Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 wiesz zjeść Majkowi Mikołaja nie dam, ale muszę sobie to obmyślić w mojej główce... i tak nie prędko się pojawię z Mikolajem schronisku ;-( Nie mam kiedy za bardzo. Jeśli trochę lepiej sie poczuje to pojadę sama, bo moje psiaki już jakiś czas nie były i muszę zrobić spacery, a Mikołaj jednak będzie mi w tym trochę przeszkadzał. Quote
Bjuta Posted August 10, 2011 Author Posted August 10, 2011 Mysiu, a Ty masz jakieś odczulacze? Ja przez lata kichałam latem do upadłego a w sumie banalny alertec mi wystarczył... Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 tak, tak już działam - zyrtec + wapno ;);) Quote
Beatkaa Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 [quote name='Mysia_']tak, tak już działam - zyrtec + wapno ;);)[/QUOTE] zdrówka kochana :* Quote
Mysia_ Posted August 10, 2011 Posted August 10, 2011 dzięki :loveu: Już jest chyba lepiej, mam taka nadzieję :roll: Chciałabym w piątek do schroniska sie wybrać... Quote
ania > Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 [quote name='Mysia_']Już jest chyba lepiej, mam taka nadzieję :roll: Chciałabym w piątek do schroniska sie wybrać...[/QUOTE] i co, wybierasz się? :) Quote
Mysia_ Posted August 11, 2011 Posted August 11, 2011 ania >;17424054 napisał(a):i co, wybierasz się? :) tak :) Już lepiej się czuje to myślę, że dam radę :) Quote
Bjuta Posted August 12, 2011 Author Posted August 12, 2011 Mysiu, urlop to jest takie coś że się do pracy nie chodzi! :shake: Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Bjuta']Mysiu, urlop to jest takie coś że się do pracy nie chodzi! :shake:[/QUOTE] ojjjjjj :oops: Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 Mysiu,musisz bardzo kochać swoją pracę :):) Quote
Mysia_ Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Beatkaa']Mysiu,musisz bardzo kochać swoją pracę :):)[/QUOTE] wiesz ja tam nie przyszłam do pracy, po prostu tak mi się się zostało ;) Od 10 lat czy już pracowałam czy jeszcze nie pracowałam byłam równie często, bo kocham te zwierzaki i jestem pewna, że nie potrafię bez nich żyć :oops: A praca mnie ogólnie wkurza :evil_lol: Quote
Beatkaa Posted August 13, 2011 Posted August 13, 2011 [quote name='Mysia_']wiesz ja tam nie przyszłam do pracy, po prostu tak mi się się zostało ;) Od 10 lat czy już pracowałam czy jeszcze nie pracowałam byłam równie często, bo kocham te zwierzaki i jestem pewna, że nie potrafię bez nich żyć :oops: A praca mnie ogólnie wkurza :evil_lol:[/QUOTE] Jasne,ja to oczywiście rozumiem ;) Quote
Naklejka Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Myślałam, że Majka ktoś zaadoptował, ale jednak nie... on był na tak dłuugim spacerku.... Majk ma też koleżankę w boksie, jak się nie mylę to Obsesja jest :D Quote
Mysia_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Naklejka']Myślałam, że Majka ktoś zaadoptował, ale jednak nie... on był na tak dłuugim spacerku.... Majk ma też koleżankę w boksie, jak się nie mylę to Obsesja jest :D[/QUOTE] tak Obsesja :) a kto go zabrał na taki super spacerek? ;) Quote
Ingrid44 Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ale Majkus ma teraz super. Ciagle jakas kochana cioteczka zabiera go na spacerek :) :) :) Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Mysia_']tak Obsesja :) a kto go zabrał na taki super spacerek? ;)[/QUOTE] Hmm Magda?:roll: Nie wiem czy dobrze pamiętam imię,taka blondynka :):):) Quote
Mysia_ Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Beatkaa']Hmm Magda?:roll: Nie wiem czy dobrze pamiętam imię,taka blondynka :):):)[/QUOTE] no to może Amanda? ;) Quote
Beatkaa Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Mysia_']no to może Amanda? ;)[/QUOTE] Kurczę,sama już nie wiem :evil_lol: Quote
Mysia_ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Beatkaa']Kurczę,sama już nie wiem :evil_lol:[/QUOTE] jak byłam jeszcze przed urlopem to wiem, że Amanda z nim wychodziła codziennie, ale mogło coś się zmienić ;) teraz w piątek widziałam, że Justyna szła z Obsesja to może i z Majkiem też wychodzi ;) Quote
Naklejka Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 To w takim razie Amanda była, bo Ona go zawsze zabiera, Dżoplin też był, no i Obsesja, Nuno z taką Panią ( też nie wiem kto to :D ) Quote
Mysia_ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Naklejka']To w takim razie Amanda była, bo Ona go zawsze zabiera, Dżoplin też był, no i Obsesja, Nuno z taką Panią ( też nie wiem kto to :D )[/QUOTE] no to własnie pewnie Justyna ;) to sie wyjaśniło ;) Quote
Bjuta Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Jak dobrze, że ma kogoś na długaśne spacery! :) Quote
Beatkaa Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Ja nie wiem skąd ja tą Magdę wzięłam :D:D:D Quote
Mysia_ Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Beatkaa']Ja nie wiem skąd ja tą Magdę wzięłam :D:D:D[/QUOTE] chyba jedyną wolontariuszka o tym imieniu jest teraz "moja" Madzia, ale ona chora od miesiąca, a i z Majkiem tez by nie poszła, bo mamy "swoje"psiaki :cool3: no nic, nie ważne już ;) Quote
Recommended Posts