Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no więc w niedzielę jadę po sunię!!!!!! :multi::multi::multi::multi:jestem mega szczęśliwa! Pani trochę wystraszyła się że jesteśmy z jakieś pseudo bo w amoku szczęścia nie zapytaliśmy nawet o cenę :) Ale po dłuższej rozmowie chyba przekonała się że jest wszystko z nami w porzadku:)

Posted

[quote name='Kaaasia']No to super :multi::multi::multi:
Neruś dostanie wcześniejszy prezent świąteczny w postaci siostrzyczki :loveu:
Neruś i my też. Już nie mogę się doczekać :)

[quote name='aniao']Aaaaaa!!!! Super! Ale się cieszę! Nie mogę się doczekać aż ją tu pokażesz :)
a masz już imię? Kurde aaaale zazdroszczę :)
no i gratuluję!
Oczywiście imię było już wymyślone bardzo bardzo dawno. Jednak chcę się przekonać że rzeczywiście do niej pasuje.
[quote name='phase']Wow!!! No to brawo, brawo!! Czekam na więcej wieści. :):)
Jak przyjadę wkleję pierwsze zdjęcia.

to zdjęcie ze strony hodowli

nasze cudo jest trzecie od lewej :loveu: Oczywiście mała już jest większa bo ma 9 tygodni
Jedziemy aż za Warszawę do Radzymina czy jakoś tak.
Jutro jadę kupić wyprawkę dla małej :multi:

Posted

Witam W końcu mogę coś napisać:) najpierw psy szalały a później dogo mi nie działało. A więc tak dzidzia jest już z nami! Jest niesamowita! Rozłąkę z domem zniosła bardzo dobrze. Nie bała się samochodu, większość 3,5 h podróży przespała. W domu Nero wpadł w lekki popłoch, obwąchali się i to raczej sunia bardziej go zaczepiała niż on ją. Wogóle się go nie boi. A nero na razie zdziwiony i obojętny. Najbardziej interesują go nowe zabawki. Zdjęć narazie mało ponieważ kiedy się poznawali to nie chcialam im przeszkadzać aparatem a pożniej sunia zasnęła więc nie chciałam jej lampą po oczach błyskać. No ale nic straconego! Mamy mnóstwo czasu na zdjęcia. No a teraz przedstawiam Wam Verveine Belle Et La Bete (dla nas Tequila :) ) urodzona 10.10.2012.