Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Syla dała mi dzisiaj znać, że Majk ostatecznie w Dzienniku Zachodnim był wczoraj. Miałam co prawda zajęcia i musiałam przez 4 godziny mieć wyłączony tel., ale wydaje mi się, że nikt nie dzwonił. Jutro w gazecie będzie Nesca, a w przyszłym tygodniu Klucha.
Oj Majk... Co Ty masz za pecha... Niech się to wreszcie odwróci!

Posted

[quote name='Bjuta']Syla dała mi dzisiaj znać, że Majk ostatecznie w Dzienniku Zachodnim był wczoraj. Miałam co prawda zajęcia i musiałam przez 4 godziny mieć wyłączony tel., ale wydaje mi się, że nikt nie dzwonił. Jutro w gazecie będzie Nesca, a w przyszłym tygodniu Klucha.
Oj Majk... Co Ty masz za pecha... Niech się to wreszcie odwróci![/QUOTE]

qrczę no.. Nie wierzę, że znowu nic :-(

Posted

Czuję się idiotycznie na tym wątku. Przecież ludzie się powinni o Majka bić!!! A ja za każdym razem, jak mu wznawiam allegro, albo coś to się czuję jak petent. Przecież Majk to super pies! On powinien przebierać w ludziach! Tyle razy pisałam tu skomlące posty, a to przecież do dumnego Majka wcale a wcale nie pasuje!

Posted

[quote name='Bjuta']Czuję się idiotycznie na tym wątku. Przecież ludzie się powinni o Majka bić!!! A ja za każdym razem, jak mu wznawiam allegro, albo coś to się czuję jak petent. Przecież Majk to super pies! On powinien przebierać w ludziach! Tyle razy pisałam tu skomlące posty, a to przecież do dumnego Majka wcale a wcale nie pasuje![/QUOTE]

Popieram w 100% !!!! O Majka to powinni się bić,a nie....:shake:

Posted

ostatnio jedna Pani dzwoniła do schroniska i pytała o niego i Cezara, ale psiaka zamierza adoptować dopiero w przyszłym roku... Zawsze to jakieś zainteresowanie :roll::roll: