monia&nero Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 [SIZE=4][B]Pośpij sobie, zastąpię Cię :) [IMG]http://static.tojedobre.pl/0_0_0_2094316843_middle.jpg[/IMG] [/B][/SIZE] Quote
aniao Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 O to jeśli chodzi o "do niczego" to ja też się zapisuję :) Quote
taxelina Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Juz troche krokusow itp jest, ale drzewa jeszcze tylko paki maja :) Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='aniao']O to jeśli chodzi o "do niczego" to ja też się zapisuję :)[/QUOTE] to witam w klubie :) [quote name='deer_1987']Juz troche krokusow itp jest, ale drzewa jeszcze tylko paki maja :)[/QUOTE] to piękne jak wiosna tak budzi się do życia :) Quote
taxelina Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Tak, a jeszcze jak Sherry pomaga w przekopywaniu ogrodka to juz w ogole :diabloti: Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='deer_1987']Tak, a jeszcze jak Sherry pomaga w przekopywaniu ogrodka to juz w ogole :diabloti:[/QUOTE] bo z Sherry to niezła ogrodniczka jest :) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dzień dobry dziewczynki:loveu: Dziś wstajemy i mówimy sobie do lustra jakie jesteśmy piękne i cudowne:evil_lol: Tylko pogoda coś nie nastraja:eviltong: No to miłego dnia :p Quote
KASIA&TOSIA Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 już dawno wstałam i nie mam na nic siły nawet na to uśmiechanie się do lustra... to nie mój dzień:(( Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='KASIA&TOSIA']już dawno wstałam i nie mam na nic siły nawet na to uśmiechanie się do lustra... to nie mój dzień:(([/QUOTE] mój też zdecydowanie nie:( dziś w pracy dostałam plan na następny kwartał. Jest niewykonalny :( nie zrobię nawet 50 % Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [SIZE=2][B]Cioteczki kochane może macie jakieś zalegające smycze, obroże, szelki? Każde się przydadzą Fundacji SOS Bokserom. Jeśli zechcecie pomóc tu jest link do wydarzenia[/B][/SIZE] [URL]http://www.facebook.com/events/190355684406751/[/URL] Ja znalazłam dwie smycze i szelki Quote
monia&nero Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='roadtonowhere']Czekamy na fotki :mad:[/QUOTE] Będą pewnie w weekend:oops: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Ojojoj... dziewczyny nie mówcie, bo ja staram się myśleć pozytywnie;) Ale idzie mi to kiepsko, więc chyba się poddaje:roll: To może dzisiejszy dzień będzie udany? Quote
FredziaFredzia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee'] Ale idzie mi to kiepsko, więc chyba się poddaje:roll:[/QUOTE] Tak nie wolno! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Po 2 miesiącach bez pracy jakoś tak tracę entuzjazm;) Quote
taxelina Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 [quote name='monia&nero']bo z Sherry to niezła ogrodniczka jest :)[/QUOTE] Jest ale tez umie przestac jak sie jej powie :diabloti: Quote
monia&nero Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 [quote name='deer_1987']A co tu tak cicho?[/QUOTE] ach bo przez parę dni byłam tak zarobiona że nawet do kompa na chwilę nie zajrzałam a teraz jeszcze jak parkowałam to przerysałam czyiś samochód:shake::shake::shake: nawet nie wiem jak ja to zrobiłam:shake::shake::shake: :wallbash::wallbash::wallbash:on ma solidnie ryśnięty zderzak a ja cały bok :( kurka ryczeć mi się chce! zostawiłam swój numer tel za jego wycieraczką. Ciągle kasy brak a tu jeszcze takie coś:-(:-( Quote
Alicja Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 [quote name='monia&nero']ach bo przez parę dni byłam tak zarobiona że nawet do kompa na chwilę nie zajrzałam a teraz jeszcze jak parkowałam to przerysałam czyiś samochód:shake::shake::shake: nawet nie wiem jak ja to zrobiłam:shake::shake::shake: :wallbash::wallbash::wallbash:on ma solidnie ryśnięty zderzak a ja cały bok :( kurka ryczeć mi się chce! zostawiłam swój numer tel za jego wycieraczką. Ciągle kasy brak a tu jeszcze takie coś:-(:-([/QUOTE] :glaszcze: Quote
monia&nero Posted April 3, 2012 Author Posted April 3, 2012 [quote name='Alicja']:glaszcze:[/QUOTE] Dzięki Alicja :) wczoraj wieczorem zadzwonił ten gość od samochodu. mamy dzisiaj zobaczyć ten zderzak bo wczoraj było za ciemno. Quote
taxelina Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Tak sie dzieje czasem, nie martw sie, wszysko sie ulozy! Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted April 3, 2012 Posted April 3, 2012 Widzisz Monia teraz jakiś okres beznadziejny, ale będzie lepiej:calus::calus::calus: Głowa do góry, daj znać co z autem. Quote
monia&nero Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 What a ****? gdzie są zdjęcia i posty po 3.04??????:angryy: Quote
Recommended Posts