Misiek89 Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Witam wszystkich dogomaniaków:loveu: Chciałbym wam przedstawić istotkę którą mam przyjemność spędzać czas w schronisku;) Jest to ośmioletnia sunia, mieszaniec, nie powiem bo jest dosyć duża jak na swoją rasę :lol::lol::lol: Co do imienia to mam nie lada dylemat. Myślałem, że jest bezimienna i nazwałem ją jakże oryginalnie :evil_lol: Neska. Jak się później okazało owa sunia ma już imię. Nike [ czyt. nike albo najka jak kto woli:evil_lol:] No ale niestety nie reaguje na żadne z nich:angryy: No ale od tego jesteśmy w schronie, żeby się tego nauczyły;) Niestety jej historia jest smutna:-(:-( Cała "akcja" zaczęła się w roku 2003 kiedy to jakiś osobnik podający się za człowieka zaadoptował sobie ze schroniska Nike. Wydawałoby się:"Koniec schroniska!!" No ale jak to z ludźmi bywa często gęsto im się zmienia, że tak powiem gust no i Nike 5.03.2010 znowu trafiła do tego samego schronu z którego została wzięta(sick) "Najlepsze" jest w tym wszystkim to, że nie było konkretnego powodu aby ją oddać. Po prostu facet przyszedł, powiedział: "Oddaję ją, bo tak!" i tyle po nim.. Brak słów wytłumaczenia bo nie ma wytłumaczenia dla takich ludzi. Nie ma co płakać :p SZUKAMY JEJ NOWEGO DOMU!! Quote
Misiek89 Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Zapomniałem o sweet foteczkach :D Co prawda nie w lustrze ale równie fajne :D:D:D Quote
Igiełka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Piękna sunia- niektórzy nie zasługują na wiernego Przyjaciela. Quote
Istar19 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 hop hop nikt tu nie zagląda, wszyscy zapomnieli a Nike nadal szuka domu :( zdjęcia z zimy [img]https://lh3.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TSiCOo28jDI/AAAAAAAATPs/IBh7jNJ86pY/s512/PICT0258.JPG[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TSiCQWm_jRI/AAAAAAAATP4/_AqwoF5dSNQ/s512/PICT0261.JPG[/img] i jeszcze zdjęcie z jesieni chyba [img]https://lh4.googleusercontent.com/_Qbj5mfb9LrQ/TLBuEQ3ijKI/AAAAAAAAOAY/SlGEDgHCBDY/s640/Obraz%20015.jpg[/img] Quote
Istar19 Posted February 1, 2011 Posted February 1, 2011 tak, prawie w każdą sobotę i często w czwartek, tylko chyba sam zapomniał o istnieniu dogo..a Nike to na prawdę sympatyczna , dojrzała sunia...tylko mało kto idący do schroniska chce adoptować dorosłego psa Quote
Istar19 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nike nie jest już taką wesołą suczką, jak w lato..ale kto jest w te ponure dni? Tak bardzo przydałby sie jej dom... Quote
__Lara Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 Rzeczywiście jest smutna :( Marzenko, nie wiesz czy Michał ją ogłasza? Quote
Istar19 Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 ogłaszał, teraz nie miał ostatnio czasu i ogłoszenia straciły ważność. Powiedział że zrobi kilka ogłoszeń za parę dni. Sama bym porobiła ogłoszenia..ale ostatni mało mnie na komputer wpuszczają... Quote
Igiełka Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 wspaniała sunieczka tylko ten jedyny dobry dom potrzebny.. Quote
__Lara Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 To ja się postaram na dniach o ogłoszenia. Podnoście proszę chociaż wątek żeby nie umknął. Quote
joana Posted February 15, 2011 Posted February 15, 2011 co u psinki? bardzo jest ładna...mam nadzieję że znajdzie domek Quote
Istar19 Posted March 7, 2011 Posted March 7, 2011 zdjęcia z dnia otwartego..Nike to juz taka psia staruszka :( tutaj widać jak strasznie jest chuda...a w boskie jest chyba sama więc jedzenia ma pod dostatkiem .. Quote
__Lara Posted March 8, 2011 Posted March 8, 2011 A tam staruszka :) dla mnie to wciąż piękny pies, tylko trzeba mu powera w postaci domku :) Quote
kimiji Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Allegro Najki: http://allegro.pl/show_item.php?item=1531426956 Quote
kimiji Posted April 26, 2011 Posted April 26, 2011 Najcia hop do góry, może ktoś cię wypatrzy:) Quote
Recommended Posts