruna ze schronu zza krat... Dobra, zabieram sie do pracy w koncu i zajrzę później :) Bruno na spacer!!! Quote
koelka Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Wow, jest w czym na bazarku wybierać:) Zapraszamy na zakupy:) Quote
psiakiGabi Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Bruno:loveu: wskakuj chłopie na pierwsza :cool3: Quote
anett Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Sundayrose bazarek SUPERRR!!:happy1::happy1: Musisz tylko uzupełnić jeszcze godzinę, do której będzie trwał bazarek i cena rozumiem, że wywoławcza. Natalia wrzuć też link do bazarku do pierwszego postu, też może więcej osób zauważy i zajrzy:lol: Quote
koelka Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Można jeszcze w pierszym poście bazarkowym wkleić Bruna zdjęcie (pod linkiem dogomani). Quote
Kajusza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 bazarek super, a czy wklejac tam fotki płyt?? jak myslicie?? Dziewczyny byłyście w schronie?? jak tam?? ja może po niedzieli podjade na 2h, bo w tym tygodniu nie byłam :-( Quote
koelka Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Nie byłąm niestety w ten weekend w schronisku z powodu przeziębienia:( Coś cichutko na bazarku, zaprawszamy po filmy. Zdjęcia chyba niekonieczne, każdy i tak może sprawdzić recenzje w necie. Quote
Kajusza Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Koelka - a moze jakos w tygodniu wyskoczymy razem po południu? tak na max 2h??? ja mam wolne to sie dostosuje.... Quote
anett Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 Zdjęcia płyt na bazarku by się przydały, nie każdemu chce się szukać w necie a ludzie są jednak wzrokowcami:lol: Dziewczyny co z terminem kastracji i wyjazdu do Gabi?? Mija kolejny tydzień... Quote
sundayrose Posted October 4, 2010 Author Posted October 4, 2010 Hej, edycja nie dziala :( w Anett, jestem z Gabi w kontakcie. Mowila, ze w zaleznosci od kastracji przyjedziemy z Brunem w weekend 9-10 pazdziernika, albo 23-24. Kastracja moze w tym tygodniu. Moze, bo w schronie nic nie jest na 100% i nie mozna sie dowiedziec konkretnie kiedy beda zabiegi w ogole. W sobote bylo mowione konkretnie (po raz n-ty), ze Bruno jest priorytetem. Kajusza bedzie w tyg. to po raz koplejny jeszcze o tym przypomni i moze sie cos jeszcze dowie. Przeslijcie proszę linki o bazarku do znajomych i przypadkowych osob. Moze cos sie jeszcze ruszy! Dzięki! Quote
iwcia93 Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 byłam dzisiaj w schronie. Bruno idzie po 'nóż' w środę ;] a jutro pracownicy będą walczyć z przeniesieniem jego do sterylizacji... Quote
Kajusza Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 ja chyba w środe będę w schronie, to zobacze co z Brunkiem, Zeus przeżył to i on sobie poradzi z kołnierzem na szyi :-) !!! Quote
psiakiGabi Posted October 4, 2010 Posted October 4, 2010 Będziemy trzymać kciuki w środę za Bruna :) Quote
sundayrose Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Oooo, dzięki Iwcia za wiesci! :) Miejmy nadzieje, ze wszystko bedzie dobrze! Jejku, tylko znow mu napedza strachu i stresu :((( Boja sie go, wiec pewnie beda na lasso go brac, a biedny Brunik bedzie sie stresowal :( No nic, musi dac rade bo jego nowe miejsce czeka u Gabi!!! Quote
Olena84 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Troche mnie tu nie bylo? Czy Bruno jedzie do hoteliku w najblizszym czasie? Ja niestety dopiero wtedy moge wplacic pieniazki, bo mam troche zawirowan tu u siebie i musze czekac do ostatniej chwili. Quote
Kajusza Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 Bruno chyba jutro będzie wykastrowany, to gdzies tydzień jeszcze będzie w schronie, do ściągniecia szwów!! Quote
li1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='sundayrose']Oooo, dzięki Iwcia za wiesci! :).....No nic, musi dac rade bo jego nowe miejsce czeka u Gabi!!![/QUOTE] Dobrze, ze jest data kastracji. Gabi tez czeka. Tylko tych deklaracji brak... Quote
anett Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='iwcia93']byłam dzisiaj w schronie. Bruno idzie po 'nóż' w środę ;] a jutro pracownicy będą walczyć z przeniesieniem jego do sterylizacji...[/QUOTE] Mocno trzymamy kciuki za chłopaka!! I właśnie cały czas brakuje 150zł miesięcznie...!! Quote
sundayrose Posted October 6, 2010 Author Posted October 6, 2010 Wiem, brakuje, brakuje... powysylalismy juz tyle pw i co? Dalej wysylac? :( Na paziernik by starczylo, bo mam jednorazowe wplaty juz 110 zl... A co dalej? :( Moze popytac poza dogo? Znajomych, rodzine? Po 10, 20 zl miesiecznie...? Quote
Recommended Posts