ageralion Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 [quote name='tatankas']Marta dodaj zdjęcie do opisu,bo nie wiadomo do którego psiaka to tekst?! To ten boksio z krzakow, z pierwszego postu na watku. Tam sa tez inne jego zdjecia, bardziej domowe zrobione przez koiete, ktora go znalazla Dalsza sesja schroniskowa Quote
joaaa Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Sprawdzałyście mu tatuaż, bo wygląda na papierowego? Quote
ageralion Posted July 13, 2011 Author Posted July 13, 2011 joaaa napisał(a):Sprawdzałyście mu tatuaż, bo wygląda na papierowego? Nie ma tatuazu ani czipa, ktos go przywiazal w takich krzakach, ze nawet saren w nich nie widac. Dobrze, ze zaczal wyc i plakac, to uslyszala go babka przechodzaca obok :angryy: Quote
ageralion Posted July 14, 2011 Author Posted July 14, 2011 [quote name='joaaa']wakacje, qr........... Ale ma piękna głowę! Caly jest piekny :) Tak patrze na te jego foteczki i mam wrazenie, ze ten guz na karku to krwiak po ugryzieniu. Jest po tej samej stronie do pogryzione ucho, wiec i moze tam mu sie oberwalo. Ten guz jest smieszny, bo ruchomy. Wiec albo mu cos tam obroslo, albo to krwiak... Zalozymal mu watek i poprosilam Asie o sprawdzenie tatuazu http://www.dogomania.pl/threads/211132 Quote
kamilqax95x Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 płeć: suka wiek: lata rasa: boks: 20 numer: 688/11 sterylizacja/kastracja: tak szczepienia: tak odrobaczenie: nie Sunia trafiła do nas jako pies bezpański, była przywiązana do drzewa przy płocie Schroniska. Quote
kamilqax95x Posted July 18, 2011 Posted July 18, 2011 płeć: pies wiek: 2 lata rasa: boks: K-15 numer: 857/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Pies trafił do naszego Schroniska 17.07.2011, został znaleziony przy ul.Mickiewicza i do nas doprowadzony. Quote
ageralion Posted July 18, 2011 Author Posted July 18, 2011 agnieszka32 napisał(a):Co się dzieje? Ofiary wakacji? :( Mam nadzieje, ze ten wczorajszy poprostu zwial i go odbiora :( Znalazla sie tez boksia z pierwszego watku, wiec w schronisku obecnie przebywaja 3 bokserki plowe z czarna maska (2 psy i 1 suczka) :( Quote
Kapsel Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 [quote name='kamilqax95x'] płeć: pies wiek: 2 lata rasa: boks: K-15 numer: 857/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Pies trafił do naszego Schroniska 17.07.2011, został znaleziony przy ul.Mickiewicza i do nas doprowadzony. On mi kogoś przypomina... nie mogę skojarzyć, a ta sunia wyżej o matko jaką ma minę :-(:-(:-( Quote
olly Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Marta, za chwilkę wyślę Ci smska z numerem do Pana, który chce adoptować młodą sunię, zadzwoń do niego. Super człowiek!! Powołaj się na mnie, powiedz, że masz nr z Fundacji. Pan jest z Opola, ale jak się zdecyduje to jakoś transport wyczarujemy Quote
kamilqax95x Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Zadbane dłonie to nasza wizytówka. Bazarek na Nadzieja Amstaffa TTB Szczecin Zapraszam ;) http://www.dogomania.pl/threads/211546-Zadbane-d%C5%82onie-to-nasza-wizyt%C3%B3wka.-Dla-Nadzieja-Amstaffa-TTB-Szczecin-do-03-08.?p=17304505#post17304505 Quote
olly Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 a tak przy okazji, możecie przesłać mi na maila te boksie (foto i opis), których nie ma na stronie Fundacji?? wstawimy je, może szybciej znajdą domek, co?? Quote
ageralion Posted July 23, 2011 Author Posted July 23, 2011 olly napisał(a):Marta, za chwilkę wyślę Ci smska z numerem do Pana, który chce adoptować młodą sunię, zadzwoń do niego. Super człowiek!! Powołaj się na mnie, powiedz, że masz nr z Fundacji. Pan jest z Opola, ale jak się zdecyduje to jakoś transport wyczarujemy Tak dostalam, ale nie mam nic na telefonie do konca miesiaca :( O suni wiemy niewiele, bo przy poprzedniej wizycie w schronisku, nie udalo si ejej dziewczynom znalezc. olly napisał(a):a tak przy okazji, możecie przesłać mi na maila te boksie (foto i opis), których nie ma na stronie Fundacji?? wstawimy je, może szybciej znajdą domek, co?? Nie mamy opisow dla tych dwoch boksi, ktorych nie ma na stronie. Nie wiemy o nich narazie nic :( Quote
tatankas Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Właśnie dzwoniłam do schroniska i dziś podobno został adoptowany ostatni bokser,nie ma już żadnego w schronisku.Czy ktoś ma możliwość to sprawdzić??? Quote
NatkaBwP Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Lukier z pewnością jest bezpieczny. Trafił pod opiekę Fundacji Boksery w Potrzebie. Został ochrzczony Szafirkiem ;) Jego dalsze losy będzie można śledzić na stronie www.fundacja-bokserywpotrzebie.pl oraz na fundacyjnym forum. Wątki pojawią się wieczorem kiedy ogarniemy się po pracy zawodowej i weźmiemy do pracy fundacyjnej. O pozostałych dwóch boksiach niestety nie mamy wiedzy. Mieliśmy możliwość zabrania jeszcze suczki, ale wczoraj ostał się jedynie Szafirek - Oberwany Uszatek. Pozdrawiamy! Quote
ageralion Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 [quote name='ageralion']- 668/11 boxerka brązowa, ok 1,5 roku Sunia w sobote (23.07) zostala adoptowana ze schroniska, do fajnej rodziny mieszkajacej w Niemczech [quote name='ageralion']- 657/11 boxer brązowy, ok 2 lat Psiak zostal odebrany przez wlasciciela Quote
tatankas Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_pv Boże, jakie to smutne i przykre...po 7 latach wierności oddać psa :-( Na tym zdjęciu taki jest smutny, jakby wiedział, że jego jutro jest niepewne... Imię: Snoopy Płeć: piesRasa:bokserWielkość: nieduży wazy 26 kgUmaszczenie: brązowyWiek: 7 latStan Zdrowia: bardzo dobryKastracja / Sterylizacja: nieUpodobania i nawyki: PIES ZNAJDUJE SIĘ U MOJEJ MATKI I BRATA, MATKA NIE MOŻE SIĘ NIM ZAJĄĆ I CHCE GO PORZUCIĆ. CHCE GO ODDAĆ POD MOJĄ OPIEKĘ (DRUGIEGO SYNA) ALE JA NIE MOGĘ SIĘ NIM ZAJĄĆ PONIEWAŻ MIESZKAM W JEDNOPOKOJOWEJ KAWALERCE Z 3 MIESIĘCZNYM DZIECKIEM I ŻONĄ. NIE MAM WARUNKÓW NA JEGO PRZECHOWYWANIE. PIES OD 7 LAT MIESZKAŁ U MOICH RODZICÓW A KIEDY OJCIEC UMARŁ ZACZĘŁY SIĘ PROBLEMY. ANI MATKA ANI STARSZY BRAT NIE CHCĄ GO DŁUŻEJ U SIEBIE TRZYMAĆ. Miejsce pobytu: dotychczasowy dom Uwagi: Oferta prywatna, dodano dnia 05.08.2011 Kontakt: 501032382 ADRES E-MAIL: [email protected] Quote
olly Posted August 9, 2011 Posted August 9, 2011 [quote name='tatankas'] http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_pv Boże, jakie to smutne i przykre...po 7 latach wierności oddać psa :-( Na tym zdjęciu taki jest smutny, jakby wiedział, że jego jutro jest niepewne... Imię: Snoopy Płeć: piesRasa:bokserWielkość: nieduży wazy 26 kgUmaszczenie: brązowyWiek: 7 latStan Zdrowia: bardzo dobryKastracja / Sterylizacja: nieUpodobania i nawyki: PIES ZNAJDUJE SIĘ U MOJEJ MATKI I BRATA, MATKA NIE MOŻE SIĘ NIM ZAJĄĆ I CHCE GO PORZUCIĆ. CHCE GO ODDAĆ POD MOJĄ OPIEKĘ (DRUGIEGO SYNA) ALE JA NIE MOGĘ SIĘ NIM ZAJĄĆ PONIEWAŻ MIESZKAM W JEDNOPOKOJOWEJ KAWALERCE Z 3 MIESIĘCZNYM DZIECKIEM I ŻONĄ. NIE MAM WARUNKÓW NA JEGO PRZECHOWYWANIE. PIES OD 7 LAT MIESZKAŁ U MOICH RODZICÓW A KIEDY OJCIEC UMARŁ ZACZĘŁY SIĘ PROBLEMY. ANI MATKA ANI STARSZY BRAT NIE CHCĄ GO DŁUŻEJ U SIEBIE TRZYMAĆ. Miejsce pobytu: dotychczasowy dom Uwagi: Oferta prywatna, dodano dnia 05.08.2011 Kontakt: 501032382 ADRES E-MAIL: [email protected] Aduś, wyślij mi na maila opis psa i foto. Umieścimy go ma www Quote
kimiji Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Bardzo potrzebujemy wizyty przedadopcyjnej w Policach dla bokserka z tego wątku(http://www.dogomania.pl/threads/2126...trafi-być-sam), czy mógłby ktoś pomóc? Adres na PW Quote
tatankas Posted August 26, 2011 Posted August 26, 2011 Bokser z Białunia,przytuliska-jeżeli trafi do Białogardu-jak twierdzą dziewczyny z toz Szczecin-już stamtąd psy nie wychodzą :-(:-(:-( http://www.toz.szczecin.pl/?id=poczekalnia_new_psy_pv Imię: Chilli Płeć: piesRasa: boserWielkość: dużyUmaszczenie: brązowy pręgowanyWiek: 4 - 5 latStan Zdrowia: bardzo dobryKastracja / Sterylizacja: nieUpodobania i nawyki: Chilli to piękny bokser o pręgowanej sierści. Uwielbia wychodzić na spacery. Niestety większość czasu spędza na łańcuchu przy małej budzie. Gdy zauważy wolontariuszy od razu merda swoim malutkim ogonkiem. Jest trochę ruchliwy i na początku spaceru ciągnie , spowodowane jest to brakiem ruchu i kontaktu z człowiekiem. Jednak wybiegany i przytulany szybko się uspakaja. Po wyczerpującym spacerze uwielbia taplać się w kałuży. Ma przepiękne oczka , w których nie jeden człowiek się zakocha. Nie przeszkadzają mu inne psy i chętnie spędza z nimi czas na spacerkach. Bardzo lubi towarzystwo ludzi. Pomożesz mu znaleźć dom a może jesteś miłośnikiem rasy i pisak zamieszka z Tobą? Miejsce pobytu: Przytulisko w Białuniu Uwagi: Oferta prywatna, dodano dnia 26.08.2011 Kontakt: 531260836 lub SM 91 4698292 ADRES E-MAIL: [email protected] Mam kontakt z dziewczyną,która chętnie pomorze w transporcie-do Szczecina lub w okolice.W razie czego dzwonić do mnie Ada-502-350-461 Quote
kamilqax95x Posted October 1, 2011 Posted October 1, 2011 płeć: suka wiek: 2 lata rasa: boks: K-27 numer: 1127/11 sterylizacja/kastracja: tak szczepienia: nie odrobaczenie: nie Suczka trafiła do naszego Schroniska 20.09.2011, została dowieziona przez nasz samochód interwencyjny z Osiedla Leśnego na Bezrzeczu. płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: 38 numer: 1165/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Pies trafił do naszego Schroniska po zakończonej w Gminie Police kwarantannie, czeka na nowych odpowidzialnych opiekunów, zanających zachowania psów w typie boksera, jest radosnym i żywiołowym zwierzakiem. Quote
tatankas Posted October 2, 2011 Posted October 2, 2011 [quote name='kamilqax95x'] http://www.schronisko.szczecin.pl/pliki/szczecin/479/1127.11.jpg płeć: suka wiek: 2 lata rasa: boks: K-27 numer: 1127/11 sterylizacja/kastracja: tak szczepienia: nie odrobaczenie: nie Suczka trafiła do naszego Schroniska 20.09.2011, została dowieziona przez nasz samochód interwencyjny z Osiedla Leśnego na Bezrzeczu. http://www.schronisko.szczecin.pl/pliki/szczecin/497/1165.11.jpg płeć: pies wiek: 3 lata rasa: boks: 38 numer: 1165/11 sterylizacja/kastracja: nie szczepienia: tak odrobaczenie: nie Pies trafił do naszego Schroniska po zakończonej w Gminie Police kwarantannie, czeka na nowych odpowidzialnych opiekunów, zanających zachowania psów w typie boksera, jest radosnym i żywiołowym zwierzakiem. Dałam dziś cynk jednej pani z Dobrej Szczecińskiej,która była zainteresowana adopcją Gaborka,że są boksie w schronisku,zadzwonię też do pana,który do mnie dzwonił w sprawie Gaborka.Oby oboje sobie któregoś z boksiów wybrali i byłoby super ;) Quote
Recommended Posts