Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nike się przypomina..w wiosennym słońcu :)
[img]https://lh3.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/Tbv7T_q88MI/AAAAAAAAxCk/eGL7jRYku2c/IMG_2487.JPG[/img]

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Może ja napiszę :)

U Najci wszystko w porządku, tylko ostatnio bardzo schudła. Jest już starsza, ma małe szanse na adopcję, kurcze bardzo przydałby się dla niej DT już nawet nie mówiąc o DS :(

Dzisiaj jak byłam na boksach to myślałam, że coś mnie trafi:angryy::mad:, spodobała się jednej parze, mówili, że bardzo fajna bo duża itp, nie przeszkadzało im, że jest agresywna do innych psów, ale jak tylko zobaczyli jej wiek na wizytówce to powiedzieli, pozwolę sobie zacytować "co cie kochanie popie...liło, ja nie chce takiego starego psa, ile on u nas będzie ze 2 lata i zdechnie, chodź idziemy jakieś młode poszukać", od takich komentarzy aż się niedobrze robi :angryy: Nie wiedzą, że pies może dorzyć nawet 20 lat :/

W końcu wybrali takiego młodego psiaka w typie owczarka, ciekawa jestem czy za ile im się znudzi:angryy:

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dzisiaj z Najką na spacerze :) Muszę powiedzieć, że to naprawdę świetna sunia. Idealnie chodzi na smyczy, lubi się uczyć i jest bardzo usłuchana :) Gdyby nie ta agresja do innych psów, byłaby naprawdę cudowna, choć nad jej agresją może dałoby się popracować... tak poza tym świetnie bawiła się piłeczką i widać, że jest spragniona kontaktu z człowiekiem.

Hooop do góry! :)

• 2 weeks later...
Posted

A u Najki bez zmian :( ciagle siedzi w schronie i tylko patrzy smutnymi oczami...kto pokocha 8 letnią sunie?

do człowieka jest super, łagodna, kochająca...
do psów jest wporządku, pierwsza nie atakuje
do suczek...jest lepiej, ale i tak trzeba na nią uważać

wyszła dziś z Kamilą, była na spacerze w lesie (dwa razy) a potem siedziały sobie razem pod drzewem i cieszyły się z odrobiny cienia :)

był tez czas na pieszczoty

i na szkolenie --> przybij

łapa

i Najka lubi wodę :D niestety nie zdążyłam zrobić fajnych zdjęć (pod słońce się nie da :D)

Posted

Jak, co? Skąd wiesz? Gdzie poszła?
Napisz szybko proszę !!!!!!!

EDIT:
Aaa już wiem przeczytałam na meilu :)

Ale super, nareszcie się psince udało:multi::multi:Już nie wyjdę z nią na spacer :(, ale to dobrze :D