Edi100 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 agusiazet napisał(a):O Rysiula, niestety, zero zapytań:( Ale ma obserwatora na allegro! Oj to kciuki kciuki trzymamy!!! Och niech ten Piękny Ryszard znajdzie już swój dom! Quote
agusiazet Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Niestety obserwator Rysia zniknął:( Quote
Edi100 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 agusiazet napisał(a):Niestety obserwator Rysia zniknął:( O kuchnia:( Moze poproszę dziewczyny z maiu o pomoc w szukaniu domku. Quote
agusiazet Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Obserwator z allegro powrócił! Ciekawe, czy ten sam! Quote
agusiazet Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Przystojny Rysio na pierwszą! A obserwatorów jest już dwóch:) Quote
Edi100 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 agusiazet napisał(a):Przystojny Rysio na pierwszą! A obserwatorów jest już dwóch:) No i oby, oby w tych obserwatorach domek się ujawnił! Quote
kaskadaffik Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zmarł Pepek w sobotę, kolega Rysia:( Chociaż na koniec dostał trochę miłości i zaznał co to wygodne życie :) Doktor mówił o Pepku, że nawet ciężko określić jak stary to kocur..... Pepku śpij sobie spokojnie Kocinko (*) () (*) Quote
agusiazet Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Pepciu [*], choć na ostatnie chwile życia miałeś dom!!! Śpij spokojnie! Quote
Edi100 Posted February 21, 2011 Author Posted February 21, 2011 kaskadaffik napisał(a):Zmarł Pepek w sobotę, kolega Rysia:( Chociaż na koniec dostał trochę miłości i zaznał co to wygodne życie :) Doktor mówił o Pepku, że nawet ciężko określić jak stary to kocur..... Pepku śpij sobie spokojnie Kocinko (*) () (*) Bardzo mi przykro:( Quote
agusiazet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Odezwał się bardzo fajny domek dla Rysia z okolic Gdańska! Edi, jeśli możesz to zmień tytuł, że szukamy osoby do wizyty przed adopcją!!! Poza tym mamy transport w najbliższą niedzielę do Poznania (darmowy) i trzeba by znaleźć kogoś, kto zawiezie Rysia dalej. Pani deklaruje się podjechać po niego tak do 250 kilometrów w obie strony!!! Quote
agusiazet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Jak znaleźć na forum ludzi z Gdańska? Quote
Edi100 Posted February 22, 2011 Author Posted February 22, 2011 agusiazet napisał(a):Jak znaleźć na forum ludzi z Gdańska? Ja już poprosiłam na innym wątku cioteczki i szukam dalej! Rysio kciuki trzymam! Quote
agusiazet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 To są okolice Gdańska, jutro zadzwonię i dopytam! Quote
Korenia Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Szukaj może ludzi z okolic trójmiasta, ja wiem, że stamtąd jest Cienka, jamnicze i inne baskowe ciotki, może pomogą? Quote
Ulka18 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='agusiazet']Jak znaleźć na forum ludzi z Gdańska? Trzeba wejsc w wyszukiwarke listy uzytkownikow i wpisac miejscowosc : Gdansk. Wydaje mi sie, ze Brazowa1 jest z Trojmiasta. Tu cala lista wg ilosci postow. http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=gda%C5%84sk&order=desc&sort=posts&pp=50 Nie boicie sie wiezc kota przez cala Polske? Przeciez tam na pewno sa tez takie burasy, dziwne, ze ktos nie znalazl kota na miejscu. Po artykule w MP nt. dalekich adopcji jestem przeczulona. Quote
agusiazet Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Stąd wolałabym wizytę zrobić, ale, ku mojemu zdumieniu, wszyscy poproszeni, odmawiają! I jeszcze dziwią się, że ich proszę, bo oni dla kogoś nie robią. Jestem zdumiona! Pani powiedziała, że tak wyglądał jej kot, który odszedł i miał identycznie wojowniczy charakter! Quote
Ulka18 Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 To dziwne, ze tak sie zachowuja dogomaniacy. Moze to jakas sitwa polnocna jest, ktora innym rejonom PL nie pomaga :-( Takie Niemcy polnocne w porownaniu do poludnia. Quote
agusiazet Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 Niestety z długiej listy aktywnych dogomaniaków z okolic Gdańska nikt nie zgodził się pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcją! Przeraziło mnie to:( Nie udało mi się też znaleźć żadnego transportu z Poznania w okolice nad morzem, gdzie Pani może dojechać! Stąd na razie Rysio zostaje w hotelu:( Smutne to jest bardzo:(:(:( Quote
Edi100 Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 agusiazet napisał(a):Niestety z długiej listy aktywnych dogomaniaków z okolic Gdańska nikt nie zgodził się pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcją! Przeraziło mnie to:( Nie udało mi się też znaleźć żadnego transportu z Poznania w okolice nad morzem, gdzie Pani może dojechać! Stąd na razie Rysio zostaje w hotelu:( Smutne to jest bardzo:(:(:( Jejku, tak mi przykro:( Ja poprosiłam cioteczki by na miau zapytały. Quote
kaskadaffik Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 O nie wierzę, jak do mnie ktoś dzwonił to zawsze na drgui dzień starałam się iść i nawet nie patrzyłam skąd kto jets...... zdumiło mnie to bardzo. przykre.... Quote
agusiazet Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Na tę chwilę Pani nie odbiera telefonu:( Chciałam dostać dokładny adres i dopytać, czy Pani podjedzie po kota do Szczecina! Quote
agusiazet Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 Pani oddzwoniła, do Szczecina, bo taki transport znalazłam, po kota nie pojedzie, ale może odebrać go z Poznania za parę tygodni! Quote
Edi100 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 agusiazet napisał(a):Pani oddzwoniła, do Szczecina, bo taki transport znalazłam, po kota nie pojedzie, ale może odebrać go z Poznania za parę tygodni! Ale Pani chętna nadal, dobrze rozumiem? Czyli gdyby była i wizyta przed adopcyjna i transport to Rysio szybciej byłby w domku? Quote
agusiazet Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Do zrobienia wizyty nikogo nie znalazłam. Pani mieszka w Tczewie! Transport do Poznania odpadł, bo nie ma go kto odebrać i zawieźć do Tczewa, do Szczecina Pani nie pojedzie, więc nie wiem jak tu pomóc, bo to nie tylko ja się muszę wysilać, ale i Pani wykazać trochę dobrej woli. Nie wiem, może transport do Poznania trafi się w odpowiednim czasie dla Pani, na razie Rysio zostaje w hotelu![/FONT] Quote
kaskadaffik Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Do Poznania to go Asia zawiezie tylko co dalej, często będzie teraz jeżdziła, to się może cos by dograło, ale żeby kocisko tam bez opcji zostało... Quote
Recommended Posts