Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobre wieści!
Maniek/Weron ma DOM! Starsza Pani i jej córka dziś zyskały wspaniałego przyjaciela :)
Maluszka można zdjąć z ogłoszeń.

Wtorek to oficjalny dzień adopcji Diega... w zasadzie można go też zdjąć.

W środę zabieg ma Ela i tego samego dnia (choć osobiście wolałabym ją przetrzymać dobę po zabiegu) rozpoczyna nowe życie w swoim własnym domku.

DZIĘKUJĘ za współpracę

P.S. zgłoszę się po wykopaliskach, a przez Karolinkę pod koniec tygodnia coś podam ;-)

Posted

Elcia zostaje u mnie na obserwacji przez dobę po zabiegu a potem stały domek i długie, szczęśliwe psie życie przed nią!
Trzymajcie kciuki za tą pannę (i mnie, bym z nerwów nie padła w lecznicy :oops:)

W jakim stanie jesteście z szukaniem domków dla dzieciaczków?

Posted

hm nie wiem dokladnie ale danusia mowila cos ze szczeniory niby juz zarezerwowane ale wiecie jak to jest - nie sciagamy bo roznie bywa ktos moze sie rozmyslic. mamy jeszcze 5 małych klusek( biszkoptowo-szarawych) z mamusia ale one sa jeszcze za malutkie musza jeszcze troszke pobyc z mama ktora notabene nie ma pokarmu wiec karmimy mlekiem- sa 4 dziewuchy i jeden rodzynek:)-oczywscie najchudszy bo kobitki do miski nie dopuszczaja:) ale wszystkie sliczne podrosna damy foty

Posted

Kasia zaszczepiła dzisiaj większośc psów i kotów na wirusówki. chwała Jej za to... ale niestety teraz konto puste a mamy masę długów, jak tylko znajde odrobine czasu , przygotuje bazarki, uzbieralo sie juz sporo różnego rodzaju drobiazgów. pomożecie reklamować????

Posted

Szukałam przez chwilkę i nie znalazłam, ale przyznaję nie poświęciłam na to zbyt wiele czasu... :oops:
Czy schronisko z Oświęcimia ma swój wątek na dogo w dziale "na bezdomne psy" (czy na schroniska? wiecie o co chodzi ;-) )

Posted

DorkaWD napisał(a):
Szukałam przez chwilkę i nie znalazłam, ale przyznaję nie poświęciłam na to zbyt wiele czasu... :oops:
Czy schronisko z Oświęcimia ma swój wątek na dogo w dziale "na bezdomne psy" (czy na schroniska? wiecie o co chodzi ;-) )

yyyy założyłam wątek tylko w dziale "psy do adopcji/znalezione"

Posted

halka7 napisał(a):
Na bazarku można wykupić pakiet ogłoszeń. Któremu psikowi jest on najpilniej potrzebny?

musze pogadac z danusia przez to chorubsko nie jestem na biezaco kurcze. i nie wiem dokladnie bo jak wspominalam wczesniej szczeniory niby byly zarezerwowane ale jak to czasem bywa ktos moze sie rozmyslic. Zapytam o Ankarke

Posted

Ankarka jest zarezerwowna przez...3 osoby:) czekamy tylko az skonczy jej sie cieczka, sterylka, reamputacja i hops do DOMKU:)

a ogłoszenie ? hmm mysle , że można je spokojnie przeznaczyc na innego psiaka bonasze szczeniaki maja juz zaklepane domki

Posted

danal1983 napisał(a):
Ankarka jest zarezerwowna przez...3 osoby:) czekamy tylko az skonczy jej sie cieczka, sterylka, reamputacja i hops do DOMKU:)

a ogłoszenie ? hmm mysle , że można je spokojnie przeznaczyc na innego psiaka bonasze szczeniaki maja juz zaklepane domki

no to super! bo miała mała obserwatorów, a szczeniory też :)

Posted

Wczoraj w nocy trafiła do mnie maleńka sunia, ma jakieś 4 tyg. i została wyrzucona - przerzucana z miejsca na miejsce wylądowała w... Urzędzie Miasta, potem w lecznicy. Nikt nie miał serca wysłać jej do schroniska (Mysłowice), to byłby jej błyskawiczny koniec.
Jeszcze sama za dobrze nie potrafi nawet jeść i bardzo tęskni za mamusią - na szczęście moja Megi ją zaadoptowała i pozwala się cyckać itd :)
Za ok 3 tyg dzieciątko będzie do adopcji, po szczepieniach, odrobaczeniu i z kuponem na darmową sterylkę w Chrzanowie :) więc gdybyście mieli więcej dobrych domków niż szczeniorków, to pamiętajcie o mojej małej... Nie ma jeszcze imienia, jest czarna podpalana i będzie średnia.

Posted

ula daj jakies zdjecia to ja tez zrobie ogloszenia- osobiscie opanowuje alegratke i adopcja psa:) tam moge zrobic ale o malej bedziemy pamietaly oczywiscie:)imie sie nasunie jak zobaczymy kluseczke:)

Posted

Dziękuję!
Założyłam dziecku wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/192030-Mam-tylko-4-tygodnie-a-oni-zabrali-mnie-od-mamy-i-wyrzucili...-%28-sunia-Chrzan%C3%B3w?p=15299243#post15299243[/url]
bo dziecko rośnie i zaczyna być samodzielne :)