PinkyPie Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Baneer dla malców,mam nadzieje ,że sie podoba ;) Quote
anhata Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 ZAGINĘŁA sunia rasy colie. Może ktoś coś wie? Przepraszam. http://www.dogomania.pl/threads/190795-Rita-rasy-Colie-zaginęła-Chrzanów-40-km-od-Krakowa?p=15177452#post15177452 Quote
matahari81 Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 ooo oby sie udalo. Ankarka jest takim kochanym psiaczkiem Quote
DorkaWD Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dobre wieści! Maniek/Weron ma DOM! Starsza Pani i jej córka dziś zyskały wspaniałego przyjaciela :) Maluszka można zdjąć z ogłoszeń. Wtorek to oficjalny dzień adopcji Diega... w zasadzie można go też zdjąć. W środę zabieg ma Ela i tego samego dnia (choć osobiście wolałabym ją przetrzymać dobę po zabiegu) rozpoczyna nowe życie w swoim własnym domku. DZIĘKUJĘ za współpracę P.S. zgłoszę się po wykopaliskach, a przez Karolinkę pod koniec tygodnia coś podam ;-) Quote
matahari81 Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 superrrrrrrrrrrrrrr wiesci:) to sciagam maluszki z allegratki:) jupi:) no w przypadku Eli dobrze by bylo jakby jeden dzien po zabiegu zostala ale.. Quote
DorkaWD Posted August 16, 2010 Posted August 16, 2010 Elcia zostaje u mnie na obserwacji przez dobę po zabiegu a potem stały domek i długie, szczęśliwe psie życie przed nią! Trzymajcie kciuki za tą pannę (i mnie, bym z nerwów nie padła w lecznicy :oops:) W jakim stanie jesteście z szukaniem domków dla dzieciaczków? Quote
matahari81 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 hm nie wiem dokladnie ale danusia mowila cos ze szczeniory niby juz zarezerwowane ale wiecie jak to jest - nie sciagamy bo roznie bywa ktos moze sie rozmyslic. mamy jeszcze 5 małych klusek( biszkoptowo-szarawych) z mamusia ale one sa jeszcze za malutkie musza jeszcze troszke pobyc z mama ktora notabene nie ma pokarmu wiec karmimy mlekiem- sa 4 dziewuchy i jeden rodzynek:)-oczywscie najchudszy bo kobitki do miski nie dopuszczaja:) ale wszystkie sliczne podrosna damy foty Quote
matahari81 Posted August 17, 2010 Author Posted August 17, 2010 Kurcze na tych fotkach te szczeniorki powychodziły nam takie jakby byly niewoadom jakich rozmiarow:) a to sa takie same drobizny ze hej Quote
danal1983 Posted August 17, 2010 Posted August 17, 2010 Kasia zaszczepiła dzisiaj większośc psów i kotów na wirusówki. chwała Jej za to... ale niestety teraz konto puste a mamy masę długów, jak tylko znajde odrobine czasu , przygotuje bazarki, uzbieralo sie juz sporo różnego rodzaju drobiazgów. pomożecie reklamować???? Quote
DorkaWD Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Szukałam przez chwilkę i nie znalazłam, ale przyznaję nie poświęciłam na to zbyt wiele czasu... :oops: Czy schronisko z Oświęcimia ma swój wątek na dogo w dziale "na bezdomne psy" (czy na schroniska? wiecie o co chodzi ;-) ) Quote
danal1983 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 DorkaWD napisał(a):Szukałam przez chwilkę i nie znalazłam, ale przyznaję nie poświęciłam na to zbyt wiele czasu... :oops: Czy schronisko z Oświęcimia ma swój wątek na dogo w dziale "na bezdomne psy" (czy na schroniska? wiecie o co chodzi ;-) ) yyyy założyłam wątek tylko w dziale "psy do adopcji/znalezione" Quote
halka7 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Na bazarku można wykupić pakiet ogłoszeń. Któremu psikowi jest on najpilniej potrzebny? Quote
matahari81 Posted August 23, 2010 Author Posted August 23, 2010 halka7 napisał(a):Na bazarku można wykupić pakiet ogłoszeń. Któremu psikowi jest on najpilniej potrzebny? musze pogadac z danusia przez to chorubsko nie jestem na biezaco kurcze. i nie wiem dokladnie bo jak wspominalam wczesniej szczeniory niby byly zarezerwowane ale jak to czasem bywa ktos moze sie rozmyslic. Zapytam o Ankarke Quote
danal1983 Posted August 23, 2010 Posted August 23, 2010 Ankarka jest zarezerwowna przez...3 osoby:) czekamy tylko az skonczy jej sie cieczka, sterylka, reamputacja i hops do DOMKU:) a ogłoszenie ? hmm mysle , że można je spokojnie przeznaczyc na innego psiaka bonasze szczeniaki maja juz zaklepane domki Quote
kaja555 Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 danal1983 napisał(a):Ankarka jest zarezerwowna przez...3 osoby:) czekamy tylko az skonczy jej sie cieczka, sterylka, reamputacja i hops do DOMKU:) a ogłoszenie ? hmm mysle , że można je spokojnie przeznaczyc na innego psiaka bonasze szczeniaki maja juz zaklepane domki no to super! bo miała mała obserwatorów, a szczeniory też :) Quote
matahari81 Posted August 24, 2010 Author Posted August 24, 2010 Danus a co z tymi małymi kluskami? Filip Beza itp?:) Quote
matahari81 Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 danal1983 napisał(a):maluchy wraz z mama pojechały do dt:) ooooooooo to super bo byly naprawd malutkie. Quote
Ulaa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Wczoraj w nocy trafiła do mnie maleńka sunia, ma jakieś 4 tyg. i została wyrzucona - przerzucana z miejsca na miejsce wylądowała w... Urzędzie Miasta, potem w lecznicy. Nikt nie miał serca wysłać jej do schroniska (Mysłowice), to byłby jej błyskawiczny koniec. Jeszcze sama za dobrze nie potrafi nawet jeść i bardzo tęskni za mamusią - na szczęście moja Megi ją zaadoptowała i pozwala się cyckać itd :) Za ok 3 tyg dzieciątko będzie do adopcji, po szczepieniach, odrobaczeniu i z kuponem na darmową sterylkę w Chrzanowie :) więc gdybyście mieli więcej dobrych domków niż szczeniorków, to pamiętajcie o mojej małej... Nie ma jeszcze imienia, jest czarna podpalana i będzie średnia. Quote
kaja555 Posted August 27, 2010 Posted August 27, 2010 jak dasz jakieś zdjęcie i kontakt to ją wrzucę w ogłoszenia Quote
matahari81 Posted August 27, 2010 Author Posted August 27, 2010 ula daj jakies zdjecia to ja tez zrobie ogloszenia- osobiscie opanowuje alegratke i adopcja psa:) tam moge zrobic ale o malej bedziemy pamietaly oczywiscie:)imie sie nasunie jak zobaczymy kluseczke:) Quote
Ulaa Posted September 1, 2010 Posted September 1, 2010 Dziękuję! Założyłam dziecku wątek [url]http://www.dogomania.pl/threads/192030-Mam-tylko-4-tygodnie-a-oni-zabrali-mnie-od-mamy-i-wyrzucili...-%28-sunia-Chrzan%C3%B3w?p=15299243#post15299243[/url] bo dziecko rośnie i zaczyna być samodzielne :) Quote
Recommended Posts