Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz zjeść Majkowi Mikołaja nie dam, ale muszę sobie to obmyślić w mojej główce... i tak nie prędko się pojawię z Mikolajem schronisku ;-( Nie mam kiedy za bardzo. Jeśli trochę lepiej sie poczuje to pojadę sama, bo moje psiaki już jakiś czas nie były i muszę zrobić spacery, a Mikołaj jednak będzie mi w tym trochę przeszkadzał.

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Beatkaa']Mysiu,musisz bardzo kochać swoją pracę :):)[/QUOTE]

wiesz ja tam nie przyszłam do pracy, po prostu tak mi się się zostało ;) Od 10 lat czy już pracowałam czy jeszcze nie pracowałam byłam równie często, bo kocham te zwierzaki i jestem pewna, że nie potrafię bez nich żyć :oops:
A praca mnie ogólnie wkurza :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']wiesz ja tam nie przyszłam do pracy, po prostu tak mi się się zostało ;) Od 10 lat czy już pracowałam czy jeszcze nie pracowałam byłam równie często, bo kocham te zwierzaki i jestem pewna, że nie potrafię bez nich żyć :oops:
A praca mnie ogólnie wkurza :evil_lol:[/QUOTE]

Jasne,ja to oczywiście rozumiem ;)

Posted

[quote name='Naklejka']Myślałam, że Majka ktoś zaadoptował, ale jednak nie... on był na tak dłuugim spacerku....
Majk ma też koleżankę w boksie, jak się nie mylę to Obsesja jest :D[/QUOTE]

tak Obsesja :) a kto go zabrał na taki super spacerek? ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Kurczę,sama już nie wiem :evil_lol:[/QUOTE]

jak byłam jeszcze przed urlopem to wiem, że Amanda z nim wychodziła codziennie, ale mogło coś się zmienić ;) teraz w piątek widziałam, że Justyna szła z Obsesja to może i z Majkiem też wychodzi ;)

Posted

[quote name='Naklejka']To w takim razie Amanda była, bo Ona go zawsze zabiera, Dżoplin też był, no i Obsesja, Nuno z taką Panią ( też nie wiem kto to :D )[/QUOTE]

no to własnie pewnie Justyna ;)

to sie wyjaśniło ;)

Posted

[quote name='Beatkaa']Ja nie wiem skąd ja tą Magdę wzięłam :D:D:D[/QUOTE]

chyba jedyną wolontariuszka o tym imieniu jest teraz "moja" Madzia, ale ona chora od miesiąca, a i z Majkiem tez by nie poszła, bo mamy "swoje"psiaki :cool3:

no nic, nie ważne już ;)