Neigh Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 A Ty byś tak może łaskawie na moje koty zajrzała, hę? Quote
tripti Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='Neigh']No to szczeniorki z głowy:-) Super![/QUOTE] to gratuluję szybkich i sprawnych adopcji! gdybyście miały jeszcze jakieś chętne domki na podobne szczeniaki to dajcie znać, może nam się coś ruszy z miejsca... P.S. Może znacie kogoś z okolic Warszawy kto byłby w stanie dać dt małemu kotkowi mieszkającemu w kartonach na bazarku? Quote
idusiek Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 [quote name='auraa']Jutro Nefri - Fruzia jedzie do swojego domu. Trzymajcie kciuki! Znowu bede plakala. cos nacisnelam i polskie znaki wcielo!:cool3:[/QUOTE] dzisiaj? pojechała? Quote
auraa Posted September 30, 2010 Posted September 30, 2010 Jutro. Dziś miała ostatni odrobaczający zastrzyk. Aga, na koty zaglądam. Tylko co ja biedna mogę? Więc nic nie piszę. A ten pers, to i tak dla Ciebie łaskawy. Wiesz za co!;) Quote
Tora&Faro Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 To dzisiaj wielki dzień Nefri:) kciuki nadal trzymamy, na wszelki wypadek;) Quote
Zuzanna.psiaki Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Aura jak będzie wszystko ok napisz mi chociaż sms wtedy po weekendzie skoczę do nich jeszcze raz podpisać umowę. Ja TRZYMAM KCIUKI !! Quote
auraa Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Fruzia już śpi w swoim domu! Obie Panie nie mogły się doczekać naszego przyjazdu. Chyba bardziej jednak mama. Fruzia w tej chwili jest najpiękniejszym psem na całym Starym Mieście! W domu czekały na nią nowe zabawki i kocyk.Niezadowolona jest tylko rezydentka króliczka, która przyjęła Fruzię mocnym tupaniem i waleniem w klatkę. Malutka dzielnie znosiła nową sytuację. Prawie ze wsi pojechała w samo centrum miasta. Tyle ludzi, samochodów.A ona dzielnie szła obok mojej nogi, rozglądając się dookoła. To naprawdę wspaniała suczka. Będę za nią tęskniła:-( Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 Cieszę się, że Fruzia już w domku. Powodzenia, malutka.:loveu: Quote
Tora&Faro Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 Ja też się cieszę:loveu: z przyjemnością zmienię tytuł wątku:) PS do kogo napisać w sprawie przeniesienia wątku? Quote
mysza 1 Posted October 1, 2010 Posted October 1, 2010 [quote name='Tora&Faro']Ja też się cieszę:loveu: z przyjemnością zmienię tytuł wątku:) PS do kogo napisać w sprawie przeniesienia wątku?[/QUOTE] Powinni sami przenieść, jak nie to Maupa4. Wiesz, mimo wszystko ;) nie żałuję, że tyle tych szczeniąt zabrałyśmy ;) Quote
Tora&Faro Posted October 1, 2010 Author Posted October 1, 2010 [quote name='mysza 1'] Wiesz, mimo wszystko ;) nie żałuję, że tyle tych szczeniąt zabrałyśmy ;)[/QUOTE] Ja to się normalnie wzruszyłam zmieniając tytuł;)...cały czas mam przed oczami jak siedzisz w tym kojcu ze szczeniorami i zastanawiamy się które zabierać..... Quote
auraa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Obawiam się, ze tam siedzą kolejne maluchy......... Quote
Neigh Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Jeeeeny przypomniało mi się jak kiedyś wepchnęłam Aurze takiego szczeniaka........który miał być malutki.......i pamiętam jak zostawiałam jej siostrzyczkę. To bylo pewnie ze 3 lata temu. A ja w dalszym ciągu pamiętam to uczucie - ręka Boga.......ty masz nowe życie.....ty do piachu......eeeee Cudnie, ze wszystkie dzieciory w nowych domach:-) Quote
auraa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Dziś rano mój mąż wstał, pokręcił się po domu, wypuścił psy, wrócił i mówi " ech, pełno nas a jakoby nikogo nie było.........." Kenzo od rana stał pod drzwiami i czekał na Fruzię, biedak. Panna ma sie dobrze, nie piszczy. Była na spacerku i wystraszyła się zegara na wieży zamkowej. Chce się bawić z króliczką ale ta na widok Fruzi udaje nieżywą! Quote
LadyBell Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Aura myślę że lekarstwem dla Twojego męża byłby w domu kolejny szczenior.:evil_lol: Ostrowia zaprasza ;) Quote
auraa Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 Mam nadzieję, że nie tak szybko. Mam ambitne plany odnowienia choć części mieszkania. Przynajmniej łazienki i kuchni, choć przydało by się więcej. Znając życie, będzie to troche trwało. W tym roku prawie cały czas coś miałam. Fruzia ujęła nas swoim charakterem. Jest po prostu kochana.:loveu: Chyba Fela zgodzi się ze mną! Quote
idusiek Posted October 2, 2010 Posted October 2, 2010 [quote name='LadyBell']Aura myślę że lekarstwem dla Twojego męża byłby w domu kolejny szczenior.:evil_lol: Ostrowia zaprasza ;)[/QUOTE] albo i dwa :) Quote
Tora&Faro Posted October 2, 2010 Author Posted October 2, 2010 [quote name='auraa']ciotka, nie bądź taka dowcipna!;)[/QUOTE] Toć Ona tak z troski;) Quote
idusiek Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 z troski a- o maluchy. któe mogły albo paść albo iść na łańcuch nie wiadomo gdzie.. b- i oczywiście o Was- co by Wam smutno i pusto nie było :) Quote
LadyBell Posted October 3, 2010 Posted October 3, 2010 [quote name='idusiek']z troski a- o maluchy. któe mogły albo paść albo iść na łańcuch nie wiadomo gdzie.. b- i oczywiście o Was- co by Wam smutno i pusto nie było :)[/QUOTE] i c - z troski o ciotki co by miały się o kogo troszczyć i martwić ;) Quote
mysza 1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 A kto to? :evil_lol: [URL="http://img834.imageshack.us/i/koffi.jpg/"][IMG]http://img834.imageshack.us/img834/9850/koffi.jpg[/IMG][/URL] [URL="http://img713.imageshack.us/i/koffi1.jpg/"][IMG]http://img713.imageshack.us/img713/8527/koffi1.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://img685.imageshack.us/i/koffi4.jpg/][IMG]http://img685.imageshack.us/img685/6421/koffi4.jpg[/IMG][/URL] Quote
Tora&Faro Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 O rety, poznać ciężko....Koffi czy Molly?;) Quote
mysza 1 Posted October 5, 2010 Posted October 5, 2010 [quote name='Tora&Faro']O rety, poznać ciężko....Koffi czy Molly?;)[/QUOTE] Koffi czyli Cezar :evil_lol: Quote
Tora&Faro Posted October 5, 2010 Author Posted October 5, 2010 Jak on się zmienił, normalnie poważny facet się zrobił:loveu: Quote
Recommended Posts