Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='aniao']O to jeśli chodzi o "do niczego" to ja też się zapisuję :)[/QUOTE]
to witam w klubie :)
[quote name='deer_1987']Juz troche krokusow itp jest, ale drzewa jeszcze tylko paki maja :)[/QUOTE]
to piękne jak wiosna tak budzi się do życia :)

Posted

[quote name='KASIA&TOSIA']już dawno wstałam i nie mam na nic siły nawet na to uśmiechanie się do lustra... to nie mój dzień:(([/QUOTE]
mój też zdecydowanie nie:( dziś w pracy dostałam plan na następny kwartał. Jest niewykonalny :( nie zrobię nawet 50 %

Posted

[SIZE=2][B]Cioteczki kochane może macie jakieś zalegające smycze, obroże, szelki? Każde się przydadzą Fundacji SOS Bokserom. Jeśli zechcecie pomóc tu jest link do wydarzenia[/B][/SIZE] [URL]http://www.facebook.com/events/190355684406751/[/URL]
Ja znalazłam dwie smycze i szelki

Posted

[quote name='deer_1987']A co tu tak cicho?[/QUOTE]

ach bo przez parę dni byłam tak zarobiona że nawet do kompa na chwilę nie zajrzałam a teraz jeszcze jak parkowałam to przerysałam czyiś samochód:shake::shake::shake: nawet nie wiem jak ja to zrobiłam:shake::shake::shake: :wallbash::wallbash::wallbash:on ma solidnie ryśnięty zderzak a ja cały bok :( kurka ryczeć mi się chce! zostawiłam swój numer tel za jego wycieraczką. Ciągle kasy brak a tu jeszcze takie coś:-(:-(

Posted

[quote name='monia&nero']ach bo przez parę dni byłam tak zarobiona że nawet do kompa na chwilę nie zajrzałam a teraz jeszcze jak parkowałam to przerysałam czyiś samochód:shake::shake::shake: nawet nie wiem jak ja to zrobiłam:shake::shake::shake: :wallbash::wallbash::wallbash:on ma solidnie ryśnięty zderzak a ja cały bok :( kurka ryczeć mi się chce! zostawiłam swój numer tel za jego wycieraczką. Ciągle kasy brak a tu jeszcze takie coś:-(:-([/QUOTE]

:glaszcze:

• 2 weeks later...