Ellig Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 _Goldenek2 napisał(a):Wizyta ok. Rodzina bardzo sympatyczna i poukładana. Małżeństwo z 20-letnią córką, bardzo aktywnie spędzający wolny czas. Obecnej właścicielce Atosa Państwo też przypadło do gustu. Sprawozdanie z wizyty przedstawiłam dziewczynom z Szansy. Przedyskutujemy i podejmiemy decyzję. Oczywiście tutaj też napiszę :). Czekamy :) Quote
_Goldenek2 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 Atos ma dom :multi::multi::multi::multi: Dzisiaj spotkałam się z Moniką i Joanną i została podpisana umowa adopcyjna. Atos już został w nowym domku. Nie obyło się bez paru łez, no bo cztery baby to zaraz płaczą. Uspakajam, że wszystko było w granicach zdrowego rozsądku, aby nie zdenerwować Atosa. Atos bez problemu został w nowym domku karmiony smaczkami przez córkę Moniki. Trzymamy kciuki za Atosa (aby szybko się zaklimatyzował) i za nową Szansową Rodzinkę. Quote
Borówka16 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 [quote name='_Goldenek2']Atos ma dom :multi::multi::multi::multi: Dzisiaj spotkałam się z Moniką i Joanną i została podpisana umowa adopcyjna. Atos już został w nowym domku. Nie obyło się bez paru łez, no bo cztery baby to zaraz płaczą. Uspakajam, że wszystko było w granicach zdrowego rozsądku, aby nie zdenerwować Atosa. Atos bez problemu został w nowym domku karmiony smaczkami przez córkę Moniki. Trzymamy kciuki za Atosa (aby szybko się zaklimatyzował) i za nową Szansową Rodzinkę. Super ,ale się ciesze :multi: :loveu: Quote
Borówka16 Posted October 19, 2010 Posted October 19, 2010 I oczywiście trzymam bardzo mocno :thumbs::thumbs::thumbs: Quote
_Goldenek2 Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Rozmawiałam telefonicznie z nową panią Atosa. Atos przechodzi kurację odchudzającą. Jest trochę kłopotu ze spacerami, bo chce zjeść wszystkie napotkane psy. Pani radzi sobie w ten sposób, że uprzedza Atosika, że idzie pies.... Podobno go to uspakaja. Poza tym wszystko ok. Kot żyje i ma się nieźle ;). Umówiłam się z panią, że za miesiąc wpadnę na wizytę poadopcyjną. Chcę dać Im te 6 tygodni na pełną aklimatyzację psiaka :) Quote
nina_q Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Późno czytam ale rewelacyjne wiesci :multi: Quote
_Goldenek2 Posted October 31, 2010 Posted October 31, 2010 Mam nadzieję, że Atos da się poznać ze swej lepszej strony, a Pani wykaże się cierpliwością. Tego obojgu życzę :) Quote
Recommended Posts