Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

agusiazet napisał(a):
O Rysiula, niestety, zero zapytań:( Ale ma obserwatora na allegro!

Oj to kciuki kciuki trzymamy!!! Och niech ten Piękny Ryszard znajdzie już swój dom!

• Replies 315
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zmarł Pepek w sobotę, kolega Rysia:( Chociaż na koniec dostał trochę miłości i zaznał co to wygodne życie :) Doktor mówił o Pepku, że nawet ciężko określić jak stary to kocur..... Pepku śpij sobie spokojnie Kocinko (*) () (*)

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Zmarł Pepek w sobotę, kolega Rysia:( Chociaż na koniec dostał trochę miłości i zaznał co to wygodne życie :) Doktor mówił o Pepku, że nawet ciężko określić jak stary to kocur..... Pepku śpij sobie spokojnie Kocinko (*) () (*)

Bardzo mi przykro:(
  • Posted

Odezwał się bardzo fajny domek dla Rysia z okolic Gdańska! Edi, jeśli możesz to zmień tytuł, że szukamy osoby do wizyty przed adopcją!!! Poza tym mamy transport w najbliższą niedzielę do Poznania (darmowy) i trzeba by znaleźć kogoś, kto zawiezie Rysia dalej. Pani deklaruje się podjechać po niego tak do 250 kilometrów w obie strony!!!

Posted

agusiazet napisał(a):
    Jak znaleźć na forum ludzi z Gdańska?

Ja już poprosiłam na innym wątku cioteczki i szukam dalej!
    Rysio kciuki trzymam!

Posted

[quote name='agusiazet']Jak znaleźć na forum ludzi z Gdańska? Trzeba wejsc w wyszukiwarke listy uzytkownikow i wpisac miejscowosc : Gdansk. Wydaje mi sie, ze Brazowa1 jest z Trojmiasta.

Tu cala lista wg ilosci postow.
    http://www.dogomania.pl/memberlist.php?&field2=gda%C5%84sk&order=desc&sort=posts&pp=50

Nie boicie sie wiezc kota przez cala Polske? Przeciez tam na pewno sa tez takie burasy, dziwne, ze ktos nie znalazl kota na miejscu. Po artykule w MP nt. dalekich adopcji jestem przeczulona.

Posted

Stąd wolałabym wizytę zrobić, ale, ku mojemu zdumieniu, wszyscy poproszeni, odmawiają! I jeszcze dziwią się, że ich proszę, bo oni dla kogoś nie robią. Jestem zdumiona!

Pani powiedziała, że tak wyglądał jej kot, który odszedł i miał identycznie wojowniczy charakter!

Posted

Niestety z długiej listy aktywnych dogomaniaków z okolic Gdańska nikt nie zgodził się pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcją! Przeraziło mnie to:( Nie udało mi się też znaleźć żadnego transportu z Poznania w okolice nad morzem, gdzie Pani może dojechać! Stąd na razie Rysio zostaje w hotelu:( Smutne to jest bardzo:(:(:(

Posted

agusiazet napisał(a):
    Niestety z długiej listy aktywnych dogomaniaków z okolic Gdańska nikt nie zgodził się pomóc w przeprowadzeniu wizyty przed adopcją! Przeraziło mnie to:( Nie udało mi się też znaleźć żadnego transportu z Poznania w okolice nad morzem, gdzie Pani może dojechać! Stąd na razie Rysio zostaje w hotelu:( Smutne to jest bardzo:(:(:(

Jejku, tak mi przykro:(
    Ja poprosiłam cioteczki by na miau zapytały.

Posted

agusiazet napisał(a):
    Pani oddzwoniła, do Szczecina, bo taki transport znalazłam, po kota nie pojedzie, ale może odebrać go z Poznania za parę tygodni!

Ale Pani chętna nadal, dobrze rozumiem?
    Czyli gdyby była i wizyta przed adopcyjna i transport to Rysio szybciej byłby w domku?

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Do zrobienia wizyty nikogo nie znalazłam. Pani mieszka w Tczewie! Transport do Poznania odpadł, bo nie ma go kto odebrać i zawieźć do Tczewa, do Szczecina Pani nie pojedzie, więc nie wiem jak tu pomóc, bo to nie tylko ja się muszę wysilać, ale i Pani wykazać trochę dobrej woli. Nie wiem, może transport do Poznania trafi się w odpowiednim czasie dla Pani, na razie Rysio zostaje w hotelu![/FONT]