Kaaasia Posted May 26, 2014 Posted May 26, 2014 Macie super wakacje :multi: Przyznaję że nigdy nie byłam wielką fanką buldogów ale przez Tequilę dziwne myśli mnie nachodzą ;) Quote
monia&nero Posted May 28, 2014 Author Posted May 28, 2014 Kaaasia napisał(a):Macie super wakacje :multi: Przyznaję że nigdy nie byłam wielką fanką buldogów ale przez Tequilę dziwne myśli mnie nachodzą ;) Jak chcesz to podrzucę Ci jeszcze parę zdjęć :) i może pojawi się u Ciebie trzeci piesek :) unikatowydiament napisał(a):podziwiam i jeszcze raz podziwiam:loveu: :) Quote
Alicja Posted June 19, 2014 Posted June 19, 2014 Cudowna ta Twoja gwiazdeczka :loveu: idziecie jak burza :cool2: Quote
phase Posted June 21, 2014 Posted June 21, 2014 Graty!!! :):):) Dzieciaki wyglądają cudownie na morskim tle. :loveu: Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2014 Posted July 7, 2014 witamy się cieplutko,całuski pięknością ślemy:) Quote
Maupa4 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Monika - zdjęcia Tequilli z międzynarodowej wystawy w Starej Miłosnej Quote
maxishine. Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Witamy się w galerii. Piękna Tequilla-weszłam bo zobaczyłam to imię. Taką koteczkę przed chwilką wyadoptowałam do nowego domu ;) Śliczne zdjęcia z nad morza. Gratuluję z wygranej na wystawie :D Quote
Recommended Posts