Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_Goldenek2 napisał(a):
Wizyta ok. Rodzina bardzo sympatyczna i poukładana. Małżeństwo z 20-letnią córką, bardzo aktywnie spędzający wolny czas. Obecnej właścicielce Atosa Państwo też przypadło do gustu. Sprawozdanie z wizyty przedstawiłam dziewczynom z Szansy. Przedyskutujemy i podejmiemy decyzję. Oczywiście tutaj też napiszę :).

Czekamy :)

• Replies 107
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Atos ma dom :multi::multi::multi::multi:

Dzisiaj spotkałam się z Moniką i Joanną i została podpisana umowa adopcyjna. Atos już został w nowym domku. Nie obyło się bez paru łez, no bo cztery baby to zaraz płaczą. Uspakajam, że wszystko było w granicach zdrowego rozsądku, aby nie zdenerwować Atosa. Atos bez problemu został w nowym domku karmiony smaczkami przez córkę Moniki.
Trzymamy kciuki za Atosa (aby szybko się zaklimatyzował) i za nową Szansową Rodzinkę.

Posted

[quote name='_Goldenek2']Atos ma dom :multi::multi::multi::multi:

Dzisiaj spotkałam się z Moniką i Joanną i została podpisana umowa adopcyjna. Atos już został w nowym domku. Nie obyło się bez paru łez, no bo cztery baby to zaraz płaczą. Uspakajam, że wszystko było w granicach zdrowego rozsądku, aby nie zdenerwować Atosa. Atos bez problemu został w nowym domku karmiony smaczkami przez córkę Moniki.
Trzymamy kciuki za Atosa (aby szybko się zaklimatyzował) i za nową Szansową Rodzinkę.
Super ,ale się ciesze :multi:
:loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawiałam telefonicznie z nową panią Atosa. Atos przechodzi kurację odchudzającą. Jest trochę kłopotu ze spacerami, bo chce zjeść wszystkie napotkane psy. Pani radzi sobie w ten sposób, że uprzedza Atosika, że idzie pies.... Podobno go to uspakaja. Poza tym wszystko ok. Kot żyje i ma się nieźle ;). Umówiłam się z panią, że za miesiąc wpadnę na wizytę poadopcyjną. Chcę dać Im te 6 tygodni na pełną aklimatyzację psiaka :)