Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Tora&Faro']Śliczne fotki:loveu: Nefri też ma duże uszka;):)

Mam prośbę....czy ktoś mógłby pomóc w ogłaszaniu Plastusia i Nutki? chyba tylko te maluchy nie mają jeszcze ogłoszeń....ja dzisiaj lub jutro postaram się zrobić allegro.[/QUOTE]

mają, robiłam im w tym tygodniu, ale postaram się dziś jeszcze je odświeżyć.

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='LadyBell']mają, robiłam im w tym tygodniu, ale postaram się dziś jeszcze je odświeżyć.[/QUOTE]

Dzięki:loveu:

[quote name='Fela']Dziś miał ktoś Nutkę nawet odwiedzić - pewnie dzięki ogłoszeniom LadyBell :loveu: Zobaczymy, co z tego będzie.[/QUOTE]

No to trzymamy kciuki:)

Posted

Nefri, robaczywie kaszle. Mała zaczęła pchać się na kolana. Miałam kolejny tel. w jej sprawie ale jeszcze nic konkretnego z niego nie wynika. Rozmowa "wstępnie, wstępna".
Cioteczki, odwiedźcie moją kolejną bidę. On nie ma wsparcia licznych ciotek
[URL="http://www.dogomania.pl/threads/191275-%C5%9Aliczne-smutne-8-tyg.-psie-dziecko-wyrwane-z-meliny.-Prosi-o-og%C5%82oszenia%21"]http://www.dogomania.pl/threads/191275-%C5%9Aliczne-smutne-8-tyg.-psie-dziecko-wyrwane-z-meliny.-Prosi-o-og%C5%82oszenia![/URL][URL="http://www.dogomania.191275-%C5%9Aliczne-smutne-8-tyg.-psie-dziecko-wyrwane-z-meliny.-Prosi-o-og%C5%82oszenia%21"]
[/URL]

Posted

Biedna Nefri...jak nie brzuszek to kaszel ją męczy.....nadal bierze antybiotyk, tak?

Nutka i Plastuś mają już allegro:) później może trochę uzupełnię tekst, zrobiłam na szybko żeby dzisiaj wystawić.

[url]http://allegro.pl/item1198215978_plastus_sliczny_szczeniaczek_szuka_domu.html[/url]

[url]http://allegro.pl/item1198216004_nutka_sliczny_szczeniaczek_szuka_domu.html[/url]

Posted

Kurcze właśnie nie wiem jak to jest, chyba muszę do jakiegoś regulaminu zajrzeć.....najwyżej podmienię na innego malucha. Myslałam że nie mają jeszcze allegro...chodzenie na smyczy skoryguję, napiszę że są w trakcie nauki:)

Posted

[quote name='Tora&Faro']Kurcze właśnie nie wiem jak to jest, chyba muszę do jakiegoś regulaminu zajrzeć.....najwyżej podmienię na innego malucha. Myslałam że nie mają jeszcze allegro...chodzenie na smyczy skoryguję, napiszę że są w trakcie nauki:)[/QUOTE]
Przepraszam Cię Gosia za zamieszanie. Ja miałam zrobic im allegro a nie zdążyłam przed wyjazdem dlatego poprosiłam Ciebie. Nie wiedziałam, że juz mają.
Kiedyś słyszałam, że nie mogą mieć dwóch ale nie wiem czy ktoś to sprawdza...

Posted

[quote name='mysza 1']Przepraszam Cię Gosia za zamieszanie. Ja miałam zrobic im allegro a nie zdążyłam przed wyjazdem dlatego poprosiłam Ciebie. Nie wiedziałam, że juz mają.
Kiedyś słyszałam, że nie mogą mieć dwóch ale nie wiem czy ktoś to sprawdza...[/QUOTE]

No co Ty Kochana....spoko:) jak się okaże że nie można to podmienię na innego psiaka:)

Posted

O rety jak tu pusto:shake:

Jeśli chodzi o Filę to najwyższy czas żeby szła do domu;)...im dłużej jest u mnie, tym bardziej czuje się zadomowiona...rozstawia po kątach moje psy i jest o mnie strasznie zazdrosna, taka mała terrorystka o wyglądzie aniołka:evil_lol:

Poza tym bardzo ładnie już chodzi na smyczy, ale nadal zdarzają jej się wpadki jeśli chodzi o załatwianie się w domu...pracujemy nad tym;)

Posted

Ja nigdy nie mogę ich nauczyć do końca. Teraz Fruzia cały dzień siedzi na dworze. Nawet nie chce wracać do domu na spanie, tylko układa sie na psich poduszkach na dole, bo tam chłodniej. Oczywiście w domu nasika ale wytrzymuje całą noc i rano biegniemy na podwórko całą gromadą. To znaczy 3 psy na dwór a 3 koty do domu na sniadanie.:lol:
Na podwórku spotyka się 5 psów i wtedy trzeba uważac na miny!

Posted

[quote name='Tora&Faro']O rety jak tu pusto:shake:

Jeśli chodzi o Filę to najwyższy czas żeby szła do domu;)...im dłużej jest u mnie, tym bardziej czuje się zadomowiona...rozstawia po kątach moje psy i jest o mnie strasznie zazdrosna, taka mała terrorystka o wyglądzie aniołka:evil_lol:

Poza tym bardzo ładnie już chodzi na smyczy, ale nadal zdarzają jej się wpadki jeśli chodzi o załatwianie się w domu...pracujemy nad tym;)[/QUOTE]
A kiedy jedziesz na wizytę? Umawiałaś się już?

Posted

Zapraszam na wątek psiaka którego właśnie znalazła Gusia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/191448-Kajak....psiak-znaleziony-w-Bieszczadach....?p=15244661#post15244661[/URL]

mam nadzieję że szczeniorki mi wybaczą;)

Posted

W górę maluchy!!!!!!

Fila codziennie mnie zaskakuje czyś nowym...od wczoraj pięknie sygnalizuje potrzebę wyjścia na spacer i nauczyła się wskakiwać na kanapę;) fajny z niej brzdąc:loveu:

Posted

[quote name='Tora&Faro']W górę maluchy!!!!!!

Fila codziennie mnie zaskakuje czyś nowym...od wczoraj pięknie sygnalizuje potrzebę wyjścia na spacer i nauczyła się wskakiwać na kanapę;) fajny z niej brzdąc:loveu:[/QUOTE]
No proszę, a z tą kanapą to nienajlepiej hahahaha, Farcio i Torcia nie będą mieli gdzie przed nią zwiewać :evil_lol:

Posted

[quote name='Wisełka']No proszę, a z tą kanapą to nienajlepiej hahahaha, Farcio i Torcia nie będą mieli gdzie przed nią zwiewać :evil_lol:[/QUOTE]

I tak już nie mają;)...to małe ZŁO jest wszędzie:evil_lol:

Posted

Mam nadzieję, ze Państwo się nie rozmyślą z Filci, nie sądzę, bo przecież oni wcześniej nawet chcieli ją zabrać tylko jeszcze się leczyła itd ;) A nawet jeśli to zaraz jej inny dom znajdziemy, co to dla nas ;)

Dzwoniła do mnie Pani Molly- wczoraj była u weterynarza, wydawało się, że jest ok, dzisiaj mała wymiotuje po jedzeniu, znowu byli na wizycie ale nic niepokojącego nie stwierdzili. Kupa ok, apetyt jest więc mam nadzieję, ze to nic poważnego... Zobaczymy jak będzie jutro.

Czy ktoś wie jak z sunią z Mokotowa? Tą malutką? Zostaje w Dt czy trzeba ją ogłaszać?

Aura, miałas jakieś sensowne telefony w sprawie Nefri? Ktos już pisał co w kupie wyszło? Nie zauważyłam.

Posted

Aha, dzwoniłam do domu Koffika- czuje się lepiej, leki pomogły (dzięki Ludwa za wykupienie:loveu:), nie kaszle już i ma większy apetyt.

Niestety faktura za jego leczenie będzie bardzo duża:-(, bardzo proszę o pomoc i wpłaty na Vivę, dane w pierwszym poście. Jak wrócę to zrobię jakiś bazarek na niego.

Posted

Ja też mam ogromną nadzieję że Państwo "od Filci" się nie rozmyślą:)

Kurcze zmartwił mnie Koffi...jakoś chętnych do wspomagania maluchów brak:( chyba pomyślę i ja o jakimś bazarku....

Posted

[quote name='mysza 1']
Czy ktoś wie jak z sunią z Mokotowa? Tą malutką? Zostaje w Dt czy trzeba ją ogłaszać?
.[/QUOTE]

Idusiek coś wcześniej pisała że ona już w nowym domu, ale nie wiem.... może imiona pomyliła...